עקירה כירורגית של שן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירה כירורגית של שן בינה
    סבטלנה
    02/11/2010

שלום !
    לאחרונה אני עברתי עקירה כירורגית של שן בינה עליונה . רציתי לדעת אם זו החלטה נכונה לעקור שן בינה או עדיף לטפל בה ?
    במה שונה עקירה כירורגית של שן בינה מעקירה רגילה של שן בינה ?
    הרופא אמר לי שכתוצאה מעקירה של השן העליונה צריך גם לעקור את השן התחתונה , עד כמה זה נחוץ ? כמה זמן אפשר לחכות עם זה ? בנוסף הוא אמר לי שצריך לעשות צילום פנורמי במכון לפני העקירה של השן התחתונה וצילום רגיל במרפאה לא מספק , זה נכון ? יש לציין שלפני עקירת השן העליונה , הוא עשה לי צילום רגיל .
    כמה שיני בינה יש בפה ?
    שאלה אחרונה,אני סובלת מרגישות בשיניים לקור וחום,נאמר לי שזה כתוצאה מהיחלשות שכבת אימייל המגינה על השן.
    אני משתמשת במשחת שיניים סנסודיין לשיניים וחניכיים רגישות.צחצוח שיניים עם מברשת רכה יכול לעזור לבעיה או שמברשת מדיום מספיקה ?
    תודה מראש על המענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירה כירורגית של שן בינה

הוספת תגובה

• עקירה כירורגית של שן בינה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    02/11/2010

לעקירת שן בינה תחתונה חובה לבצע פנורמי, כי יש עצב בקרבה שאינו נראה מספיק בצילום רגיל. לעיתים מבקשים אפילו צילום סיטי.
    בד"כ כשעוקרים שן בינה , עוקרים גם את הנגדית לה, כי שיניים עוברות בקיעת יתר.
    אם יש נסיגת חניכיים מומלץ להשתמש במברשת שיניים רכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו