טיפול של סתימות בפה נהיה סיוט...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול של סתימות בפה נהיה סיוט...
    גיא
    26/11/2010

שלום רב!

אני כרגע בתהליך, לפני יישור שיניים בפה. בכדי להשים גשר, חייבים לנקות את כל הפה, מחורים ואבנית.הלכתי לרופא, ביום הראשון לסתימות.עשה לי בצד אחד של הפה 3 סתימות.יומיים אחר כך, עשה לי 4 סתימות, בלסת התחתונה.הוא עשה לי זריקת הרדמה שגרמה לי לכאבי תופת.את הזריקה הרגשתי עמוק עמוק, מתחת לשן, שחדרה לתוך הבשר שלי.אני בדרך כלל בנאדם חזק, אבל שהכאב הזה הגיע,יצאה לי צעקונת של כאב כולל תפיסה של יד הדוקטור.עכשיו יומיים אחרי עדיין כואב האיזור ליד השן של החניכיים כולל נפיחות וכאב מתחת לשן איפה שהזריקה היתה.השאלה שלי האם הדוקטור עשה את עבודתו כראוי?והאם אני צריך להמשיך עם הרופא הזה?הכי חשוב מה אני עושה אם הנפיחות או האם זה בעצם שן בינה שעדיין לא יצאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול של סתימות בפה נהיה סיוט... - תגובה

ד``ר גלית כהן
    27/11/2010

לא ניתן לתת לך תשובה לשאלות עם האינפורמציה שהעברת. העובדה שההרדמה כאבה, אינה מעידה שהטיפול לא היה טוב. אם אין כימיה בינך לבין הרופא, תחליף רופא. האם יש בעיה עם שן הבינה?- מצריך בדיקה של רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו