הלבנת שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלבנת שיניים
    בר
    06/06/2011

אני מעוניינת לעבור טיפול להלבנת שיניים, אך אני חושבת שזה לא ממש יעזור כי צבע השיניים הטבעי שלי אינו לבן ממש.. יש איזה דרך לגרום לשיניים להראות לבנות ממש?

בנוסף, יש לי סתימות רבות בשיניים, ומפריעה לי שהסתימות הן בצבע אפור, האם קיימת אפשרות לצפות את הסתימות בחומר לבן כלשהו? (אני לא רוצה סתימות לבנות כי הן פחות חזקות..)

ד"א, ראיתי מחירים שונים מאד לטיפול הלבנת שיניים.. מה המחיר הסביר הקיים בשוק?
    תודה רבה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלבנת שיניים

הוספת תגובה

• הלבנת שיניים - תגובה

ד``ר גלית כהן
    09/06/2011

אין דרך לצפות סתימות. עושים סתימות מחומר לבן (חומ ר מרוכב) או מחומר אפור (אמלגם).
    הלבנה מגיעה לאפקט מסויים המשתנה מאדם לאדם. אם רוצים לשלוט בתוצאה יש לבצע ציפויי חרסינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! שאלה נוספת..

בר
    12/06/2011

ראיתי מחירים שונים מאד לטיפול הלבנת שיניים.. מה המחיר הסביר הקיים בשוק?
    תודה רבה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! שאלה נוספת.. - תגובה

ד``ר גלית כהן
    12/06/2011

בין 1500 שח ללסת ל- 600-700 שח ללסת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו