מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פקוח על מחירי טפול שינייםשלמה25/08/2010
לפני שלוש שנים וחצי עברתי נתוח לב פתוח ותקון מסתם מיטרלי.לפני כשלושה חודשים נפל לי כתר זמני שנתמך על ניב,הניב נשבר,ונזקקתי לטפול אצל רופא שיניים.ידידים המליצו לי על רופא מסוים,ואף קבעו לי תור במרפאתו למועד מסוים.הופעתי במרפאתו של הרופא ביום ובשעה המוזמנת,ומסתבר לי כי אני מכיר את הרופא,הסברתי לו את מצבי,שאני לאחר נתוח מעקפים,ואת התרופות אותם אני לוקח,והוא שלח אותי לעשות צלום פנורמי,וכעבור כמחצית השעה חזרתי אליו עם צלום פנורמי,ובבדיקה של הצלום,קבע שיש לי צורך בעקירת 3 שיניים,ובטפול שורש של הניב השבור.המלצתו היתה שאת העקירה כדאי שהיא תעשה תחת השגחה במחלקת עקירות כירורגיות של בית חולים הדסה עין כרם,ואת טיפול השורש תעשה רופאה במרפאתו,שבמקרה היא אשתו,וקבע לע מועד לטפול שורש לאחר מספר ימים,וכמו כן כתב מכתב לפרופסור במרפאה בהדסה עין כרם,ורשם לי מרשם תרופתי כמקובל לחולים לאחר נתוח לב.לשאלתי מה מגיע לו,אמר שום דבר.טפול השורש בוצע על ידי הרופאה והיא גבתה בגין טפול השורש(תעלה אחת) 800 ש"ח.כעבור כחודש ולאחר בדיקות ובקור אצל הקרדיולוג המטפל בי ובדיקת אקו לב בצעו את העקירות.לפי המלצת הקרדיולוג החילותי בדיאטה להורדת המשקל,והקפאי את המשך טיפולי שקום הפה.לפני יומיים קבלתי טלפונית דרישה לתשלום של 350 ש"ח בגין טפול עזרה ראשונה,היות וביום בו הוזמנתי למרפאתו של רופא השיניים הוא היה בהשתלמות למודים בהדסה,ובא בגמר הלמודים במיוחד לטפל בי האם זה מקובל, והאם רמות המחירים סבירות,ובפני מי נתן להתלונן על גובה המחירים, סבירותם,וההחלטה על טפול עזרה ראשונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין פיקוח על מחירים
ד``ר גלית כהן26/08/2010כל רופא קובע את מחיריו. וודאי אין למי להתלונן כי אין על מה. אם המחיר / המרפאה לא מתאימים לך, ניתן לבחור מרפאה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?