שיני בינה + מפרק הלסת + עששת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיני בינה + מפרק הלסת + עששת
    רשא
    17/01/2011

אנא כבר חודשים רבים סובלת מכאבי ראש וכמובן כאבי שיניים אבל חשבתי שזה סתם בעייה עשיתי צילום סי טי לראש וכל הבדיקות ותודה לאל אני בריאה.במקרה עשיתי צילום פנורמי וגילו 4 שיני בינה שאין להם מקום ולוחצות על השיניים כמובן הלכתי לבדיקה ואמרו לי שאני חייבת לעבור ניתוח עקירה כירוגית אבל הם קרובות לעצבים שונים ויש חשש לגעת ולפגוע בעצב מסוים. אני רוצה לדעת כל איזה עצבים משפיע ועל מה משפיעות שיני בינה מבחינת כאבים וחושים. בנוסף גילה הרופא שיש לי בעייה במפרק הלסת האם כאבי הראש תוצאה ממפרק הלסת או משיני בינה או מהעששת שנגרמה על ידי שיני בינה שלוחצות לי על השיניים השכנות להם.. אשמח מאוד שתענו לו כמה שיותר מהר כי אני סובלת הרבה ולא מצליחה לישון בלילה מרוב כאבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר עדי אריאלי
    17/01/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגית_פה_ולסת_סרטן_הפה_והלוע' id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו