כאבי ראש לאחר עקירת שן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש לאחר עקירת שן בינה
    טל
    03/11/2010

שלום רב
    לפני שבועיים ויום עברתי עקירה כירורגית של שן בינה עליונה שמאלית..
    כמה ימים אחרי הניתוח החלו להופיע לי כאבי ראש חזקים מאד.. שלא עוברים עד היום.. (גם כאב השיניים נשאר, אבל הוא מתעמעם לו יותר..
    הכאב מופיע בעיקר ברקה השמאלית.. אבל לעיתים גם בראש האחורי (צד שמאל) ולעיתים מעל העין ושמאלה..
    הכאב נשאר איתי כל הזמן, אבל הוא מתמתן ומתחזק באופן לא סדיר...
    הוא בעיקר מתחזק לקראת לילה ובבוקר כשאני קמה..
    היו גם לילות שהכאב העיר אותי בלילה..
    הבעיה היא שאני אמורה לטוס עוד שבוע לחול לתקופה ארוכה, ואני חייבת עזרה- מה לעשות לפני?
    רופא השיניים שלי חושב שזו טראומה ממתיחת שרירים שהיתה בזמן הניתוח...
    מומחית פה ולסת ששמעה את הסמיפטומים אמרה שלדעתה זה דריי סוקט- אבל רופאת שיניים אחרת אמרה שלא הגיוני לה שאחרי שבועיים פלוס זה יהיה זה.. מה עוד שהכאב בשן הוא הרבה פחות חזק...
    ורופאת משפחה שבדקה אותי היום- הצביעה על אופציה שאלו כאבי ראש שמקורם מהצוואר.. ואכן כשהיא בדקה את הצוואר והכתף והאיזור הזה, ממש ממש כאב לי...
    היא רשמה לי אתופן.. מחשש לדלקת.. וגם נתנה לי הפניה לנוירולוג...

אשמח לדעת מה לדעתכם העניין? ואיך הכי טוב לפתור אותו בהתחשב בעובדה שיש לי פחות משבוע?
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר עדי אריאלי
    03/11/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגית_פה_ולסת_סרטן_הפה_והלוע' id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו