מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש לאחר עקירת שן בינהטל03/11/2010
שלום רב
לפני שבועיים ויום עברתי עקירה כירורגית של שן בינה עליונה שמאלית..
כמה ימים אחרי הניתוח החלו להופיע לי כאבי ראש חזקים מאד.. שלא עוברים עד היום.. (גם כאב השיניים נשאר, אבל הוא מתעמעם לו יותר..
הכאב מופיע בעיקר ברקה השמאלית.. אבל לעיתים גם בראש האחורי (צד שמאל) ולעיתים מעל העין ושמאלה..
הכאב נשאר איתי כל הזמן, אבל הוא מתמתן ומתחזק באופן לא סדיר...
הוא בעיקר מתחזק לקראת לילה ובבוקר כשאני קמה..
היו גם לילות שהכאב העיר אותי בלילה..
הבעיה היא שאני אמורה לטוס עוד שבוע לחול לתקופה ארוכה, ואני חייבת עזרה- מה לעשות לפני?
רופא השיניים שלי חושב שזו טראומה ממתיחת שרירים שהיתה בזמן הניתוח...
מומחית פה ולסת ששמעה את הסמיפטומים אמרה שלדעתה זה דריי סוקט- אבל רופאת שיניים אחרת אמרה שלא הגיוני לה שאחרי שבועיים פלוס זה יהיה זה.. מה עוד שהכאב בשן הוא הרבה פחות חזק...
ורופאת משפחה שבדקה אותי היום- הצביעה על אופציה שאלו כאבי ראש שמקורם מהצוואר.. ואכן כשהיא בדקה את הצוואר והכתף והאיזור הזה, ממש ממש כאב לי...
היא רשמה לי אתופן.. מחשש לדלקת.. וגם נתנה לי הפניה לנוירולוג...
אשמח לדעת מה לדעתכם העניין? ואיך הכי טוב לפתור אותו בהתחשב בעובדה שיש לי פחות משבוע?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר עדי אריאלי03/11/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגית_פה_ולסת_סרטן_הפה_והלוע' id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?