הרחבת לסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרחבת לסת
    מתעניינת
    09/03/2011

שלום רב,
    ביתי בת ה 8 צריכה לעבור הרחבת לסת רציתי לשאול:

* האם מדביקים את הפטלה לחיך? האם ההדבקה לא נעימה וכואבת האם הפלטה מפריעה לאכילה לציחצוח שיניים האם בעקבות הפלטה יהיה לילדה ריח לא נעים מהפה?
    האם הפלטה מורגשת כגוף זר בתוך הפה ?האם סיבוב הבורג גורם לכאבים חזקים?

* לגבי סט צילומי אורטו: האם מכניסים לתוך הפה אביזרים שונים בכדי לצלם הילדה סובלת מבחילות כאשר הרופאה הרגילה עושה לה צילומי שיניים לשם מעקב (בסוף מצלחים לעשות לה) איך אפשר להקל עליה הבנתי שסט צילומים לוקח 40 דקות האם ילדה בת 8 יכולה לעמוד בזה?

הילדה די לחוצה לקראת ההליך ואני רוצה לתת לה מענה בכדי להרגיע אותה.
    אודה לכם מאוד מאוד על קבלת תשובות לשאלותי
    יום טוב
    מתעניינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרחבת לסת

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר עדי אריאלי
    10/03/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אורתודונטיה_יישור_שיניים' id=link]אורתודונטיה - יישור שיניים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך נמנעים מבחילה בצילום

עדי
    16/03/2011

היי,
    אני בת 25, וגם אני לא מצליחה להחזיק את האביזרים בפה וזה תמיד עושה לי רפלקס הקאה...
    עד שפעם אחת טכנאית הצילום שמה לי מלח מתחת ללשון - זה משתק מיד את רפלקס ההקאה. לא יודעת למה זה עובד, אבל זה הדבר היחיד שעזר לי. אולי יעזור גם לבתך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו