מחלת חניכיים וישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת חניכיים וישור שיניים
    ורוניקה
    03/01/2008

שלום רב!
    נוכחתי לדעת (בגיל 20) כי יש לי מחלת חניכיים תורשתית
    Agressive.."
    המחלה תפסה את רוב השיניים בפה וכרגע אני מתחילה בטיפול.

אשמח לדעת איך לאחר הטיפול (שיננית ואולי שחזור עצם)
    הדרך המהירה והטובה ליישר את השיניים.

(המצב בסדר, בלסת התחתונה ובעליונה יש שן אחת עקומה

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יישור שיניים

ד``ר עדי אריאלי
    10/01/2008

שלום ורוניקה,
    יישור שיניים באנשים הסובלים ממחלת חניכיים אפשרי רק במצב שבו מחלת החניכיים במצב לא פעיל, כלומר ללא סימפטומים, לאחר טיפולי חניכיים מסודרים. יש כמובן גורמים נוספים שצריך לקחת בחשבון כגון גובה עצם קיים והערכת מצב החניכיים שיתקבל בתום הטיפול האורתודונטי. במקרה של מחלה אגרסיבית אני ממליצה טיפול משולב אצל פריודונט ואורתודונט.
    בהצלחה
    ד"ר יעל רובינשטיין-אריאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקירת שן בינה לא כלואה

אורלי
    24/01/2008

אני מוזמנת בתחילת פברואר לעקירת שן בינה עקב כאבים לאחר אכילה האוכל נכנס בין המרווחים של השיניים והשן כואבת
    לפני כשנתיים עברתי סתימה בשן אחרת לאחר ההרדמה החומר עבר לי בכול הגוף והרגשתי שאני עומדת להתעלף (אף פעם לא היתה לי בעיה של פחד) ממש הרגשתי את החומר זורם לי בגוף הרופאה בכול זאת המשיכה בתטיפול לאחר שהביאה לי לשתות וכשהיא עבדה על השן הרגשתי הכול חי כאילו היא לא הרדימה לי אותה מאז רשמו לי שאני כניראה אלרגית לאנדרלין החומר שהוזרק לי
    אני לוקחת כדור לתת פעילות בלוטת התריס ולעיתים יש לי דופק מהיר והרגשה של הפרעות קצב בבדיקה של הולטר לב נמצא רק הפרעה קטנה לא משמעותית.
    שאלתי האם עלי לבדוק את הלב ביסודיות לפני שאני מקבלת שוב זריקה לעקירת שן הבינה שכואבת לי מאוד אני לא יודעת אם לבטל את התור אני מאוד מפוחדת שלא אגיב לזריקה כמו שהיה בעבר אבקש את עזרתכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו