צריכה עזרה דחוףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחוףףף
    מורן-מורן
    08/02/2011

שלום שמי מעיין אני בת 22,כל החיים פחדתי מביקור אצל רופא שיניים
    יש לי סיוט מהרגע שאני נכנסת ומריחה את הריח של הרופא שיניים אני מוסגלת להתעלף,אחרי הזריקה אני תמיד מקיאה דופק מהיר ומתעלפת,אני סובלת בדרך כלל מלחץ דם נמוך ונוטה להתעלף במיוחד במקרי לחץ ופחד..הבנתי שאני צריכה לבקש זריקה בלי אדררנלין,זה בסדר.
    1)מה אני אמורה לעשות כדי לא להיות לגמרי עירנית כשעושים לי את הזריקה כי אני פשוט לא מוסגלת שזה יקרה!!!! אין סיכוי שאני אתן לרופא לתת לי זריקה כשאני ממש מרגישה.
    2)הייתה לי לפני 3 חודשים דלקת בשן קידמית עליונה קיבלתי אנטיביוטיקה ולאחר שהכאב עבר לא הלכתי לרופא שיניים כדי לחמוק מטיפול.
    לפני יומיים שוב חזרו הכאבים שמשדרים לחצי פה צד ימין למעלה וגם למטה...מהו הטיפול שעושים בשן אחרי דלקת שהחלימה?? חייבת לדעת דחוף בלי תשובה ממך לא אלך לקבל טיפול.
    תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחוףףף

הוספת תגובה

• עצה מבעלת ניסיון

נועה
    08/02/2011

במקרה נכנסתי לבדוק אם ענו לשאלה שלי, אבל אני אענה לך:
    לחברה שלי הייתה שנים פוביה מרופא שיניים. היא הגיעה למצב של הזנחה מוחלטת ועדיין העדיפה לא ללכת לרופא השיניים. בשיחה עם רופא המשפחה הוא נתן לה כדור הרגעה, וואליום, שלא מתנגש עם הזריקה, אבל כן עוזר להרגע ולא לפחד מהטיפול.
    אני מציעה לך ללכת לדבר עם רופא המשפחה ולנסות לקחת כדור הרגעה לפני הטיפול, חבל להזניח את השיניים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעיין,

דניה
    08/02/2011

יש רופאים/ מרפאות שמתמחים בטיפול בחרדה דנטלית באמצעות גז צחוק, סדציה וכו'. ממליצה לך לבדוק את הכוון.
    גז צחוק ניתן באמצעות מסיכה קטנה שמורכבת על האף ואת פשוט נושמת את הגז כל עוד מבוצע הטיפול.
    תחת השפעת גז צחוק מרגישים ריחוף וטשטוש שגורמים לך להיות הרבה פחות מרוכזת בטיפול עצמו. ניסיתי את זה כמה פעמים בטיפולים קשים שמאוד חששתי מהם וזה עזר לי מאוד.

באמת שאין סיבה שתסבלי סבל נפשי שכזה ותזניחי את הטיפול בשיניים, כשקיימים פתרונות.
    שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לתגובה

מורן-מורן
    08/02/2011

תודה רבה:-)
    ידוע למישהו אולי מזה ספריי ששמים במקום לפני זריקת ההרדמה??? קבעתי תור והסברתי לרופאה את החרדה שלי ווהסברתי לה שהפחד העיקרי הוא מהזריקה עצמה,היא אמרה שאינה עובדת עם גז צחוק אלא עם ספריי שמרססת לפני הזריקה מזה הספריי הזה? אני פשוט מתה מתה מפחדדדד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספריי

דניה
    08/02/2011

הספריי מרדים קצת את אזור החניכיים ואז הכניסה של המחט הרבה פחות מורגשת.
    אם הרופאה שלך מזריקה בעדינות ובהדרגה - כמעט ולא מרגישים את הזריקה בכלל. זה הרבה פעמים פונקציה של העדינות והרגישות של הרופא, כי המחטים שעובדים איתן הן דקיקות.

אני בטוחה שניסיון, שניים עם הזרקה מוצלחת - ולא תפחדי מזה יותר ברמות כאלה.
    ואם זה לא יקרה, כמו שכתבתי - יש אפשרויות נוספות שמאפשרות טיפולי שיניים במינימום חרדות וסבל.
    אני בעד לבדוק ולנסות ולהחליף ולא לוותר, עד שתמצאי את הרופא/ שיטה שנכונים לך. סה"כ זו הבריאות שלך והיא מעל לכל.
    שיעבור לך בקלות :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה..

מורן-מורן
    08/02/2011

תודה רבה יקירתי...עוד שעה ורבע לטיפול,אני סופרת את הדקות מהפחד ומהלחץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתה מפחד מטיפול שורש!

ליאת
    09/02/2011

היי. אמנם עברתי 2 ניתוחים קיסריים, אבל אני מתה מפחד מטיפולי שיניים. אני בחרדה עצומה. כל הפה שלי בעיות ועכשיו אני צריכה טיפול שורש בשן בינה (38) שאני ממש לא מסוגלת לעשות!! הרופאה הציעה גז צחוק +וואליום, אבל אני בטוחה שזה לא ישפיע עליי! מישהו ניסה?? מה לגבי עלויות? מישהו יודע? אני לא מסוגלת עם המקדחה הזאת!! הצילו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתה מפחד מטיפול שורש! - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    10/02/2011

שלום ליאת,
    נראה שכבר ענו לך את רוב התשובות. כאמור ניתן להשתמש בגז צחוק, בתרופות הרגעה לפני הטיפול ובשימוש באמצעי אילחוש מקומיים טרם הזריקה. אך החשוב מכל הוא שתמצאי רופא שאצלו תרגישי בטוחה ורגועה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו