שן מתנדנדת לאחר השתלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שן מתנדנדת לאחר השתלה
    מוזגי
    09/05/2011

שלום, לפני כחודש עברתי השתלה של אחת מהשיניים התוחנות למעלה. לדעתי מכיון שבהתחלה השן שהושתלה היתה צפופה מידי עם השיניים האחרות ביקשתי שיורידו אותה, ישייפו וימו חזרה. זה באמת עזר אך השן שמימינה החלה להתנדנד מעט וכל פעם שאני אוכלת משהו קשה או מעבירה עליה את הלשון אני מרגישה שהיא מתנדנדת. עשו לי איזשהו טיפול בלייזר שעזר קצת אבל זה שוב חזר. אני חוששת לאבד את השן שלי. מה לעשות? האם ישנו טיפול אחר כדי שזה לא ימשיך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שן מתנדנדת לאחר השתלה

הוספת תגובה

• שן מתנדנדת לאחר השתלה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    09/05/2011

לחלוטין לא ברור התאור שלך, שתל לא אמור לזוז בכלל. אם יש תזוזה וגם קלה ביותר של שתל, זה אומר שהשתל נכשל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שן מתנדנדת

סימה אופיר
    09/05/2011

שאלתי לא הובנה: השתלת השן גרמה לשן שמימינה להילחץ ואחרי מס' ימים החלה להתנדנד - שן שלי. מה עושים במצב כזה ששן קבועה מתחילה להתנדנד מעט? אודה על העצה כדי לא לאבד את השן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו