כאבים עזים אחרי טיפול שורש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים עזים אחרי טיפול שורש
    היידי
    02/10/2010

לפני שבועיים התחלתי טיפול שורש. אחרי השלב הראשון סבלתי שבוע מכאבים. חזרתי לרופא, הוא פתח את הסתימה, ניקה באנטיביוטיקה וסתם שוב בסתימה זמנית. הפעם נגרם לי כאב כתוצאה מסתימה גבוהה מדי, בכל פעם שלעסתי, אך השן עצמה לא כאבה. אתמול הרופא שייף את הסתימה כך שלא כאב לי יותר בנגיסה אך כמה שעות לאחר מכן החלה השן עצמה לכאוב כאבים עזים, שמקרינים לעין ולראש. מה אפשר לעשות? בעוד יומיים אני טסה לשבועיים בחו"ל ומודאגת מאוד. כמו כו, איזו אנטיביוטיקה כדאי לקחת איתי לנסיעה על כל מקרה? אני רגישה לפניצילין. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול שורש

ד``ר עדי אריאלי
    02/10/2010

שלום היידי
    איני יכול לענות ללא בדיקה ובטח שלא להמליץ על אנטיביוטיקה. עלייך ליצור קשר עם הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

היידי
    02/10/2010

אני אפנה אל הרופא שלי דבר ראשון על הבוקר. כרגע הדבר היחיד שמרגיע את השן זה צמר גפן טבול באלכוהול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה לאחר טיפול שורש

ד``ר גלית כהן
    02/10/2010

יכול להיות שאת אכן צריכה אנטיביוטיקה, אך הקביעה הזו יכולה להתקבל רק עי רופא שבדק אותך. ומרשם והמלצה יכולים להנתן רק עי רופא המכיר את הבעיה ואת ההסטוריה הרפואית שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו