מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתרים בשיניים הקידמיותאילנית07/05/2011
שלום רב!
לפני כ-3 חודשים עברתי טיפול שורש בשני השיניים הקדמיות יש לציין שאחת מהן היתה בריאה אך כיוון שרציתי שיהיו יותר אסטטיות החלטתי לעשות בשניהם.
כאשר הרופא הרכיב לי את הכתרים הזמניים הזדעזעתי ,הן היו ענקיות ארוכות וצהובות ובמילה אחת זוועתיות. כששאלתי אותו למה זה ככה ,הוא אמר שלא משקיעים בכתרים זמניים ,קיוויתי מאוד שהקבועות לא יהיו ככך וגם אמרתי לו ,לצערי הרבה כשהוא הרכיב לי את הקבועות הן היו יותר גרועות ממש חוסר פרופורציה בניהם אחת עבה יותר מהשניה ולא באותו גודל ,שניהם באות ככתר אחד.סירבתי לצאת מהמרפאה כך והוא שוב החזיר לי את הזמניות ואמר שהוא ישלח אותן לתיקון,שאת ועוד הוא עשה לי רווחים ובאורגנליות אין לי בכלל .לבסוף התוצאה היתה קצת יותר טובה הוא קיצר אותן אבל בכול זאת אחת עבה וגבוהה יותר מהשניה והם אפילו לא סימטריות בגודלן,(הטבעיות שלי היו סימטריות רק קצת
בולטות מיתר השיניים ).אני ממש אובדת עצות.
האם ניתן לתקן שוב את השיניים ,הן מחוברות בדבק זמני ? אני ממש מרגישה חוסר אונים שהרסתי שן בריאה וקיבלתי תוצאה כזאת.
זאת ועוד אני סובלת מכאבים בשיניים האלה הרופא עשה לי צילום ואמר שהכול תקין ,עברו כבר 3 חודשים ומדי פעם יש כאב ורגישות בחניכיים למעלה.....
אשמח למענה כי אני ממש נואשת מתוסכלת וחשה חוסר ביטחון...
האם יש דרך לשנות את השיניים האלה ,לתקן ?
בתודה ובברכה אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתרים בשיניים הקידמיות - תגובה
ד``ר גלית כהן09/05/2011חרסינה היא כחומר ביד היוצר וניתן לשנות את הצבע והצורה. לעיתם זה מצריך שינויים בהשחזה המקורית של השיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?