דימום מהשן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום מהשן
    טל
    29/08/2010

שלום
    יש לי שתי שיניים טוחנות עליונות עם מעין "שפיצים" מאחור, וכל קיץץץ אחת משיניים הנ"ל חותכת לי את הלשון.
    לפני כמה ימיים, השן קצת הציקה לי אז נגעתי בה ולהפתעתי הרבה גיליתי שיש לי דימום קל מתוך השן עצמה.לא מכיוון החניכיים כלל, הן אפילו אינן כואבות.
    האם זה הגיוני שיהיה דימום משן ללא חבלה? ומה זה יכול להיות ן/ תןצאות אפשריות?
    כמו כן כבר כשבוע יש לי כאבים ממפרק הלסת שמקרינים לאוזנייים, אני מקפידה על כלכלה רכה ועל אנטיביוטיקה פעמיים ביום על פי המלצת רופאת המשפחה, אך, ללא שיפור. האם יש קשר בין הדברים?
    בתודה מראש ושבוע טוב.
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום מהשן

הוספת תגובה

• דימום מהשן

ד``ר עדי אריאלי
    03/09/2010

שלום טל
    דימום מהשן אפשרי אך רק במקרה של שבר כותרתי עמוק ואז זה בדרך כלל מלווה בכאבים. מקור אחר לדימום הוא חניכיים. לגבי הקשר בין הכאבים לבעיית המפרק איני יכול לענות ללא בדיקה. ממליץ לגשת לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודהה רבה

טל
    05/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו