כדאי ללמוד רפואת שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדאי ללמוד רפואת שיניים
    לי
    19/12/2007

שלום רב,

אני מעוניינת בלימודי רפואת שיניים, אך שמעתי כבר מ-3 רופאי שיניים לא להתקרב לתחום, שכן שעות העבודה ארוכוות, אין זמן למשפחה, המשכורת נמוכה ואיננה כמו שחושבים (אלא אם כן עובדים באופן פרטי), וכן - דבר שהפתיע אותי מאוד - שקשה למצוא עבודה בתחום עקב מספרם הרב של רופאי השיניים, וניתן להתקבל לעבודה רק באמצעות פרוטקציות...
    מה לעשות? ד"א, רופאה אחת שדיברתי איתה המליצה על רוקחות, אבל אז דיברתי עם רוקחת והיא המליצה על ראיית חשבון. אז אני לא יודעת אם סתם נפלתי על 3 רופאים ממורמרים, ורוקחת ממורמרת או שיש דברים בגו, כי הרי בכל עבודה מישהו שאינו מרוצה ממנה יגיד לי ללמוד משהו אחר... הנדסה למשל נחשבת עבודה טובה, אך גם בה "טוחנים" שעות (ואני גם לא אוהבת את זה)...בקיצור, אני לא יודעת מה להחליט... וההרשמה נפתחת עוד חודש בערך...

אשמח לשמוע מכם, רופאי השיניים, מה באמת כוללת העבודה ומהם התנאים שלה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדאי ללמוד רפואת שיניים

הוספת תגובה

• לימודי רפואת שיניים

ד``ר גלית כהן
    19/12/2007

אני נהנית מאד מעבודתי, אך לשאלתך : השוק בארץ רווי מאד יחסית למערב, מה שמקשה על מציאת עבודה. העבודה במרפאות ציבוריות הינה בתנאי שכר נמוכים יחסית.
    ככלל רפואת שיניים בכלל ובעיקר במערכות פרטיות הינה עבודה בשעות אחהצ והערב. קשה הרבה יותר למלא בקרים בעבודה.
    כמו בכל מקצוע, נדרשת הרבה עבודה והרבה השקעה ע"מ להצליח.
    בכל מקרה, ובכל אשר תחליטי,

בהצלחה,
    ד"ר גלית כהן
    מומחית לרפואת הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו