מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים אחרי טיפול שורש כאילו שלאבעילום שם704/02/2011
עשיתי טיפול שורש כלל.
אני שלושה שבועות אחרי טיפול שורש, בשבוע הראשון שאחרי הטיפול השן כאבה ,הייתי אצל הרופ'ש והוא אמר לחכות עוד קצת זמן כי אני באופן כללי בן אדם רגיש, עברו כמה ימים והשן הפסיקה לכאוב לשבוע וחצי, והנה מאתמול בערב שוב כאבים ממש חזקים כאילו שלא עברתי טיפול שורש כלל, עשיתי טיפול שורש על שן חיה, כלומר בפעם אחת, אצל מומחה לטיפולי שורש, הוא טוען שהגוף שלי מגיב שצורה מוגזמת לדלקת (יש לי גם קרוהן שלא חולף. כבר כמה שנים אני בהתקף), ושזו פשוט התגובה של הגוף שלי, גם בשיניים אחרות שטיפלתי הייתה לי את אותה הבעייה ב2 שיניים , אבל בגלל שעשיתי את הטיפולים הקודמים אצל סנדלרים ולא רופאי שיניים ,הייתה אופציה לדלקת לחדור, וכאן הרופא סגר לי את השן טוב ואין לי דלקת שהיא חיידקית עפ'י טענת הרופא(בשן אחרת אני עושה כרגע תיקון טיפול שורש), אני לא מבינה למה זה ממשיך לכאוב, מה אני יכולה לעשות?? לבקש שיפתח לי שוב את השן? אני אובדת עיצות , האם יש עוד סיכוי שהכאב יחלוף, נראה לי ששלושה שבועות זה כבר יותר מידי זמן..הרופא אמר לי לשתות כדור נוגד דלקת אני לא יודעת אם זה יעזור ,חוץ מזה שאני גם לא יכולה לשתות אותו בגלל הקרון אז בכלל זו בעייה בפני עצמה, אשמח לכל הערה והארה שיש לך בנושא, אני ממש בדיכאון וכבר לא יודעת מה לעשות, האם נגזל עליי להמשיך לחיות עם הכאב הזהה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
בעילום שם704/02/2011יש לי גם סדק בקיר של השן, אולי זה קשור??
הטכאבים בשן גם התחילו לי כך : כאבה לי השן ממתוק, לסירוגין, לעיתים כן , לעיתים לא, אז הרופא החליף לי לסתימה לבנה ואז התחילו לי כאבי תופת, הוא רצה להחליף לי תחילה לסתימה אמלגם אפורה, כי הוא חשב שאולי החומר הלבן לא מתאים לי, איך שהוא התחיל לשייף את הסיצמה מתתי מכאבים והוחלט על טיפול שורש, שבדיעבד היה בו צורך משום שירד לי שם מלא דם ועפ'י טענתו זה סממן לדלקת, לא הבנתי למה הכאבים החזקים התחילו אחרי שהוא עשה לי את הסתימה , שכן לא כאב לי כך לפני, זה כאב ברמה שלא יכולתי לאכול בכלל על השן, וכך זה כואב גם עכשיו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת - תגובה
ד``ר גלית כהן07/02/2011יכולים להיות הסברים רבים לכאב: דלקת, תגובה קיצונית לטיפול השורש, עוד תעלה, סדק,
מחייב בדיקה מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?