מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיצד אני יודעת איזה שיטה מתאימה לי?שני02/02/2011
שלום לכולם,
שתי שאלות
1. האם כל השיטות מבטיחות הסרת שיער לצמיתות? או שחלקן רק לתקופה? ואם כן איזה מומלצת אם ברצוני להמליץ לצמיתות?
2. איך אני יודעת איזו שיטה הכי מתאימה והכי מומלצת לי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד אני יודעת איזה שיטה מתאימה לי? - תגובה
07/02/2011שלום שני,כדי לדעת מה מתאים לך,תצטרכי לגשת לאיבחון.
הפורום לא מיועד לכך.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכונה מסוג קנדלה להסרת שיערחלי02/02/2011שלום רב,
אני ביצעתי לפניי שנה וחצי הסרת שיער בלייזר במכונה מסוג קנדלה ,
רציתי לשאול לגביי המכונה עצמה .
המכונה עובדת עם צינור קרור במקביל ,לשם הקלת הכאב .
האם המטפלת מחוייבת להפעיל אותה ? או שזה לא חובה .
בתודה מראש
חלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמכונה מסוג קנדלה להסרת שיער - תגובה
07/02/2011אענה באופן כללי, מכשיר הקרור נועד כדי להפחית כאב ולהגן על העור.
יש מצבים בהם הקרור הוא הכרחי ויש אחרים בהם ניתן לטפל בלעדיו,לדוגמא,כאשר העור בהיר והשיערות דקות ופזורות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער בבטן נשיםדנה01/02/2011הי אני בת 23 ויש לי שיער בבטן ובין החזה
זה לא פלומה, אלא שיער שחור, עבה קשה וארוך
אני לא יודעת מה לעשות, הסרה במכונה גורמת לי לנקודות אדומות בחזה, ובבטן זה פשוט בלתי אפשרי מבחינת סף הכאב
אני רווקה, לא לוקחת גלולות (עניין של דת)
האם יש קשר?
ייתכן וזה משהו תורשתי. אם כן, האם זה משנה? והאם אפשר לעקוף את העניין בהסרת שיער בדרך כלשהי, וזהו?
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסובלת מאותה הבעיה
גלית05/02/2011היי,
אני סובלת מאותה הבעיה פחות או יותר (כן פלומה אבל הרבה וקצת שערות שחורות) ורציתי לשאול אם אפשר להוריד את זה בלייזר והאם זה מצריך טיפול הורמונלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהו מכשיר ה- פורמטק להסרת שיער?שקד01/02/2011קיבלתי בצעת מחיר להסרת שיער בבית שחי+מפשעות 10טיפולים במכשיר הפורמטק
מהו המכשיר הזה?
האם יש לו תוצאות טובות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמהו מכשיר ה- פורמטק להסרת שיער? - תגובה
07/02/2011אין לי נסיון איתו, יתכן שהוא IPL,בקשי המלצות ממטופלים שסיימו איתו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHRדנה31/01/2011האם הSPA SHR פחות יעיל מSHR SOPRANO XLI?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרSHR - תגובה
07/02/2011נדמה לי שכן,פורמט האינפרא חלש יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם יכולים לקרוא את זה זה ממש חשובאנונימי31/01/2011האם אמור להיות שערות בחור של הישבן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתם יכולים לקרוא את זה זה ממש חשוב - תגובה
07/02/2011בהנחה שהשאלה רצינית,התשובה היא שיש שיער שצומח סביב פי הטבעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער ברגליםמיכאל30/01/2011שלום אני בן 17 ויש לי המון שיער על הרגלים מלמטה עד למעלה...
יש איזו אפשרות להסיר את זה בלי שזה יצמח אחר כך בכמות כפולה וקשה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער ברגלים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט31/01/2011ניתן לבצע דילול בטיפולי לייזר או קרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיעראבישג30/01/2011האם הסרת שיער באינפרא והסרת שיער בהבזק אור הן שיטות שונות או שאמא שתיהן אותה שיטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט31/01/2011מדובר באותה שיטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר להסרת שיער בלייזרתמר30/01/2011בוקר טוב, מעוניינת לעסוק בתחום הסרת שיער בלייזר. היכן לומדים את התחום ? מה עלות מכשיר מקצועי לצורך עבודה (לא מכשיר ביתי) ?
כיצד עליי לדעת איזה מכשיר לרכוש ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמכשיר להסרת שיער בלייזר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט31/01/2011בדכ ההכשרה ניתנת עיי החברות המיצרות את המכשירים עלות המיכשור בין 100000 ל200000 שח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטיליגו והסרת שיערשרון29/01/2011יש לי ויטיליגו ואני מחלימת סרטן שד (עברו 3 שנים מהגילוי).
האם יש שיטת הסרת שיער דוגמת לייזר או אינפרא שבה אני יכולה לטפל ?
מהאונקולוגית שלי קיבלתי אור ירוק אבל אני בכל זאת חוששת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרויטיליגו והסרת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט31/01/2011אין כל קונטראינדיקציה לטיפול בלייזר או קרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באינפרא לנערהשרון29/01/2011ביתי בת 12.5. הרבה בנות בגילה מסירות שיער באינפרא. האם ניתן באמת להתחיל בגיל הזה? האם יש מניעה רפואית או שהבעיה היא רק שמדובר ביותר טיפולים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער באינפרא לנערה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט31/01/2011בדכ מומלץ להתחיל טיפול בנשים בגיל 16 המניעה אינה בגלל תופעות לוואי אלא בגלל יעילות פחותה יותר של הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילפסיהאלי כהן29/01/2011לפני עשרים שנה היה לחבר שלי שני התקפיי אפילפסיה, הוא לקח כדורים במשך 5 שנים והפסיק אותם בהדרגה, מאז עברו 15 שנה והוא לא לוקח אף כדור וגם ברוך השם לא קיבל זאת שוב מאז שתי הפעמים האלו..
ורציתי לדעת האם מותר לו לעשות טיפול של אינפרה בחזה ובגב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפילפסיה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט31/01/2011ניתן לבצע טיפול וזאת רק בתנאי שיחבוש משקפי מגן וימנע מחשיפה להבזקי האור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אלי כהן06/02/2011לפי מה שהבנתי ד"ר מיכאל מה שבעצם יכול כן להזיק או לפגוע אלו הם הבזקי האור שיוצא מהלייזר.
זאת אומרת שאם הוא בכלל לא פותח את עיניו בכל זמן הטיפול ייתכן ולא יהיה שום סיכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
07/02/2011לא תמיד עיניים עצומות זה מספיק. ניתן לחוש את ההבזקים גם דרך העפעפיים.
בעניין המשקפיים עדיף משקפי " צלילה" אטומים וצמודים.
בנוסף מציעה לו לגשת ולהתייעץ עם נוירולוג לפני התחלת הטיפולים,ליתר ביטחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי אפילציה בפניםגל29/01/20112 שאלות : מישהי יכולה להמליץ לי על אפילטורית טובה בקריות ?
והאם מישהי רכשה מכשיר ביתי לאפיליציה ואם כן באיזה סכום ומאיפה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפשר אולי תשובה ????
גל31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
07/02/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_קוסמטיקה_פרא_רפואית' id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר עם נמשים.נקודות חןליטל26/01/2011שלום, יש לי הרבה נקודות חן ונמשים על העור, בעיקר באזור הידים. האם צריך להתחשב בכך בבחירת שיטה להסרת שיער?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בלייזר עם נמשים.נקודות חן - תגובה
27/01/2011שלום ליטל,
הנמשים,לא בעייתיים,הם יכולים להתכהות בסמוך לטיפול ואחר כך להתבהר. על נק' החן לא עולים.או מכסים או עוקפים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בבטן ובגבמישהי26/01/2011שלום, אני בת 20.
יש לי שיער רב באזור הבטן והגב ורציתי לדעת איך להוריד אותו.
כשפניתי למכון לאסתטיקה הרופאה אמרה לי שהיא לא ממליצה על לייזר כי השיער שלי הוא פלומתי (השיער עצמו שחור) ושטיפול בלייזר יכול או לא לעשות כלום או רק להגביר את הצמיחה באזור. מאוד התאכזבתי לשמוע את זה ורציתי לדעת אם אתם ממליצים על דרך להוריד את השיער חוץ מאפילציה שתיקח מלא זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער - לבד או במכון?
סיגי27/01/2011היי מישהי,
אני גם מאוד רוצה להוריד שיער, אצלי זה במיוחד מהידיים והרגליים וגם בדקתי כמה מכונים שאמרו שכן אני יכולה לעשות אבל המחיר היה בשמיים.
חברות המליצו לי לבדוק אפשרות לעשות את זה בבית, כלומר לקנות מכשיר ולעשות לבד ואז זה בטח יוצא הרבה יותר זול מללכת למכון.
לא נראה לך יקר מידי ללכת למכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בבטן ובגב - תגובה
27/01/2011שלום לך,פלומה יש לכולם על הגוף יתכן שצדקה הרופאה, שלא כדאי להתעסק עם זה.
אם את לא בטוחה, לכי לאיבחון נוסף בעוד מקום או שניים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?היועצים שלנו
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)