שיניים אחוריות וטעם רע בפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים אחוריות וטעם רע בפה
    אז
    16/02/2011

שלום,
    אני בן 25 ואני שומר מאד על השיניים. בשנים האחרונות השתמשתי במברשת שיניים חשמלית, חוט דנטלי ומי פה של ליסטרין ולאחרונה החלפתי למברשת PARO S27L בהמלצת רופאת השיניים שלי, כמו כן התחלתי להשתמש במנקה לשון, בקיצור אני שומר מאד על היגיינה והניקיון של הפה.

יש לי שנות שינה בקצה שורת השיניים בלסת התחתונה - אחת בכל צד. תמיד כאשר העברתי עליהם את הלשון או אפילו את האצבע היה לי טעם רע ומוזר בפה - כמעט בלתי נסבל. כיום, אני מנקה אותם ביסודיות בעזרת המברשת של PARO אך עדיין המצב נשאר - טעם מוזר ורע בפה, גם כאשר אני לא נוגע ישירות בשיניים הללו עם הלשון או האצבע.

בעבר ייעץ לי רופא שיניים לעקור אותם בכדי למנוע זיהומים וכדומה, אבל כאשר העלתי את הרעיון בפני רופאת השיניים הנוכחית שלי היא אמרה שזה מיותר ולא הכרחי, אחרי הכל מדובר בעקירה של שיניים בלי חורים או איזושהם בעיות, מלבד אלו שהזכרתי שמפריעות לי.

רציתי להתייעץ ולשאול מה אפשר לעשות? -הסיטואציה דיי מטרידה אותי במיוחד לאור העובדה שמאד חשוב לי הניקיון והריח הטוב מהשיניים. אני מצחצח שיניים כ- 15 דקות ביום ובלילה - לא בכוח, אלא ביסודיות.
    אשמח לשמוע המלצות או הצעות כיצד ניתן לפתור את הבעיה או לפחות להקל עליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיניים אחוריות וטעם רע בפה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    22/02/2011

צר לי אבל רק לפי התאור אין לי אבחנה לבעייתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו