כמה שאלות כלליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות כלליות
    תומר
    09/06/2011

שלום. יש לי כמה שאלות כלליות בנוגע היגיינה וצחצוח נכון:

1)כל פעם שאני הולך לשיננית או לרופא אומרים לי שמומלץ להשתמש בחוט דנטלי ושטיפת מי פה רק פעם ביום. למה?

2)האם כדאי לרכוש מברשת מיוחדת ללשון, או שמספיק פשוט להעביר גם את המברשת הרגילה על הלשון?

3)כשהלכתי לשיננת בפעם האחרונה היא אמרה שאני סובל מצהבת בשיניים והגורמים לכך הם עישון ושתיית קפה ותה. אולם בסגיריות ובקפה בחיים לא נגעתי ותה אני שותה אולי פעמיים בשנה. אז איך יכול להיות שיש לי צהבת?

4)יש איזשהו שטיפת מי פה שאתם יכולים להמליץ? קורסודיל גורם לאבנית עם משתמשים בזה באופן ממושך, השתמשתי חודש בgingi lacer אבל לא היה לזה שום אפקט חוץ מזה שהכתים לי את הלשון. אני מחפש משהו שגם יוריד את החיידקים וגם ישמור על ריח טוב. שמעתי על אוקסיפרש. כדאי?

בבקשה תענו לי על הכל. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות כלליות

הוספת תגובה

• כמה שאלות כלליות - תגובה

ד``ר גלית כהן
    09/06/2011

חוט דנטלי ומי פה מספיק פעם ביום. יש לך זמן ויכולת לנקות עם חוט פעמיים ביום - מצויין.
    מברשת ללשון היא מצויינת ועושה עבודה יסודית יותר מגב מברשת רגילה.
    שיניים צהובות מגורמים רבים וחלקם צבע השן הטבעית. לא לכולנו יש שיניים לבנות בבסיסן.
    מי פה קורסודיל מומלצים לשימוש מוגבל של שבוע ימים ברצף ולא יותר. תנסה סוגים אחרים ותמצא את זה שמתאים ונעים לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך לנקות את הלשון עם גב המברשת?

תומר
    09/06/2011

אני תמיד מנקה עם הסיבים, כמו שאני מצחצח שיניים...

ואם אני אשתמש בקורסודיל שבוע כן-שבוע לא, זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך לנקות את הלשון עם גב המברשת? - תגובה

ד``ר גלית כהן
    09/06/2011

עדיף מברשת לניקוי הלשון. ואם לא יש על גב חלק ממברשות השיניים מנקה לשון.
    קורסודיל חזק מדי ויצבע לך את השיניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו