זריקת הרדמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקת הרדמה
    נעמה מלכה
    04/02/2011

היי!
    היום ביצעתי את הטיפול הרביעי והאחרון בהקצעת שורשים \ ניקוי אבן עמוק אצל שיננית,
    לפני תחילת הטיפול היום רופא השיניים ביצע לי זריקת הרדמה בצד התחתון השמאלי של הפה, עוד בזמן ביצוע הזריקה הרגשתי כאב שונה לעומת 3 הפעמים הקודמות שהייתי לאחרונה וקיבלתי זריקת הרדמה . כשיצאתי מהמרפאה הרגשתי מעין גוש קשיח בלסת מה שלא קרה לי בפעמים הקודמות שקיבלתי את הזריקה כמו כן קצת נפיחות במקום וכאב קל בפתיחת הפה , נבהלתי ושאלתי את הרופא אך הוא אמר שכנראה הזריקה התרכזה במקום אחד וזה יעבור כשההרדמה תעבור . אך ההרדמה עברה מזמן ועדיין יש לי קצת נפיחות וכאב במקום כמו כן מעין קשיחות במקום . האם להמשיך להיות מודאגת או שזה יעבור?? תחושה שלי שאולי הרופא פגע לי בשריר או משהו אחר במהלך הזריקה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקת הרדמה

הוספת תגובה

• המשך

נעמה מלכה
    05/02/2011

היום כבר נהיה לי כחול בצד הנפוח , צד שמאל והכחול עולה עד לכיוון השפה...
    ממה זה יכול להיות והאם יתכן כי הזריקה יכולה לגרום נזק בלתי הפיך?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר גלית כהן
    05/02/2011

נשמע כאילו יש שטף דם באזור הזריקה. יחלוף תוך יום-יומיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטף דם

נעמה מלכה
    06/02/2011

סליחה אבל זה שכרגע יש לי שטף דם אני יודעת וגם רואה, כל הציפייה שלי לתשובה שלך הייתה לפחות להבין אולי ממה נוצר ומה קרה בערך בזריקה הזו והאם לגשת לבדיקה דחופה במהלך השבת ..... יש לי עדיין נפיחות והלסת שלי מעוותת . אבל לא נורא בכל אופן היום כבר יום ראשון אלך להבדק...
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו