דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףף
    חלי
    22/11/2007

שלום אני בת 20 וחצי עברתי לפני כשנתיים ו.. טיפול שורש בשן מס 24.. עכשיו לאורך שני הטיפולים הראשונים קיבלתי שתי זריקות הרדמה שלא עזרו בכלום הרגתי את כל אורך הטיפול וסבלתי מכאבים רבים מאוד שלא ניתנים לסבל כשביקשתי מהרופאה עוד ריקה היא לא הסכימה ואמרה שאני מדמיינת כאבים יש לציין שאני מטופלת במרפאה בעלת שם טוב לא סתם ...ואני לא דמינייתי אלא באמת הרגשתי כאבים חריפים אחרי זה הרופאה אמרה לי לתת לשן לנוח לפחות שנה עד שהכאבים יחלפו ואז לבוא לטיפול אחרון ללא זריקות בכלל ומצבה של השןהיום מצב על הפים רציתילדעת אם יש מקום שבו וכל לקבל לפחות 3 או 4 זריקות על מנת שישפיע (עוד משהו חשוב ששכחתי לציין שמרוב כאבים אני כבר מכורה לכדורי אלגוליזין ומשככי כאבים בכמויות מטורפות )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףף

הוספת תגובה

• כאבים והרדמה

ד``ר גלית כהן
    26/11/2007

לא הבנתי מדבריך אם סיימת את טיפול השורש לפני שנתיים או לא. ואם סיימת איזה טיפול את עושה היום שכואב?

ככלל ניתן לתת אפילו 4 מנות של חומר הרדמה ויותר, כל מקרה לגופו.

בברכה,

ד"ר גלית כהן
    מומחית לרפואת הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו