מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יציאת זרע יחד עם דםמשה03/10/2010
שלום.
בפעמיים האחרונות שיצא לי זרע, הוא היה מעורבב יחד עם דם(לא המון, אבל דם) אשמח לדעת מה עלי לעשות והאם זה משהו חולף או דורש טיפול. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאת זרע יחד עם דם - תגובה
ד''ר אורי גור04/10/2010בדרך כלל חולף ולא דורש טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריד נפוח בפין-אריקאריק02/10/2010
אני בן 36 סובל מתכיפות שתן קיבלתי טיפול בספזמקס וקסטרל אך הפסקתי אותם אחרי שראיתי שלא עזרו לי העניין שבשבועות האחרונים מתחת לעטרה בפין בצד ימין התנפח לי וריד וזה לא גורם לי כאבים או משהו ואני מקיים יחסי מין בלי בעיה אך זה נפוח מעט וזה ממש מלחיץ אותי מה אני אמור לעשות האים ללכת להבדק אצל אורולוג או זו תופעה חולפת או אולי בגלל הכדורים שלקחתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריד נפוח בפין-אריק - תגובה
ד''ר אורי גור04/10/2010לא קשור לכדורים
לא ברורה התופעה - אם לא נעלם ומפריע פנה לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בכליותערן02/10/2010
שלום רב!
השבוע הגעתי בתחילת הלילה לבי"ח עם אבן בכליה.
לאחר קבלת עירוי וזריקת וולטרן התחלתי לשתות הרבה מים.
עד הבוקר הטלתי שתן מספר פעמים וב-CT שנעשה לי בבוקר (לאחר שנחלשו הכאבים כמעט לחלוטין) כבר לא ראו דבר. האורולוג אמר שאין אבן ושיכול להיות שהיא כבר יצאה. כמו כן הוא ציין שיש אבן נוספת בגודל 3 מ"מ בצד השני ( צד שמאל).
שמעתי וקראתי שיש כמה סוגים של חומרים מהם אבנים נוצרות ביניהן קיימות גם אבנים "שקופות".
- האם ניתן להבחין ב-CT בכל סוגי האבנים ובאבנים שקופות בפרט?
- האם יש סיכוי שהאבן בצד שמאל תצא לבד ?
- האם כשאבן יוצאת רוב הסיכויים שאבחין בה או אשמע את נפילתה?
- האם זה נכון שיכול להיות שהאבן זזה בכליה, לא יצאה, ותחזור להכאיב בפרקי זמן שונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנים בכליות - תגובה
ד''ר אורי גור04/10/2010ב- CT ניתן להבחין כמעט בכל סוגי האבנים (האם אתה לוקח תרופות באופן קבוע?) כולל אבנים שקופות
בהחלט יש סיכוי שאבן בגודל 3 מ"מ תצא לבד
יש סיכוי גדול שלא תבחין ביציאתה
האבן יכולה לזוז ולחזור ולהכאיב - אך אם לא ראו אותה כנראה שהיא כבר לא שם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהגוי02/10/2010
שלום אני בן 28 ויש לי דלקת בפרוסטטה הרופאה שי נתן לי ציפרודקס 500 פעמיים ביום למשך ארבעה חודשיים האם זה נורמאלי ויש לציין שאני מיום שלקחתי את התרופה הזה אני סובל מעצירות מאוד קשה עצירות אבנית מה שנקרא כמעט לא נכנס לשירותים האם הטיפול הזה מתאים לי בכלל כי הרופא המשפחה שלי אמר לי שהתרופה הזו מתאימה רק לשבוע ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד''ר אורי גור04/10/2010הטיפול ל-4 חודשים נשמע באמת ממושך יותר מהרגיל
טפל בעצירות במקביל ובדוק אם הרופא אם דרוש טיפול כה ארוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין גדולעוד חודשיים1501/10/2010
אני עוד חודשיים בן 15 ואיבר מיני בזמן זיקפה הא 14 ס"מ. אין לי שערות בכלל בבית שיחי אבל יש לי הרבה בבסיס הפין.האם "התברכתי" באיבר מין גדול או שזה גודל נורמלי.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבר מין גדול - תגובה
ד''ר אורי גור04/10/2010מעט מעל הממוצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מוריקוצלהאיציק30/09/2010
שלום דוקטור
לפני כמה חודשים אובחנה אצלי וריקוצלה עקב כאבים באשך וקיבלתי טיפול אנטיביוטי ואנטי דלקתי, עשיתי ספירת זרע פעם אחת והיא הייתה תקינה וקיבלתי הפנייה נוספת לעוד ספירת זרע אותה עוד לא עשיתי.
לפני שבועיים החל שוב אותו כאב והתחלתי לקחת קטופרופןץ שבוע לאחר מכן הכאב עדיין לא עבר והלכתי לרופא משפחה, קבעתי שוב תור אצל אורולוג רק לעוד שבועיים, קיבלתי שוב קטופרופן להזרקה לשריר וטיפול אנטיביוטי ל 5 ימים= לבופלוקסוצ'ין
עברו כבר כמה ימים מאז והכאב פשוט לא עובר
הוריקוצלה מודלקת= ניתן להרגיש גוש קטן של דלקת וזה פשוט לא יורד חרף הטיפול
האם אני צריך להמשיך עם הטיפול הנוכחי ולחכות לפגישה עם האורולוג או שמא עדיף לי ללכת בחרום לטפל בזה? אני מדגיש שכבר אפילו יותר משבועיים הטיפול האנטי דלקתי פשוט לא עוזר, עדיף לי לנסות משהו אנטי דלקתי חזק יותר?
אני יודע שדלקת זה לא סימן טוב ושעדיף לי להאיץ את הפרוצדורה על מנת לנתח כמה שיותר מהר אבל אני לא גר בארץ ואני לומד רפואה וזמן הוא מצרך יקר בלימודים אלה.....
הכאב הזה משגע אותי ומדאיג אותי שזה לא עובר
נשארה לי קפסולה אחת של סטרואידים מטיפול של דלקת כרונית שהייתה לי פעם, האם כדאי לי להזריק אותה?
אני אובד עצות...
תודה ויום נעים!
איציק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים מוריקוצלה - תגובה
ד''ר אורי גור04/10/2010וריקוצל אינו תהליך דלקתי
טיפול אנטיביוטי או נוגד דלקת אינו צפוי לעזור
אולי טעות באבחנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתעוררת בלילהצילה30/09/2010
אבקש עזרה אני מתעוררת ב-4 בבקר להתרוקן מנוזלים ולא מצליחה לישון יותר וזה מאד קשה לי אני עייפה במשך כל היום מחוסר שינה האם יש איזשהו טיפול או תרופה למניעת הלחץ בלילה? אודה באם תשיבו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתעוררת בלילה - תגובה
ד''ר אורי גור04/10/2010נסי בתחילה להפחית בשתיה בשעות הערב, לצמצם צריכת קפאין, ולהקפיד להתרוקן לפני השינה. אם כל אלה לא עוזרים - פני לרופא לשקול טיפול תרופתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה ...מאיה27/09/2010
מזה שנים אני סובלת מדלקות חוזרות בשתן , לילות ללא שינה , רעידות חולשה ומתן שתן תכיף , אני סובלת מכאבים חדים באיזור איבר המין כאבי תופת , אין לי מושג למי לפנות הגעתי פעמים רבות למיון אך ללא זיהוי זיהום , או שום מענה שיכול למנוע טיפול ,
שמתחילה לי דלקת אני נוטלת טיפות סיניות שבדרך כלל "מקלות" לי על הכאב אך זה חוזר חלילה חודש אחר חודש לפעמים כל שבוע , עשיתי בדיקת ציסטוקופיה והכל תקין ברוך השם , אבל הדלקות מסרבות להיעלם , אני אומנם נגד אנטיביוטיקה אבל שאני עושה תרבית שתן אומרים לי שאין לי דלקת , איך יכול להיות ? ממה זה נובע ? אנא ממכם תעזרו לי תבינו לליבי , אני רוצה להיפתר מהכאבים שמקשים על שגרת יום יומי ,
כבר לא מסוגלת להיות עם מד חום , וללכת כל שניה לשירותים וצריבה , מה אני צריכה לעשות ? למי לפנות ? איזה בדיקות לעבור ?
תודה על התייחסותכם אשמח לתשובה במהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור27/09/2010אם בבדיקות לא מזהים דלקת - אז אולי לא מדובר בדלקות?!
פני לאורולוג להרחבת הבירור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבן בכליה- דחוףאלה26/09/2010
חבר שלי סבל מכאבי גב וקצת כאבים ברגלים ..אחרי אולטרה-סואנד ובדיקת CT התברר שיש אבן בגודל שך 2-3 ס"מ בכליה השמאלית. הכליה נפוכה מאוד והוא מאושפז כרגע בב"ח . עשו לו ניתוח על מנת לנסות להזיז את האבן כי היא חוסמת את המעבר והכליה לא עובדת אבל זה היה בלי תועלת ולא הצליח .
וכנראה שהקטע הזה התחיל לפני כמה חודשים והשאלה שלי האם יהיו השלכות למקרה ? האם הכליה תחזור לעבוד כרגיל ? מה עשוי לקראות עכשיו?
בבקשה תענו לי בדחיפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור27/09/2010לרוב לאחר ניקוז הכליה ובהמשך ריסוק האבן והוצאתה - הכליות חוזרות לתפקד נורמלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפות ממושכותקובי26/09/2010
שלום,אני בן 22,סבלתי (במשך כחודש וחצי)מזיקפות
ארוכות וכואבות.רופא אמר שיש תופעה שהאיבר
גדל,בתקופה מאוחרת ועלכן כדי להרגיעו כדאי
שאאונן פעמים,שלש ביום.בכדי להפחית לחץ על
הפין שהיה בו כאב נורא חזק. לאחרונה פסקו
הזיקפות הממושכות אך אני עם גירוי ממש חזק
וחשק מיני כמה פעמים ביום.יש לציין שאני בחור
דתי ולפני שדיברתי עם הרופא נמנעתי
מלאונן...רציתי לשאול אם עכשיו בגלל שאוננתי
במשך תקופה לכן הרגלתי את עצמי או שאלו הן
עדין תופעות של גדילת האיבר? ואיך אפשר
להוריד את החשקים? ממה הם נובעים? אני סובל
מזה מאד ואשמח אם תוכל לעזור לי?
תודה רבה רבה ושנה מבוכת ןבריאה...קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור27/09/2010חשק מיני זה בסדר
לא מכיר המלצה להפחית את הלחץ בפין באוננות
לרוב בגילך האיבר כבר לא גדל
אם יש זקפה כואבת וממושכת מעל 4 שעות עליך לפנות לחדר מיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה.
12332103/10/2010אם אתה רואה את זה- בתור דתי שרואים שאכפת לו- כדאי לך מאוד לבדוק אם מותר- ממש לא מתירים דברים כאלו חמורים על כל מילה של רופא. (ואני באמת מעריך רופאים ומודה להם מאוד, וחושב שהם עושים עבודה עצומה- אבל כמו שראית- תמיד יש דעות שונות, וגם אם אין, לא בטוח שבשביל לפתור את זה מותר) כדאי שתדבר עם פוסק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באשכיםיותם26/09/2010
שלום.
כבר למעלה משנה שיש לי כאבים באשכים. אובחן לי ווריקוצלה ברמה נמוכה.
אני סובל מכאבים רבים באשכים, פניתי עקב כך לרופאים והם אמרו לי שאין מה לטפל בווריקוצלה משום שהיא בדרגה נמוכה. עכשיו אני סובל מכאבים חזקים- הרופאים אמרו לי שאני אקח משככי כאבים, אך נוכחתי לדעת שהמשככי כאבים אינם עוזרים לרמת הכאבים שיש לי. ושאלתי את הרופא מה אפשר לעשות עם הכאבים והוא אמר לי רק משככי כאבים.
עלה החשש שיש לי אשך מסובב, אך הרופא שלל זאת.
שמתי לב, שכאשר יש לי כאבים האשכים שלי הם לא באותה הצורה, האשכים מסובבים בצורה שונה.
מים הגיעו עד נפש. אני כבר לא יודע מה לעשות.
אודה לייעוץ
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור27/09/2010אם מופיע כאב חזק פתאומי - עליך לפנות בהקדם לחדר מיון לשלול תסביב של האשך
אם הכאבים מתונים ונמשכים כל הזמן - פנה לרופא לבדיקה והתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לאימפוטנציהשמרית25/09/2010
שלום אני שמרית ויש לי חשש שבעלי אימפוטנט בגלל שכמה פעמים ניסינו לקיים יחסי מין ובכל פעם היה נופל לו אין לי מושג למה זה קורה לו אנא תעזרו לי ולו כמובן לדעת מה קורה איתו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור27/09/2010מציע לשוחח איתו על העניין ולהציע לפנות לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחית רגיזהחן23/09/2010
שלום אני סובלת כבר כ5 שנים משלפוחית רגיזה בעבר לפני ההריון נטלתי דטרוסיטול במשך חצי שנה והיה שיפור קטן אבל עדיין זה לא כל כך השתנה אני עדיין שונה בכולם במתן שתן ויכולת התאפקות האם יש דבר שבאמת יוכל לעזור לי או שזה אבוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור27/09/2010אם התרופה עזרה- כדאי לחזור וליטול אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפה ללא גירויגל23/09/2010
לבעלי יש לפעמים זיקפה חלקית (בבית הוא לובש מכנסיים ללא תחתונים- אז רואים את זה) לי זה נראה מוזר ומלחיץ . כי אני לא מבינה את פשר העניין .לפעמים זה קורה במצבים לא הכי נוחים. האם זה נכון שיכולה להיות זיקפה במשך היום ללא סיבה(חוץ מזיקפת בוקר)?
ד''ר אורי גור27/09/2010נורמלי לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה ודם במתן השפיכהאיתי23/09/2010
שלום !
אני סובל מצריבה בעת השפיכה ובעקבותיה גם דם , זה לא קורה במתן שתן
זה קורה בעיקר כאשר אני גומר בפנים
זה התחיל לפניי כחודשיים ומאז אני לוקח אנטיביוטיקה אך זה קרה שוב
עליי לציין שיש לי עבר של בעיה דלקתית של שנים באבר המין , הייתה רגיעה במשך שנה אך זה חזר ועכשיו זה צריבה ודם
מה עליי לעשות ? וכמה חמורה הבעיה?
בתודה
איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור27/09/2010מציע לפנות לאורולוג ולהיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)