שתל או גשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתל או גשר
    לימור תייר
    24/03/2011

שברתי את שתי השיניים הקידמיות בגיל 12 (עכשיו 24) ועשו לי השלמה בזמנו.. אחת השיניים כנראה נפגעה מאוד ובחצי השנה האחרונה העצם נספגת חיצונית ופנימית והשן החליפה צבע לחלוטין. עשיתי צילומנים והרופא אמר לי שאין אפשרות להציל את השן וכדי לעשות שתל אני יצטרך להשתיל עצם וזהו תהליך שבשבילו אני יצטרך ללכת עם משהו זמני הרבה זמן ולכן הציע לעשות גשר של שלוש שיניים (זרקוניה). רציתי לדעת אם זה באמת עדיף לדעתך? והאם החניכיים יחליפו צבע/צורה עם השנים כיווון שלא יהיה לי בפנים שום עצם? והאם זה מומלץ בכלל? מהם החסרונות והסיכונים? עקב גילי הצעיר יחסית.. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתל או גשר

הוספת תגובה

• שתל או גשר - תגובה

ד``ר גלית כהן
    25/03/2011

אם השיניים הסמוכות בריאות חבל להשחיזן עבור גשר ועדיף לחכות את כל הזמן הנחוץ עבור שתל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתל או גשר

לימור תייר
    25/03/2011

אבל אם אני גם ככה צריכה כתר לשן ליד כי גם אותה שברתי ועשיתי בה טיפול שורש אז בם בעצם משתמשים רק בשן אחת כדי שהאמצעית תחזיק ללא שתל, התלבטות היתה גם כי הם לא רצו שאני יהיה עם משהו זמני הרבה זמן כי זאת שן קידמית וזה יהיה לא נוח. מה שמדאיג אותי מה יותר טוב מבחינת השנים שיעברו מה יחזיק יותר טוב? ומבחינה אסטתית.. ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתל או גשר - תגובה

ד``ר גלית כהן
    26/03/2011

את מבקשת תשובה ספציפית מאד, צר לי אבל זה מצריך בדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו