החלמה מהשתלת עצם ושתלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלמה מהשתלת עצם ושתלים
    הילה
    05/12/2007

שלום
    לאחר שבועים ימים אני עדיין סובלת מכאבים באזור הניתוח ונפיחות קלה באזור השתל. כמו כן, התפתחה לה פריחה מגרדת באזור הפנים. עברתי טיפול: 2 עקירות של השיניים התוחנות תחתנות, השתלת עצם מחומר טבעי, השתלת 2 שתלים. כטיפול מונע קיבלתי אנטיביוטיקה(אוגמנטין) לפני הטיפול עד הופעת התפרחת על עור הפנים. מיותר לציין שלוויתי את ההחלמה בכדורים נגד כאבים...שלב ראשון אתופן.(שלא עזר במיוחד) נורופן, נירוסין...אופטלגין נוזלי..אקמול פורטה..סף הכאב ירד אבל עדיין קיים.נכון להיום, הפסקתי עם האנטביו' ולהרגעה אני לוקחת אקמול במרווחיי זמן גדולים יותר.

אני עובדת עצות: האם הגיוני שהכאבים ממשיכים לתקופה כל- כך ארוכה? האם הפריחה על הפנים היא סימן ל..?
    רופא השיניים שלי, מטפל בי כל יומיים במי חמצן, ומשחה.
    מעוניינת לקבל חוות דעת מנסיונכם
    תודה
    וחג שמח, הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלמה מהשתלת עצם ושתלים

הוספת תגובה

• החלמה מניתוח השתלה

ד``ר גלית כהן
    05/12/2007

שבועיים הם זמן סביר ולא ארוך במיוחד לתחושת אי נוחות לאחר פרוצדורה נרחבת כמו זו שעברת.התגובה וקצב הריפוי שונים מאד מאדם לאדם.
    הפריחה מצריכה בקוק, עם רופא משפחה אולי, בשאלת אלרגיה לתרופה.
    עוד קצת סבלנות והמשך מעקב אצל הרופא שלך.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו