כתר או ציפוי??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתר או ציפוי??
    דקלה
    10/11/2010

היי. עברתי טיפול שורש באחת מהשיניים הקידמיות ובשניה יש שבר שמולא בסתימה לבנה. השן שעברה טיפול שורש התכהתה מעט. האם למען האסתטיקה ניתן רק לצפות את שתיהן בחרסינה (לדוגמא) או שאני חייבת לעשות כתרים?? או מה עוד אני יכולה לעשות כדי ליצור גוון אחיד ובהיר לשיניים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתר או ציפוי??

הוספת תגובה

• כתר או ציפוי?? - תגובה

ד``ר גלית כהן
    13/11/2010

בשן עם טיפול שורש רצוי כבר לעשות כתר ולא ציפוי, העלויות זהות, בשני המקרים מדובר בחרסינה, אך הכתר מרוויחים גם את חיזוק השן. בשן השנייה ניתן לעשות ציפוי, חבל להשחיז אות לכתר וכמובן שניתן להתאים את הצבע של השתיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלבנת שיניים

דקלה
    14/11/2010

כיוון שאני מעוניינת לפתרון זמני לחתונה, האם הלבנת שיניים תפתור עבורי את הבעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלבנת שיניים - תגובה

ד``ר גלית כהן
    15/11/2010

הלבנה רגילה לא תעזור, ואפילו תקצין את הבעיה כי כל השיניים ילבינו נהדר חוץ מהשן עם טיפול שורש והפער יהיה בולט
    אפשרות יחידה עם הלבנה שלא ניתן לחזות מראש את תוצאותיה היא הלבנה פנימית של השן עם טיפול השורש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובות הענייניות!

רונית
    15/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו