רווח קדמי בשיניים העליונות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רווח קדמי בשיניים העליונות.
    יונתן
    30/04/2011

אני בן 15.8
    מאז שאני זוכר את עצמי, היו לי שיניים ישרות - רק הבעיה היחידה שהפריעה לי בהם שתמיד היה לי רווח בין שני השיניים העליונות הקדמיות.

אורתודנטים שהייתי אצלהם במהלך נתנו לי כפיתרון לשים את הקוביות ברזלים (גשר) על השיניים במטרה שזה יסתום את הרווח ויסדר את השניים באופן כללי. חלק מהרופאים אמרו שחבל לשים ברזלים בשביל הרווח הזה ויש דרכים אחרים לסתום אותו

הדבר היחידי שמפריע לי בשיניים מבחינה אסתטית זה הרווח בין שני השיניים הקדמיות העליונות.
    המליצו לי על 2 דרכי טיפול :
    1. לשים חומר בין השיניים שיסתום את הרווח (להוסיף לכל שן עוד טיפה חומר ואז זה יסתום את הרווח)
    2. לעשות ציפוי חרסינה רק ל-2 השיניים הקדמיות העליונות שביניהם יש את הרווח.

אני בן 16, איזה דרך מבין ה-2 שהזכרתי למעלה מומלצת לי לטפל ברווח בין השיניים?
    חשוב לי לציין שהרווח לא גדול במיוחד, אך גם לא קטן.
    האם יש דרך נוספת לסגור את הרווח הבודד הזה חוץ מהדרכים שהזכרתי? מה הדרך הכי יעילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רווח קדמי בשיניים העליונות. - תגובה

ד``ר גלית כהן
    30/04/2011

אלו 2 הדרכים המקובלות, פרט ליישור שיניים.
    בגילך הצעיר , אני חושבת שעדיף לבצע טיפול שמרני של בניית חומר מרוכב ולא ציפויי חרסינה,

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו