כאבים ממושכים בשן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ממושכים בשן
    יעל
    17/05/2011

שלום,

לאחר שהחלו כאבים בשן הטוחנת העליונה האחרונה (זאת שצמודה לשן בינה) אובחן על ידי רופא שיניים חור עמוק. הוא שם לי שם תרופה וסתימה זמנית וביקש לשוב לאחר שבוע כדי להחליף לסתימה קבועה

הבעיה היא שהכאבים התגברו וכשחזרתי אליו, הוא החליט שמי שגורם לכאב זאת לא השן עם החור, כי אם שן הבינה הצמודה לטוחנת שגם בה יש חור. הוא ביצע עקירה של שן הבינה אבל הכאבים נותרו בעינם וחזרתי אליו. הוא הוציא את הסתימה הזמנית מהשן הטוחנת ושם סתימה זמנית חדשה. לדבריו - שינה את גובה הסתימה ועכשיו נפתרה הבעיה. באותו ביקור התעקשתי לבצע צילום והרופא אמר שלפיו לא צריך טיפול שורש.

הבעיה שהיום, 3 ימים אחרי החלפת הסתימה הזמנית אני עדיין סובלת מכאבים בשן שגורמים לי כאבי ראש מציקים. אין רגישות לחום וקור אבל כשאני "מהדקת" את השיניים אני מרגישה שכואב לי יותר.

מה עושים? האם יתכן שלמרות שהצילום לא מעיד על כך - בכל זאת יש צורך בטיפול שורש? אולי כדאי לבצע צילום סטאטוס?

מיואשת מהכאבים....

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ממושכים בשן

הוספת תגובה

• כאבים ממושכים בשן - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    20/05/2011

שלום יעל,
    מצטער אבל איני יכול לענות ללא בדיקה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו