כאבים לאחר מבנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר מבנה
    חיה
    16/03/2011

בשן אחורית הרופא הסיר לי כתר קיים, אמר שיש עששת מתחת וכן הוציא את המבנה, טיפל בחניכיים ואחרי שבוע טיפל בעששת ויצק מבנה חדש (לא "בורג" לדעתי). יצאתי משני הטיפולים האלה עם כאבים חזקים מאוד שנמשכים גם עכשיו- שבוע אחרי. יש לי תור לשבוע הבא, אך אני קצת חוששת. האם נכון היה לבצע מבנה כל כך גדול, על מה שנראה לי כמו שאריות מהכותרת. ולטפל בשן בזמן שהחניכיים עדיין נפוחים.
    ומהם הכאבים החזקים האלה- הרופא לא התרשם, אך בעיני זה יוצא דופן.
    מה אוכל לעשות כדי להקל על הכאבים. אני שוטפת עם מרידול.
    שאלה נוספת היא- האם ניתן להמשיך בטיפול (להכין את המבנה לכתר ) כבר בשבוע הבא או שעדיף לחכות עד שהכאבים יחלפו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לאחר מבנה

הוספת תגובה

• כאבים לאחר מבנה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/03/2011

הרופא במכיר את המקרה מחליט על הטיפול עם נתונים רבים.
    ככל שהשן הרוסה יותר, כך המבנה גדול יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפול - לחכות

חיה
    17/03/2011

אני סומכת על הרופא רק משאירה משהו לשיקול הדעת שלי. לגבי המשך טיפול בזמן שהחניכיים עוד כואבים: מה עדיף, לחכות שהכאבים יעברו ואז להמשיך או להתעלם מהכאבים ולסיים את הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפול - לחכות - תגובה

ד``ר גלית כהן
    18/03/2011

אין בעיה לדחות טיפול בשבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו