טיפול שורש- צילומים סטטוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול שורש- צילומים סטטוס
    ארז
    11/11/2010

היי,
    כואבת לי השן מאוד בזמן האחרון הרופא שיניים טוען שזה נקרא שן מס' 27 והוא הפנה אותי לצילומים שנערכו אתמול 10.11.10 של כל הפה אבל רופא אחר טוען שאין לי טיפול שורש וכלום בשן וזה סתם רגישות.
    למרות זאת עדיין לי האזור של השן כשנוגע בה קצת קור וקצת חום אני ממש מרגיש כאב חד.
    צרפתי את הצילומים מאתמול ואני אשמח לקבל הסבר ע"פ הצילומים אם יש צורך בטיפול שורש או לפנות לעוד רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול שורש- צילומים סטטוס

הוספת תגובה

• טיפול שורש- צילומים סטטוס - תגובה

ד``ר גלית כהן
    13/11/2010

בשן 27 יש סתימה גדולה מאד שבפרוש יכלה להגיע לטיפול שורש. לא נראית עששת בצילום, האבחנה הינה קלינית. אם יש רק רגישות מצוואר השן הרי שיש לטפל עם פלואורידים כמו ברגישות צווארית. אם יש תגובתיות יתר, כאב מקרין, מעיר משינה וכד.. כנראה שמדובר בטיפול שורש.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שן 27

ארז
    13/11/2010

תודה על התשובה.
    ניסיתי בהמלצת רופא שיניים להשתמש במשחת שיניים סנסודין ומי פה של של סנסודיין כדי לנסות להפחית רגישות במשך חודש לפני הצילומים אבל כלום לא קרה אין שינוי.
    הכאב מופיע אך ורק בעת שתיה של נוזל קר או נוזל חם קפה למשל. מעבר לזה אין כאבים אחרים שקורים סתם כך.
    שלושת רופאי השיניים שביקרתי אצלם כל אחד אומר משהו אחר אחד שם לי משחה מוזרה שהביא במיוחד מארה"ב... ואמר לי שאם שמים פעם אחת על השן זה יעלם הכאב לתמיד השני אמר טיפול שורש כי הוא אמר שלא רואים כלום בצילום פרט לסתימה עמוקה והוא השתמש בגז שריסס על קיסם אוזניים שגורם לקור על השן ודווקא אותה שן באמת כאבה עם כאב חד מאוד לעומת אחרות ורופא שלישי טוען שצריך לעקור את השן כי היא במצב אנוש וכל השיניים רגישות לקור זאת בדיקה מיותרת מה שעשו לי לטענתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שן 27 - תגובה

ד``ר גלית כהן
    14/11/2010

ואתה מצפה שאתן אבחנה נכונה על סמך הסיפור הכתוב לל בדיקה.
    ברפואה לא הכל שחור לבן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זימון לבדיקה

ארז
    15/11/2010

אני מבין שאת עובדת גם במבשרת ציון (אני ירושלמי) האם אוכל להגיע לבדיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זימון לבדיקה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    16/11/2010

אתה יכול לצלצל למרפאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו