זריקת הרדמה שגרמה כמעט לעלפון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקת הרדמה שגרמה כמעט לעלפון
    אחת
    04/05/2011

שלום,
    לפני כמה חודשים טופלתי במרפאת שיניים - עשיתי סתימות
    בטיפול השני כאשר הרופא עשה לי זריקה הרדמה למעלה מצד שמאל, פתאום הרגשתי שמשהו חם ודוקר עולה לי למוח, דפיקות לב שלי התגברו, אולי הגיעו למעל 140, ראיתי כוכבים בעיניים, והרופא אמר כי הצבע עור שלי הפך לצהוב. כל הגוף רעד.
    חיכינו כרבע שעה ואז הרופא התחיל לטפל בשן. הזריקה לא הרדימה כליל את המקום, הרגשתי את כל הטיפול והכאב. והרגשתי שהשפה התחתונה שלי טיפה מורדמת.
    ששאלתי את הרופא מה קרה הפעם, הוא לא ידע לענות לי, ואמר שהזריקה היתה עם אדרנלין ואולי זו הסיבה.
    יש לציין כי בעברי עשיתי המון טיפולי שיניים, כולל שורש וכתרים, ואף פעם לא קרה לי דבר כזה.
    אני ממש פוחדת מאז אותו יום לגשת לרופא שיניים. ויש לי עוד שיניים לטפל בהם.
    מה דעתכם?
    והאם באפידורל יש מרכיבים דומים כמו בזריקות בטיפול שיניים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זריקת הרדמה שגרמה כמעט לעלפון - תגובה

ד``ר גלית כהן
    05/05/2011

תגובות כאלו מוכרות ברפואת שיניים, אין ממה לחשוש. התגובה עצמה יכולה לנבוע מחרדה, מקצת חומר שנכנס לכלי דם, וכד... עשית כבר איפולים וזה לא קרה, הייתי מנסה שוב , בלי לחץ, לעבור טיפול שיניים רגיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו