מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בלייזר - מפשעותנועה17/02/2011
לפני 3 ימים עברתי טיפול ראשון בלייזר במפשעות.
למיטב הבנתי (גם מאנשים שעברו טיפולים בלייזר וגם מהמכון שבו אני מטופלת)-
כבר אחרי הטיפול הראשון אני אמורה לראות תוצאות.
אמרו לי שהשיער מפסיק לצמוח, ורק לאחר שבוע עד חודש יצמח שיער חדש, שיהיה דליל יותר וינשור מעצמו.
אצלי השיער ממש לא הפסיק לצמוח, ובעצם אין שום הבדל בין המצב כרגע לבין המצב שהיה לפני הטיפול.
האם לא הבנתי נכון או שעליי לחכות עוד כמה ימים עד שהשיער ינשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בלייזר - מפשעות - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט20/02/2011יש להמתין לפחות שבועיים שלושה בכדי לבחון את התוצאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטיחות המכשירים הביתייםשרה16/02/2011
האם המכשירים הביתיים מספיק בטיחותיים, האם יש סיכון בשימוש בהם?
אם הדבר כל כך פשוט מדוע עדיין יש כל כך הרבה מכונים ואנשים לא עוברים לטיפול ביתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בבית
ליהיא20/02/2011היי שרה, אני קניתי לפני שבועיים מסופר פארם את המכשיר הביתי מי, הם גם הסבירו לי נרחבות על המכשיר, קניתי אותו כי המכון שעשיתי בו השאיר לי עדייו שיער ורציתי להיפטר מהשאריות וגם לעשות עוד אזור שעלה במכון הרבה...יש לחברה הזו גם שירות לקוחות שזמינים וזה טוב לדעת שיש פנים מאחורי המכשיר..בקיצור, כן אפשר להאמין למכשיר ביתי..פשוט חשוב לדעת איזה מכשיר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר להסרת שיער me
אבישג20/02/2011היי ליהיא,
רציתי לדעת אם המכשיר החדש להסרת שיער בבית me הוא באמת אפקטיבי כמו הסרת שיער במכוני יופי?
אשמח לשמוע את דעתך כי אני מעוניינת לקבל המלצות על המכשיר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער במכשיר החדש
רינה23/03/2011ליהיא-איך את יודעת שהוא יעיל אם רק לפני שבועייפ רכשת והשימוש מראה יעילות אחרי 4 טיפולים בהפרשים של שבועיים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע לי הזוי
אחת שיודעת:)24/03/2011לי זה בכלל לא נשמע הגיוני.
איך זה יכול להיות שמכשיר ביתי להסרת שיער נותן הבטחה של הסרת שיער לצמיתות, ואילו המכונים הגדולים, מתחייבים שטכנולוגיית הלייזר העוצמתית שלהם, להסרת שיער, מחפחיתה באופן משמעותי את צמיחת השיער. הם לא מתחייבים לצמיתות. אז איך מכשיר קטן וביתי יתן אפקט טוב יותר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטיחות המכשירים הביתיים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט20/02/2011בדכ הטיפול בטוח ואולם היעילות פחותה מהמכשיריים במכונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכל לשון הבקשות דרושה תשובה מרופאלבנה16/02/2011
האם אתם ממליצים על המכשיר הביתי ME מבית ELOS או שפשוט עדיף לשלם מחיר יקר יותר ולטפל בלייזר במכון כלשהו
והאם כדאי לגלח או לעשות שעווה לפני טיפול במכשיר ME מבית ELOS
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא רוצים לענות לי???
לבנה17/02/2011זו הפעם השלישית שאני מבקשת עצה לגבי מכשיר ביתי ME להסרת שיער ולא רוצים לענות ליי, בבקשה אני זקוקה להמלצה האם הוא אפקטיבי כי הקיץ מגיע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח יענו לך בקרוב
דנית17/02/2011והקיץ לא מגיע... עכשיו רק פברואר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכל לשון הבקשות דרושה תשובה מרופא - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט20/02/2011ניתן לגלח לפני הטיפול יעילות המכשירים הבייתים עדיין פחותה מהמכשירים במכונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות לגבי הסרת שיער בלייזרעדי15/02/2011
האם כשהמכונה (מתוצרת סיינרון) רועדת זה מקובל, או שזו יכול להשפיע על הטיפול?
האם יש חובת שימוש במשקפי מגן בזמן הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות לגבי הסרת שיער בלייזר - תגובה
16/02/2011לא ברור למה הכוונה מכונה רועדת... היא צריכה להיות יציבה ותקינה.
לפי נהלי הבטיחות חובה להרכיב משקפי מגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סכנה באינפרא אדום?לילך לביא15/02/2011האם יש סכנה בריאותית באינפרא אדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם יש סכנה באינפרא אדום? - תגובה
16/02/2011בשימוש נכון ומיומן ככל הידוע לנו היום אין סכנה בריאותית עקב טיפולי הפחתת שיער ב"אינפרא"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר הסינקל סנס אפילמיקי14/02/2011מישהו מכיר, שמע או התנסה במכשיר הביתי להורדת שיער לצמיתות של סילקן סנס אפיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקניתי וממליצה
שרית08/11/2011היי
קניתי את המכשיר במשביר לצרכן
אני מרוצה ממנו , השתמשתי ברגליים כ 3 פעמים וממש רואים שיפור וקרחות
(בגלל שלא מומלץ לעבור על אותו מקום פעמיים באותו טיפול נשארו לי קצת שערות בין הקרחות כי לא הנחתי את המכשיר טוב , כי העדפתי להיות בטוחה שאני לא אעשה על אותו מקום פעמיים)
השתמשתי גם בבית השחי ובמפשעות ואני מרוצה
אין כאב בכלל , ברמה הכי נמוכה
קל ומהיר לשימוש
צריך לחכות כשבועיים בין טיפול לטיפול
אם גוון העור שלך כהה , יכול להיות שלא תוכלי להשתמש בו (יש נורת התרעה ויכול להיות שאם מבהירים קצת בחורף אז יהיה אפשר)
אני התנסיתי במשביר כדי לבדוק שגוון העור שלי לא כהה מדי (ביד)
וכרגע ברגליים אני לא יכולה לעשות כי הוא מראה לי שהעור כהה מידי
אני יחכה לחורף .... אבל סה"כ אני מרוצה
ולא היו לי כרגע שום תופעות לוואי (בעוצמה הכי נמוכה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר ביתי להסרת שיער לצמיתות
לירון15/02/2011אני לא מכירה את המכשיר שכתבת, אבל לפני שבוע קניתי את המכשיר החדש ME ועשיתי בינתיים פעם אחת ברגליים ואני מרוצה, הוא קטן,קליל לשימוש ונח. עד כה אני מרוצה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערמלי14/02/2011שלום רב...
רבים שהתייעצתי איתם אמרו לי שלא שווה לעשות הסרת שיער בלייזר כי לאחר הריון ראשון כל השיער חוזר לקדמותו כאילו לא התבצע טיפול.
האם זה נכון? האם שווה לעשות טיפול שכזה בשלב הרווקות ?לא עדיף לחכות לאחר הריון ראשון?
אשמח לתשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער - תגובה
16/02/2011שלום מלי,
אנחנו לא נתקלים בזה.צעירות רבות מטופלות בטרם ילדו ומגיעות לתוצאות מצויינות
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בIPL, מתי השערות נושרות??מאיה13/02/2011שלום,
לפני כשבוע התחלתי לראשונה טיפול הסרת שיער ברוב חלקי הגוף אצל קוסמטיקאית במכשיר חדש שעובד לפי שיטת IPL.
לפני הטיפול השיער גולח קלות.
הקוסמטיקאית אמרה לי לא לגעת בשיער בכלל (גילוח/שעווה וכו') עד הטיפול הבא (כשבועיים לאחר הטיפול הראשון) ושחלק משמעותי מן השיער אמור לנשור כ-11 יום לאחר הטיפול.
האם השיער נושר רק לאחר כ-11 יום ? כי בינתיים אני לא רואה שינוי משמעותי בנשירת השיער (מלבד פה ושם קרחות ממש ממש קטנטנות ולא משמעותיות).
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקרחות פה ושם...
טליה מור-מור13/02/2011יקירתי, אם לאחר טיפול ראשון את רואה קרחות פה ושם- זה מצויין!!!
חכי בסבלנות את רק בטיפול הראשון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחורירין13/02/2011שלוום היי רציתי לדעת איך מהרים ת'עור באזור השפם כי האזור שחור וזה ניראה שפם הלכתי לקוסמטיקאית היא עשתה לא שפם וזה לא עזר זה ניראה עדיין אותו דבר מה אפשר לעשות אני חייבת לדעת תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשחור - תגובה
16/02/2011שלום ירין,
אין די פרטים. מהו מינך,גילך? הרחיב/י. אם את ממין נקבה, האם נטלת גלולות האם ילדת? אם כן יתכן ומדובר בכתם פיגמנטציה ממקור הורמונלי.
אם כך הוא, גשי לרופא עור וקבלי הנחיות לטיפול,משחה מבהירה והמנעות מוחלטת משמש באזור.
אולי זה לא יעלם,אך זה ישתפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחור תגובה
ירין19/02/2011אני בת 17 ולא לא ילדתי עדיין אשמח אם תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר shr aria-יעילות.סיגי13/02/2011שלום,
אני עומדת בפני סגירת עסקה להסרת שיער,עם קוסמטיקאית.
הקוסמטיקאית משתמשת בשיטת shr בסוג מכשיר aria/
ברצוני לדעת מהי יעילות השיטה באופן כללי[שאני מבינה שהיא לא לייזר] וכן ברצוני לברר על סוג זה של מכשיר באופן ספיציפי .חשוב לי מאוד.אם אינו מומלץ או שיש טובים ממנו אשמח לדעת.
קראתי באינטרנט דעות מדעות שונות ואף כאלה שפסלו באופן מוחלט את המכשיר הספיציפי הזה.
בבקשה עזרו לי. אני מבולבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה לא עונים לי? בבקשה צריכה תשובה
סיגי14/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר shr aria-יעילות. - תגובה
16/02/2011שלום סיגי,
האריה נחשב חלש מדי, הייתי שוקלת מכשיר אחר.
בקשי המלצות ממי שסיים טיפולים איתו, וחלפה לפחות חצי שנה, שנה מתום הטיפולים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.על איזה מכשיר היית ממליצה?
סיגי17/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בסנטרשושי12/02/2011שלום,
לפני כעשר שנים שיחקתי עם פינצטה והורדתי שערה אחת באזור הסנטר. לאחר מכן גדלה שערה ארוכה יותר והורדתי אותה. לאחר כמה זמן שוב. עם הזמן צמחו יותר שערות וגם יותר עבות ובתכיפות רבה יותר, שהצטרכתי להוריד בפינצטה כאשר הרגשתי כבר לא נוח איתן. המצב היום שיכול להיות בערך 3-4 שערות עבות ועוד קצת שערות קצת ארוכות ודקות יותר.
לא ידוע לי על בעיה הורמונלית כלשהי.
מה הטיפול הכי מומלץ במצב כזה?
איך אפשר לוודא שהטיפול ניתן במקום הכי אמין ובטוח?
כמו כן, מה לגבי מספר שערות בודדות מסביב לעטרה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת השיער בסנטר
טליה מור-מור13/02/2011מומלץ בסנטר להסיר שדיער באינפרא אדום- או אם יש לך שערות בודדות במחט חשמלית ,אפילציה,גם בעטרה מומלץ באפילציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן להסיר שיער ללא חשש
ד"ר יובל דומנ14/02/2011שלום לך,
ניתן להסיר שיער הן באזור הסנטר והן באזור העטרה ללא חשש.
השאלה שלך לגבי בחירת מקום אמין היא החשובה:
רצוי לבחור במקום בעל נסיון רב שנים, הידוע ביציבותו הכלכלית, המחזיק במגוון סוגי מכשירי לייזר (לעומת מי שמחזיק רק בסוג אחד שלא בהכרח יתאים לך), רצוי עם תקן איזו של מכון התקנים להבטחת איכות. רצוי מאד כי המקום שתבחרי בו ישתמש בלייזר ולא במכשירי אינפרה שיעילותם פחותה.
אני מציעה כי תעשי סקר שוק במס' מכונים. אל תתעצלי ללכת פיזית, לשמוע ייעוץ, ולהתרשם, כי לא רק המחיר קובע! כמובן שאם יש לך חברות שכבר עברו טיפולים לשביעות רצונן והן יוכלו להמליץ לך - זה גם שיקול חשוב.
שיהיה לך בהצלחה רבה!
ריקי מינצר, מנכ"ל
רשת CARE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסנטר - כמה טיפולים זה יקח?
מתיא16/02/2011השיערות הן בלונדיניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בסנטר- רופאי הפורום
ימית16/02/2011תודה רבה למגיבים!
אשמח מאוד שהרופאים של הפורום ייתיחסו לשאלתי הנ"ל.
מאוד חשוב לי לדעת אם הטיפול הנכון למצב הזה הוא אפילציה?
האם אפשר לבצע אותו ללא חשש של צמיחה חוזרת?
כמה טיפולים ובמשך כמה זמן עד שהבעיה תפתר לחלוטין?
והאם קוסמטיקאית מוסמכת יכולה לבצע טיפול שכזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בסנטר- רופאי הפורום - תגובה
23/02/2011שלום ימית,
צמיחה חוזרת תהיה אולי, אם יש נטייה תורשתית ל"הוציא" שיער במקום זה.וגם אז, זאת הדרך המתאימה לטפל בהן כל עוד הן בודדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אין נטייה תורשתית?
ימית06/03/2011אם אין נטייה תורשתית הרי זה נגרם בטעות בגלל הוצאת שערה אחת לפני הרבה שנים...
האם לא תהיה צמיחה חוזרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובתכם..
ימית22/02/2011אנא ענו לשאלתי הנ"ל.
היא חשובה לי ודי דחופה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בסנטר - תגובה
23/02/2011שלום שושי, לבודדות מתאימה הסרה באפילציה.
גם סביב העטרה. בררי ובקשי המלצות מכמה שיותר מטופלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער ורואקוטןנתי11/02/2011אילו דרכים יש להסיר שיער מהחזה בטן וגב בזמן שימוש ברואוקוטן (האיזור שבגללו אני נוטל רואקוטן הוא הגב והחזה)?
הבעיה מאוד מטרידה אותי . אודה לך על המלצה על מספר שיטות.
בנוסף, האם כדאי להגיע לאבחון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער ורואקוטן - תגובה
16/02/2011שלום נתי,
ככלל, תמיד אתה יכול להתייעץ עם מי שרשם לך את הטיפול.
מציעה לך לגלח אם בכלל, ובעדינות כי העור יבש ופריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד חשוב לי שתיכנסו ותקראו !!!גל10/02/2011גם אני לפני הגיוס ישבתי וחשבתי אם כדאי לי לעשות לייזר כמה ולמה וכל שאלה אפשרית עלתה לי לראש. הבעיה הייתה המחיר, אבל העניין היה שאני בטוח שבאיזשהו שלב אעבור את הטיפול בלייזר. התגייסתי, עבדתי תוך כדי במטרה אחת, להרוויח 13000 שקלים בשביל לעבור טיפולים בלייזר. לפני כן כמובן שהגעתי לייעוץ לגבי המקומות, בדקו אותי כמו שצריך ואני לא שאלתי יותר מדי שאלות (מכון בעל שם מוכר-רופאים מטפלים בי, הרגשתי ביטחון) ואז קיבלתי את הצעת המחיר לאזורים: פרונט (חזה ובטן), גב תחתון, ישבן ומפשעות, שוקיים ויריכיים (כמו שאמרתי קודם במחיר של 13000). זה מכסה את כל האזורים שהייתי בהם שעיר, ( לא די שעיר, אלא שעיר !) הצבע עור היה בהיר והשיערות היו שחורות פלוס מינוס ותמיד תמיד התביישתי ללכת עם מכנסיים קצרים לבית ספר, בעצם לא הלכתי עם מכנסיים קצרים, אני לא רוצה להוסיף כי אני בטוח שיש כאן בנים ובנות שמכירים את התופעה. פה העניין בעצם אני רוצה שתזדהו עם ההרגשה שלי אני מדבר יותר לגברים, אני באמת לא שאלתי את עצמי אם יש בנים שעושים לייזר, או אם כדאי לעשות סקר שוק מקיף בנושא, או אם צבע העור שלי הוא טוב או לא טוב אם יש מכשירים או אין מכשירים, זה ממש לא התפקיד שלנו לעשות את זה. אני משלם סכום מכובד, אתם תשברו תראש איזה מכשיר הכי יתאים לי. אני חייב להגיד שאחרי הטיפול השני שלי השיערות ברגליים היו כ"כ מדוללות (מהמילה דילול), שבמקום שלושה חודשים בין הטיפול השני לשלישי אני חיכיתי חצי שנה כי השיער פשוט קיבל כזה דילול משמעותי שהוא פשוט הפסיק לצמוח, בעיקרון אני רכשתי טיפולים לכל אזור ל12 טיפולים והרופאה שם צחקה ואמרה לי " אתה עשית הכל בלי לחשוב " ואני הייתי מרוצה הרי אמרתי יש לי שם כ"כ הרבה שיער שמתבקש שאני אעשה 12 טיפולים, הרופאה אמרה שהטיפול הבא ( הטיפול הרביעי שלי ) יהיה עוד משהו כמו 8 חודשים ככה כדאי לי לקבוע, כי השיער כבר מפסיק לצמוח ואני מבסוט עד השמיים, לגבי האזורים האחרים הישבן והמפשעות פשוט דילול משמעותי, לגבי החזה והבטן שזה מקום שצריך קצת יותר השקעה אני בטוח שבסוף ה12 טיפולים יהיה חלק לגמרי אבל בינתיים רואים דילול ואני רק בהתחלה. ואני רוצה לסכם את זה שאתם הלקוחות אל תתמהמהו, אל תעשו סקר שוק ותוודאו שאתם מתאימים- זה התפקיד של המכוני לייזר לעשות, ואתם תרוויחו את הביטחון שמגיע לכם והחיים שלכם יקבלו תפנית, אני ממליץ בחום. מי שרוצה להשאיר הודעה או לשאול משהו אני משאיר את המייל שלי, באמת המטרה שלי היא לעזור לכם להיות יותר החלטיים, כי גם אני הייתי במקום שלכם. מקווה שעזרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבאיזה מכון עשית את הסרת השיער
מאיר16/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשת מרפאות "פרופורציה" בתל אביב.
גל18/02/2011כתבתי את כל הפרטים ואת המחירים ואת האוזורים שבהם אני מטופל בהודעה הקודמת (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר לנערה בת 15.הילה10/02/2011רציתי לשאול קודם האם זה הגיוני שיש לי מלא שיערות בבטן ובגב ובכלל בכל הגוף.. ואני רק בת 15.. ?שאלה השניה שלי.. היא איזה דרך הכי טובה להוריד שיער בלייזר ? אני לא מבינה בזה כל כך.. אבל מה הכי מתאים לי והמוצר הכי טוב שיכול להוריד שערות ?
הורדת שיער בלייזר במפשעות איך זה הולך ? כאילו ממש מורידים את התחתון והמטפלת עושה ? זה ממש מבייך אני לא מבינה איך אנשים מסוגלים לעשות את זה..
דבר שני.. לעשות לייזר בגב ובבטן זה משהו שבנות לא עושות בדרך כלל ? כי אני תמיד חושבת שאני היחידה שיש לה שערות בגב ובבטן לפי מה שאני רואה לבנות אחרות..
כמה עולה לעשות את כל החבילה הזאת של הסרת שיער בלייזר בבית שחי , מפשעות , גב , בטן ?
אגב יש לי כבר 3 שנים אחרי מחזור ואני יכולה .
אשמח אם תענו לי על השאלות הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בלייזר לנערה בת 15. - תגובה
23/02/2011הי הילה,יתכן שהשעירות במשפחתך היא מעל הממוצע, וכן, את לא חריגה...
בכ"ז הייתי מציעה לך להמתין כשנתיים לערך,כדי שהשיעור יתייצב.
עלויות וכל השאר,לא כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמכשיר הביתי ME מבית ELOSלבנה10/02/2011האם אתם ממליצים על המכשיר הביתי ME מבית ELOS או שפשוט עדיף לשלם מחיר יקר יותר ולטפל בלייזר במכון כלשהו
והאם כדאי לגלח או לעשות שעווה לפני טיפול במכשיר ME מבית ELOS
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרממליצה בחום
שי31/07/2011עשיתי כבר 3 טיפולים רואים דילול וחלק מהשערות שגדלו נחלשו עד לכדי נשירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמכשיר הביתי ME מבית ELOS - תגובה
שי שחר31/07/2011שלום לך לבנה
אין מכשיר ביתי שיכול או מסוגל להחליף טיפול בלייזר.זה יהיה כמו להשוות מרצדס לסוסיתא.
בכל מקרה,לפני לייזר אסור לעשות שעווה אלא רק לגלח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימו לב - זה יחסי ציבור למכשיר הזה
טליה01/08/2011די עם הפרסומות למכשיר הזה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?היועצים שלנו
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)