מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב ושבוע טובכואב10/04/2011
ביום שלישי שעבר ביקרתי אצל רופא השיניים שלי והוא עשה לי סתימה בשן בינה ימנית עליונה.
הוא אמר שזה קצת קרוב לשורש ...
בעת זריקת ההרדמה הוא נגע לי בעצב אשר נתן לי להרגיש זרם חם לכיוון האף והעין.
וביקש ממני ללחוץ חזק באישור האף (לחיצה שתשמש כמו חוסם עורקים).
אחרי הטיפול כל האזור כאב כולל הרקה ואיזור האוזן.
לאט לאט עם הימים הכאב ירד ונשאר כאב באיזור חיבור הלסת , השן עצמה ובאיזור החיבור של נחיר האף לפנים (שם הרגשתי את הזרם)
הכאב הוא כאב עמום ונסבל למעט אחרי שאני אוכל..ואז אני נאלץ לקחת משככי כאבים (לא הרבה).
אחרי שלושה ימים הלכתי אליו שוב..כדי לברר את סיבת הכאב והוא אמר שהסתימה מעט לוחצת על השורש והוא נגע לי מעט בחניכיים ולכן צריך לתת למקום להירגע.
ואכן...בשישי/שבת ירדה מידת הכאב למינורית ..ושוב...רק אחרי שאני אוכל..אני מתחיל להרגיש פולסים של כאב.
דיברתי איתו במוצש שוב והוא אמר לי לתת לזה עוד יום.
כיום יום ראשון - כחמישה ימים אחרי.....
מה דעתך?...האם כאב שכזה אמור לעבור ..או שאאלץ לשבת שוב על כסא הרופא ולבצע עקירת שן בינה?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב ושבוע טוב - תגובה
ד``ר גלית כהן10/04/2011מחייב בדיקה ורצוי עי הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקרתי אצלו אתמול...
כואב11/04/2011והוא אמר שככל הנראה נגרמה דלקת בעצב שבו הוא פגע... (בין חיבורי הלסת בזמן ההרדמה)
הוא הקיש על שן הבינה ועל השיניים מסביב והכל היה בסדר
יש לי נפיחות קלה ליד האף (בחיבור הנחיר עם הפני).
הוא נתן לי אנטביוטיקה ואמר שלא חייב אבל זה יכול לעזור...אז לשיקולי....
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?