גירוי בחניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי בחניכיים
    ללא
    04/01/2008

שלום אני בן 17 ויש לי דלקת בחניכיים דיי חריפה אני הגדיר כך..
    היתי אצל רופא שיניים והשתמשתי ליפני איזה שנה באיזה ג'ל לדלקת שעזרה והורידה את הגירוי בחניכיים זאת אומרת שאני מרגיש אי נוחות בחניכיים תחושה שמשהו מגרד בחניכיים והיא עזרה קצת בזה אך הגירוי חזר וניהיה בלתי ניסבל!

לא ציינתי בפני הרופא שאני מרגיש גירוי כלשהו אך ללא ציון דבר זה הוא אמר לי שעם הזמן עם ציחצוח נכון הלדקת תרד ותרד..
    האם צריך לספר לו את זה?

בעיקרון אשמח אם תוכלי אולי להציע לי משהו שיקל על הגירוי וירגיע קצת את החניכיים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוי בחניכיים

הוספת תגובה

• גירוי בחניכיים

ד``ר גלית כהן
    07/01/2008

ראשית רצוי לציין הכל בפני הרופא שבדק אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי חמצן לטיפול בבעיות חניכיים

ד``ר גלית כהן
    07/01/2008

ראשית אם זה עוזר ומקל עליך כנראה שיש דלקת חניכיים באזור ורצוי לפנות לרופא שיניים ולטפל בבעיית החניכיים ולא למסך אותה עי מי חמצן.
    נזק ממי חמצן יכול להיות בריכוזים גבהים. אני מקווה שאתה לא משתמש בריכוז הגבוה מ-3%.

פנה לרופא שלך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

--
    08/01/2008

מה זאת אומרת מי חמצן למה את מתכוונת?
    בכל אופן כמו שציינתי מעבר לציחצוח שיניים אני לא משתמש בתכשיר כלשהו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו