שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חן
    17/11/2010

הייי

יש לי שאלה קטנה...
    יש אצלי 2 שיניים הטוחנות למעלה 2 האחרונות יש בהן רגישות כבר כמה זמן וכאב שבא והולך...אי אפשר לדעת בוודאות מאיזה שן כי הן ממש קרובות אחת לשנייה בשתיהן יש סתימה עמוקה...הרופא שיניים המליץ לי לחכות עד שיכאב ממש ושלא כדאי להכנס לטיפול שורש ישר... מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    18/11/2010

או לחכות או לבדוק שוב ולנסות למקם את הכאב. קשה לי להיות יותר ספציפית באינטרנט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי ועוד שאלה...

רינת
    21/11/2010

לא כדאי לנסות להחליף את הסתימה לנסות להציל את השן ולא ישר לחכות לטיפול שורש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי ועוד שאלה... - תגובה

ד``ר גלית כהן
    21/11/2010

ודאי שאם רואים עששת או סיבה להחליף סתימה , מחליפים, אבל החלפה של סתימה עמוקה יכולה להגיע מעצמה לטיפול שורש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו