כתרים חדשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתרים חדשים
    ליאת
    30/05/2011

לפני כשבועיים הרופא הרכיב לי גשר עם כתרים על שמונה השיניים הקדמיות .

במרכז הגשר בין שני כתרים יש חור קטן (רווח) המרחיק את הכתר מהחניכיים , זה מאוד מכוער,

שחור , הלכתי לרופא ואמרתי לו את זה , הוא אמר לי זהו מקום החניכיים ובגלל שהיה לי לפני זה

כתרים אחרים , עם הצחצוח ומסג' לחניכיים החניכיים יתפסו את המקום של הרווח במשך הזמן.

הייתי רוצה לדעת אם אכן זה כך ובאמת אי אפשר לעשות כלום, ובהאם עם צחצוח ההיפך החניכיים

לא יתרחקו מהכתר , או יש עליי להתעקש להוריד עכשיו את הגשר המודבק כבר קבוע ולקחת מידות

מחדש ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתרים חדשים

הוספת תגובה

• היי ליאת

חן
    02/06/2011

היה לי את אותו המקרה בשן בודדת קידמית

החניכיים לא יצמחו ולא נעליים
    הכתר קצר וזהו

לא לוותר תתעקשי שיוריד את הגשר ויקח מידה עם חוט שדוחק
    את החניכיים,

וכשהוא שם את הכתרים הקבועים כל החלק הקידמי של הכתר צריך לשבת
    בתוך החניכיים

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתרים חדשים - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    06/06/2011

שלום ליאת,
    מיקום החניכיים סביב כתרים תלוי בהרבה גורמים: מידת התאמת הכתר, עיצוב נכון של הכתר, מיקום החניכיים המקורי, רקע של מחלת חניכיים, סוג החניכיים (דקות, עבות) ועוד. לא תמיד ניתן לסגור את המשולשים השחורים שנוצרים בין כתרים, ואגב גם בין שיניים. לעיתים הפתרון הוא כירורגי ולא שיקומי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו