מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצותרונן31/08/2010
תיאור מצב
בקצרה:
בחור בן 23 עם תכיפות ודחיפות קשה במתן שתן ביום ובלילה, זרם שתן חלש מאוד ומקוטע עם טיפטוף בסוף השתנה
(יש צורך "לסחוט" את הפין כדי שיצאו כל הטיפות),תחושת חוסר התרוקנות ורצון לתת שתן כמעט קבוע.
רגיעה בזמן זיקפה, ובתוך מים.
תופעות התחילו לפני כשנה והחמירו עם הזמן.
עברתי מספר בדיקות בינהן:
ציסטוסקופיה- מדגימה שופכה תקינה ללא היצרות, כיס שתן נצפה תקין.
אורתרגרפיה רטרוגרדית עם VCUG- הודגמה שופכה תקינה לכל אורכה, כיס שתן תקין, שארית שתן מינימלית.
כמו כן שתי אורולוגים שאני מטופל אצלהם כרגע שללו דלקת כרונית לא חיידקית בערמונית
לאחר שלחצו לחץ חזק וממושך על הערמונית בבדיקת DRE ללא עדות לרגישות.
ע"פ תוצאות הבדיקות אני מבין שמבחינה "מבנית" הכל תקין.
הצעד הבא כמובן הוא בדיקה אורודינאמית...מה שאני לא מבין כרגע הוא שאם אין בעיה מבנית אז איך זה שהזרם שתן שלי הוא כזה חלש ומקוטע וההתרוקנות שלי היא לא טובה (גם דק' לאחר שפיכה יש עדיין טיפות זרע שיוצאות).
זה נראה כאילו משהו "חוסם" את המעבר של השתן והזרע.
ישנם כיוונים אחרים שאתה מציע לי לבדוק ע"פ נסיונך הרב??
אולי חולשה של האגן?? אולי לחץ בעמוד השידרה שמקרין לשלפוחית??
אשמח לשמוע את דעתך...זה מאוד חשוב לי אני סובל מאוד מהמצב הזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעלמות מההודעה
רונן03/09/2010כנראה מרמז על זה שאין לכם מושג!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לנו מושג-אז אל תשאל
ד''ר נחום זילבר07/09/2010לאחר בדיקת אורודינמיקה שמאד נחוצה לבירור בעיתך פנה בשנית אלינו אנו לא כועסים עליך ומאחלים שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימפוטנציהאבישי31/08/2010
שלום.
אני בן שלושים וסובל מבעיות זקפה כבר תקופה ארוכה. (שנתיים לפחות)
בחודשים האחרונים לקחתי כדורים נגד דיכאון (אדרונקס) שלא אמורים לפגוע בתפקוד.
בסיטואציות מסויימות שהייתי בהן - לקחתי פעם ויאגרה ופעם סיאליס.
אף אחת מהם לא פעלה כמצופה.
הדחף המיני שלי כמעט ולא קיים. וגם אוננות ירדה כמעט לאפס. בעבר הייתי מאונן יותר אבל גם לא כל יום או יומיים. לא תמיד אני מצליח לאונן (להגיע לזקפה באוננות). וכאשר כן השפיכה מעטה וקצת כואבת. (מאז שהתחלתי לקחת כדורים נגד דיכאון).
בעבר הרחוק יותר (כאשר הייתי במצב רוח גרוע במיוחד אך לא נטלתי כדורים). פניתי לאורולוג שהפנה אותי לבדיקת דם ו NPT. בדיקת הדם הראתה טסטורון תקין.
בדיקת ה NPT הייתה שנוייה במחלוקת. רופא אחד אמר שיש בעיה. רופא אחר אמר שאין בעיה.
זמן השינה הארוך ביותר נרשם 5:30 שעות. ואני בטוח שזו לא הייתה שינה חזקה - אפילו לא בינונית.
(חם מאוד. בלי מזגן. עם המכשיר מחובר לירך. היה לי קשה מאוד להרדם ויכול להיות שתעוררתי במשך הלילה).
לעיתים יש לי זקפת בוקר. לעיתים אין. גם שיש היא לא ממש חזקה.
ושאלתי היא:
האם יש לי דרך לדעת עם יש לי בעיה פיסיולוגית בלי בדיקת NPT?
(הבדיקה הזו ממש קשה לי לביצוע שיראה אמין בעיני)
ושאלה נוספת:
האם יש דרך לקבל מרשם קבוע/ארוך לויאגרה/סיאליס?
גם אם מקבלים מרשם מקבלים ארבע כדורים ואם נוצר קשר וצורך להשתמש בהם...הם בקלות יכולים
להיגמר לפני התור הבא לרופא (ואולי המשך מרשם) אפשר לחכות לתור חודשים!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר זקפה
ד''ר נחום זילבר02/09/2010ממליץ בדיקה ובירור אצל אורולוג מומחה בנושא של אימפוטנציה חלקית או מלאה ותקבל מענה לשתי השאלות ולכל שאר הבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתן תרופות
ד''ר נחום זילבר08/09/2010אפשר לתת מרשמים ארוכי-טווח לכל התרופות שכתבת. שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גומי לזקפהאני30/08/2010
שלום רב
רקע
מטופל בכדורים פסיכיאטרים ומאובחן כחולה סכיזופרניה
סוליאן, אנטומין,ויפקס ,פרוטאיזין,קסנקס.
יציב ומרגיש טוב, עוסק בספורט , עובד, כבר הרבה שנים יציב.
לגבי הזקפה זה מוזר יש תקופות, היו לי כמה בנות זוג בשנים האחרונות.
חלק היה לי זקפה וחלק לא.
לאחרונה אני בקשר ארוך עם בת זוג מתחשבת, אנחנו מתלטפים ואז יש לי זקפה אך אחרי כמה שניות של חדירה האיבר יורד ומאבד זקפה. עשיתי בדיקות דם וברור אצל אורולוג הכול תקין, למעט פרולקטין גבוה פי שלוש ממה שצריך יצא 980,נאמר לי שזה מה שגורם לירידה בזקפה. אני הרבה שנים מטופל ויודע שכדורים פסיכיאטרים במיוחד אנטי פסיכוטיים כמו סוליאן ואנטומין גורמים לזה . הפסיכיאטר אמר לי לנסות לקחת בערב את הכדורים ולנסות אך זה לא עזר עדיין לא נשמרה הזקפה.
ויאגרה 100 מ"ג לא עזר גם כן.
שאלתי היא מה ניתן לעשות כדי לשמור זקפה אחרי חדירה בהתחשב בעובדה שאני חייב לקבל את הכדורים שלי שזה גורם לאיזון נפשי .
רציתי להוסיף שבדקתי את הנושא בחנויות סקס האם יש פתרון ונאמר לי שיש גומי מסיליקון ששומר על זקפה כי זקפה יש לי רק שהיא לא נשמרת לאורך המשגל. בכול אופן לאחר שקניתי וניסיתי מספר גומיות שלא התאימו כמעט התייאשתי שאין פתרון ממש ייאוש שאין זקפה אתה מרגיש אפס בלי בטחון עצמי מרגיש שאתה לא יכול לתפקד.אך לפני כמה זמן מצאתי חנות סקס שיש שם סט של גומיות זה עולה 120 שקל ומספיק לשימוש של שנה . איך שהייתה זקפה שמתי את הגומי והרי זה פלא יכלתי לתפקד כמו בחור בן 20. למרות שאני בן 38 הרגשתי שהנעורים חזרו אלי . שאלתי היא האם הגומי הזה שנמכר בחנות סקס מוכר לכם האם מותר להשתמש בו כי הורידים בפין מתנפחים וגודלים בגודל שלהם. מצד אחד זה פתר לי את הבעיה כי הדם נישמר באיבר וזה עושה זקפה שומר עליה אבל אני מפחד שיקרה איזה פעם שיהיה לי שטף דם או וריד יתפוצץ לי אתם מבינים.למדתי לשחק עם הגומי אני מקיים יחסים בצורת דוגי על ארבע כי אז יש לי שליטה להוציא את הגומי מתי שיש ויש לפעמים זקפה כי עם הבחורה עלי זה ממש מכביד על הפין עם הגומי כל הדם נעצר שם ואני מפחד. אז אני עושה על ארבע ושאני מרגיש שיש זקפה באמצע המשגל אני מוציא אותו וממשיך בלעדיו ועם צריך תוך כדי משגל מחזיר אותו .מה דעתכם?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור30/08/2010קיימת גומיה המיובאת ונמכרת על ידי חברה לשיווק ציוד רפואי.
זו אמינה יותר ובטוחה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אני31/08/2010בקשר לגומיה לזקפה יש לך שם חברה או היכן משיגים אותה כי אין לי מושג.
אשמח לקבל פרטים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אורי גור06/09/2010א.מ.י טכנולוגיות רפואיות
09-7760300* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפה במצב של שכיבהיאיר29/08/2010
שלום רב.
יש לי שאלה שמטרידה אותי. כאשר אני שוכב על מיטה כשיש לי זיקפה איבר המין שלי לא נמצא בתשעים מעלות עם הבטן, אלא שוכב על הבטן. כשאני מפעיל שריר הוא עולה טיפה, אך הוא לעולם לא מגיע למצב של 90 מעלות בלי שאני אחזיק אותו. האם זה נחשב לדבר טבעי? היו לי בעבר הפרעות בזיקפה, האם זה קשור?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור30/08/2010לרוב אין הזקפה ב-90 מעלות
אם לא מפריע לתפקוד שלך אז אין בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהציפי29/08/2010
פעם ראשונה אצל אורולוג. למה עליי לצפות .האם מדבור בבדיקה פיזית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור30/08/2010תלוי מה הבעיה
בהחלט יתכן שירצה לשלב גם בדיקה גופנית (את טיבה יקבע לפי התלונות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות בדרכי השתןמיכל29/08/2010
שלום ד"ר
האם יתכן שפד שמונח בתחתון עקב דלפות קלות,יוצר דלקות חוזרות בדרכי השתן? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
ד''ר אורי גור30/08/2010לא סביר שהבעיה בפד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות לזקפהרוני29/08/2010
שלום רב,
איזו תרופה עדיפה לדעתך ואיזה תרופה יעילה יותר לדעתך- סיאליס, לויטרה או ויאגרה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא
ד''ר אורי גור30/08/2010שלושתן טובות.
לעתים לאדם מסוים מתאימה יותר תרופה מסוימת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפהרוני29/08/2010
שלום רב,
האם תרופות ממשפחת SSRI יכולות לפגוע בזקפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא
ד''ר אורי גור30/08/2010לרוב לא.
לעתים גורמות לבעיה של שפיכה מאוחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבדליה28/08/2010
שלום דר'
רציתי לשאול בני בן 27 עשה בדיקת שתן. התוצאה הראתה כמות גדולה מאד של כדוריות דם לבנות כ-50,000 יחידות. כשהנורמה המצוינת בדף היא עד מקסימום 10,000 האם זה מקור לסכנה? אני מאד מודאגת או שזה יכול גם להיות חלבון בשתן? אבקשך בכל לשון של בקשה לענות לי.
המון תודה
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום בשתן
ד''ר נחום זילבר08/09/2010יש לבצע תרבית שתן ובהתאם ליטול אנטיביוטיקה ולאחר מכן לעשות בירור לסיבת הזיהום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףף מענהבוריס28/08/2010
שלום אני לא אוננתי מספר ימים ושאוננתי יצא לי זרע צהוב אני בן 17 זה אמור להיות בסדר כאילו אוננתי שוב אחרי 3 ימים שוב היה לי זרע צהוב האם יש לי בעיה תודה על המענה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה
ד''ר אורי גור30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות חוזרות בדרכי השתן- קשר למין.שני28/08/2010
שלום,
מדוע מין לפעמים קשור לדלקות בדרכי השתן?
האם זה מועבר מבן הזוג ?
האם זה ניתן למניעה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור29/08/2010קיום היחסים גורם לכניסת חיידקים למערכת השתן
לא מועבר מבן הזוג
ניתן למניעה - בהרגלי ההיגיינה או בעזרת תרופות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה באיזור הפיןאושר27/08/2010
בחודשים האחרונים יש לי צריבה באיזור החלק התחתון של העטרה, בוריד ממש מתחת לפתח השופכה.
גם צבע העור השתנה והפך ללבנבן.
הצריבה חזקה יום או יומיים אחרי קיום יחסים, ויש תחושה של עור קשה באיזור.
עצתך ? אני מעדיף להמנע מבדיקה פיזית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור29/08/2010לפנות להיבדק על ידי רופא - יתכן וזקוק לטיפול לדלקת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשופכהציפי27/08/2010
בבדיקת STDנמצא חיידקUREAPL UREALYTICUM קיבלתי טיפול אורתומצין ל10ימים עדיין קיימת תחושה לא נעימה לאחר מתן שתן האם אני צריכה לעשות בדיקה חוזרת של STD בבדיקת שתן רגילה הכל תקין.האם התחושה הלא נעימה יכולה להיות ממקור אחר ולא מהחיידק הנ"ל?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור29/08/2010אם עדיין יש הפרעות חזרי על הבדיקה
ייתכנו גם גורמים אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות מינית לאחר אמבוליזציה.ליעד27/08/2010
ביום חמישי בצהריים עברתי אמבוליזציה ע"מ לתקן מצב של high flow priapism.
הpriapism נגרם כתוצאה מחבלה בפרינאום ונוצרה דליפה בכלי דם.
באמבוליזציה - כלי הדם נסתם בעזרת Gelfoam והזקפה נעלמה ממש לאחר מכן.
שאלתי היא: כעבור כמה זמן מותר לי לקיים יחסי מין/ לאונן?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור29/08/2010מציע לחכות 3-4 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמישה ימים אחרי
ליעד31/08/2010בנוסף במקום הכניסה של הצנתר, התפתח שטף דם קל(חמישה ימים אחרי) וכאבים במקום.
לאחר האמבוליזציה, חל שיפור ניכר ביומיים שלושה לאחר מכן, אך מאז המצב הדרדר(שטף דם וכאבים)
האם זה מצביע על משהו? או שזה טבעי אחרי הליך מסוג זה.
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת!
ליעד04/09/2010האם הזקפה תחזור כאשר הgelfoam יעלם? כמה זמן זה לוקח?
כרגע איני מסוגל להגיע לזקפה בכלל. עבר שבוע ויום מהאמבוליזציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- erythrocytנעמה27/08/2010
שלום,
בבדיקה erythrocytes-sed בגיל 58 התקבלה תוצאה "בודדים". בבדיקת epithelial-sed התקבלה תוצאה "שטוחים +". מהי המשמעות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ
ד''ר נחום זילבר27/08/2010אין כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)