מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
איפה אני יכול ללמוד על טכניקה טובה
נדב מירושלים14/02/2011לצחצוח השיניים? יש סרטוני וידאו ביוטיוב שתוכלי להמליץ לי עליהם? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צחצוח שינייםנדב מירושלים09/02/2011
אני מקפיד לצחצח שיניים 3 פעמים ביום עם משחת שיניים טובה להלבנת השיניים.
המצב של שיני הוא כזה: החלק העליון בצד העליון של השיניים צהוב. החלק התחתון בצד התחתון של השיניים צהוב. ובאמצע השיניים לבנות.
ניסתי לצחצח את השיניים יותר בחלקים של הצהוב שקרובים לבשר (קוראים לזה חניכיים?) כדי שהם יהיו לבנים ומה שיצא שפצעתי את הבשר.
איך אני יכול לצחצח נכון כדי שגם החלקים הצהובים יוכלו להיות נקיים ויהיה שיפור ובלי לפצוע את הבשר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים? בבקשה זה חשוב ..
נדב מירושלים10/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצחצוח שיניים - תגובה
ד``ר גלית כהן10/02/2011לצערנו, משחות להלבנת שיניים לא בדיוק מלבינות שיניים,
אבל גם הלבנת שיניים עי חומרי הלבנה מקצועיים, הצד הקרוב לחניכיים נותר עם גוון צהבהב יותר מיתר השן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר גלית
נדב מירושלים12/02/2011את טועה, המחשה להלבנת שיניים של אורביטול מעט מלבינה.
אז מה עושים ? אני לא רוצה להשאר עם חצי לבן חצי צהוב.
אולי מברשת שיניים חשמלית יכולה להגיע למקומות הצהובים בלי לפגוע בחניכיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר גלית - תגובה
ד``ר גלית כהן12/02/2011המשחה אינה מלבינה היא מסירה פלאק וחומרים הנצמדים לשן, עמ להלבין ממש יש צורך במרכיבים כימיים פעילים יותר.
אכן צריך לצחצח היטב את כל חלקי השן, אך זה לא ישפיע בצורה אמיתית על הצבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על כל השאלות
נדב מירושלים12/02/2011גם אם את חושבת שזה לא ממש מלבין, רק מוציא כתמים. סבבה.
שאלתי האם מברשת שיניים חשמלית יכולה להגיע למקומות הצהובים בלי לפגוע בחניכיים?
כלומר, עם מברשת קטנה ועגולה שתוכל להגיע לאיזור שקרוב לחניכיים בלי לפגוע בחניכיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על כל השאלות - תגובה
ד``ר גלית כהן12/02/2011ניתן להגיע לאותה איכות צחצוח עם מברשת רגילה ועם מברשת חשמלית. הטכניקה של הצחצוח חשובה יותר מסוג המברשת.
נכון שיש מברשות המקלות על הצחצוח, אבל עדיין, הן מנקות רק במקום בהן הן מונחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדב מירושלים-לא הגזמת קצת?
שני13/02/2011הרופאים פה עושים את עבודתם בהתנדבות למיטב הבנתי, ולפתוח ויכוח חסר משמעות על משחה שכן מלבינה או לא מלבינה,תסלח לי,נראה קצת מגוחך.זו דעתי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רוצה להכנס לויכוח איתך
נדב מירושלים14/02/2011אני בסה"כ רוצה לחזק בעצמי שמשחת שיניים כן *תלבין" את השיניים. אין לי כסף מיותר כרגע להלבנה או כל דבר.
וגם אם לא - אז לא (:
אני שואל שאלות כי חשוב לי לדאוג לשיניים שלי. אני לא אשאל ואשמור לעצמי בבטן? לא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אני יכול ללמוד על טכניקה טובה
נדב מירושלים14/02/2011לצחצוח השיניים? יש סרטוני וידאו ביוטיוב שתוכלי להמליץ לי עליהם? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?