מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רופא שיניים ללא כפפות?אנה12/11/2010
אז ככה,
הלכתי לטיפול שורש אצל רופא שיניים מסויים, הוא לא עשה עבודה טובה וסתם טבח לי בשיניים:
- שם לי סתימות אפורות (שלפי הבנתי בא על חשבון חומר שן בריא...) במקום לבנות, ואפילו לא התייעץ איתי, הוא החליט לבד...
- כשהשיניים העליונות והתחתונות לא נסגרו כמו שצריך, הוא קיצץ מהשיניים הבריאות, ובכלל כל פעם שמשהו לא הסתדר לו הוא עיוות איזה משהו במבנה של השן
- הסתימה הלבנה היחידה ששם בשן מקדימה, נראית לי צהובה יותר מאשר לבנה משום מה
- השיניים שביצע להם טיפול שורש כביכול, כואבות לי כשאני שותה מים קרים למשל - מין הרגשה של איזה ואקום בתוך השן (זה מוזר?)
אני לא יודעת אם כיסיתי את הכל פה, אבל אתם יכולים לדמיין איזה עצבים זה עשה לי, הוא סתם עשה מה שנוח לו ולא מה שיותר טוב לי, וחיסל לי את השיניים שלא היו בהם בעיה בכלל!
אני מאוד רוצה להתלונן על הבנאדם, במיוחד בגלל זה שהוא לא חובש כפפות כשהו עובד, ולא, הוא לא רוחץ את הידיים שלו בסבון מחטא, יש לו סבון רגיל לכל דבר, וכשהוא עבד על השיניים שלי טעמתי את הסיגריה שהוא עישן לפני כן על היד שלו...
למי אני שולחת את מכתב התלונה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא שיניים ללא כפפות? - תגובה
ד``ר גלית כהן13/11/2010נסי בהסתדרות לרפואת שיניים, אבל אני לא יודעת אם הם עוסקים בכך.
לא ברור לי, מדוע המשכת בטיפולים אם הרגשת לא מרוצה מהטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?