סיאליס וטיפול שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיאליס וטיפול שיניים
    צביקה
    28/09/2010

שלום רב,

האם נטילת כדור סיאליס (20 מ"ג) באותו יום שיש לי טיפול שיניים יכול להתנגש עם משהו בו (הרדמה, טיפול שורש, עקירה וכו')?
    אני מפחד כי מפאת נטילת כדורי סיאליס יקרה לי משהו אצל רופא השיניים, במיוחד בכל הקשור לסוגי זריקות ההרדמה שלפני סתימה או טיפול שורש. האם יש מקום לחרדותיי?

רב תודות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיאליס וטיפול שיניים

הוספת תגובה

• אין בעיה

ד``ר גלית כהן
    28/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלית, תודה רבה!

צביקה
    28/09/2010

הרגעת אותי מאוד כי הייתי לחוץ (יש לי היום טיפול שיניים).
    ושאלה נוספת ברשותך,
    בתיק הרפואי שלי במרפאת השיניים הייתי צריך לכתוב אם אני לוקח תרופות באופן קבוע.
    איני לוקח דבר באופן קבוע למעט סיאליס. עד כמה זה קריטי לציין זאת בתיק הרפואי? לא כ"כ מתחשק לי שזה יופיע שם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלית, תודה רבה!

צביקה
    28/09/2010

הרגעת אותי מאוד כי הייתי לחוץ (יש לי היום טיפול שיניים).
    ושאלה נוספת ברשותך,
    בתיק הרפואי שלי במרפאת השיניים הייתי צריך לכתוב אם אני לוקח תרופות באופן קבוע.
    איני לוקח דבר באופן קבוע למעט סיאליס. עד כמה זה קריטי לציין זאת בתיק הרפואי? לא כ"כ מתחשק לי שזה יופיע שם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו