מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול שורש- צילומים סטטוסארז11/11/2010
היי,
כואבת לי השן מאוד בזמן האחרון הרופא שיניים טוען שזה נקרא שן מס' 27 והוא הפנה אותי לצילומים שנערכו אתמול 10.11.10 של כל הפה אבל רופא אחר טוען שאין לי טיפול שורש וכלום בשן וזה סתם רגישות.
למרות זאת עדיין לי האזור של השן כשנוגע בה קצת קור וקצת חום אני ממש מרגיש כאב חד.
צרפתי את הצילומים מאתמול ואני אשמח לקבל הסבר ע"פ הצילומים אם יש צורך בטיפול שורש או לפנות לעוד רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שורש- צילומים סטטוס - תגובה
ד``ר גלית כהן13/11/2010בשן 27 יש סתימה גדולה מאד שבפרוש יכלה להגיע לטיפול שורש. לא נראית עששת בצילום, האבחנה הינה קלינית. אם יש רק רגישות מצוואר השן הרי שיש לטפל עם פלואורידים כמו ברגישות צווארית. אם יש תגובתיות יתר, כאב מקרין, מעיר משינה וכד.. כנראה שמדובר בטיפול שורש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשן 27
ארז13/11/2010תודה על התשובה.
ניסיתי בהמלצת רופא שיניים להשתמש במשחת שיניים סנסודין ומי פה של של סנסודיין כדי לנסות להפחית רגישות במשך חודש לפני הצילומים אבל כלום לא קרה אין שינוי.
הכאב מופיע אך ורק בעת שתיה של נוזל קר או נוזל חם קפה למשל. מעבר לזה אין כאבים אחרים שקורים סתם כך.
שלושת רופאי השיניים שביקרתי אצלם כל אחד אומר משהו אחר אחד שם לי משחה מוזרה שהביא במיוחד מארה"ב... ואמר לי שאם שמים פעם אחת על השן זה יעלם הכאב לתמיד השני אמר טיפול שורש כי הוא אמר שלא רואים כלום בצילום פרט לסתימה עמוקה והוא השתמש בגז שריסס על קיסם אוזניים שגורם לקור על השן ודווקא אותה שן באמת כאבה עם כאב חד מאוד לעומת אחרות ורופא שלישי טוען שצריך לעקור את השן כי היא במצב אנוש וכל השיניים רגישות לקור זאת בדיקה מיותרת מה שעשו לי לטענתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשן 27 - תגובה
ד``ר גלית כהן14/11/2010ואתה מצפה שאתן אבחנה נכונה על סמך הסיפור הכתוב לל בדיקה.
ברפואה לא הכל שחור לבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזימון לבדיקה
ארז15/11/2010אני מבין שאת עובדת גם במבשרת ציון (אני ירושלמי) האם אוכל להגיע לבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזימון לבדיקה - תגובה
ד``ר גלית כהן16/11/2010אתה יכול לצלצל למרפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?