מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער מהפניםדורין בגיזדה22/02/2011
היי,
אני כבר עושה אפילציה כבר 4 חודשים ואני ממש סובלת מהכאב
אני רוצה לדעת האם כדאי לעשות הסרת שיער באינפרא וכמה זמן נדרש כל התהליך עד שאין שיער
בתודה מראש
דורין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מהפנים - תגובה
23/02/2011הי דורין, את השאלות האישיות יש להפנות למטפל/ת מנוסה שי/תיבדוק את מצבך לאחר איבחון.
לעיתים באינפרא יש סיכון בצמיחה עודפת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מהאשכים ומהפיןשעיר קלות22/02/2011שלום.
רציתי לדעת האם יש דרת להורדת שיער לצמיתות משק האשכים ומהפין עצמו.
האם זה מסוכן לעשות לייזר על הפין עצמו? ועל שק האשכים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער מהאשכים ומהפין - תגובה
23/02/2011שלום לך, לא מומלץ לטפל בחימום על שק האשכים או בקרבתו,מחשש לפגיעה בפוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בפנים - פאות לחייםבת22/02/2011יש לי שיער כהה וארוך לאורך כל פאות הלחיים אך הוא אינו קשה.
מה עדיף - טיפול באפילציה או בshr?
קראתי בהודעות קודמות שיכולה להיות צמיחה מוגברת במהלך הטיפולים, אבל האם הצמיחה מפסיקה לאחר מכן או שקיימת אפשרות שהצמיחה המוגברת תמשיך ובעצם המצב רק יחמיר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בפנים - פאות לחיים - תגובה
23/02/2011מכיון שלא ניתן לנבא התקדמות הטיפול בפנים,וכי הסיכון להחמרה קיים,אם אין "המון" שיער,או שיבוש הורמונלי, עדיף אפילציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מטרידהשלומית21/02/2011האם חיטוי מכשירים להסרת שיער נעשה כראוי במכונים?, בידיעה שמחטאים באלכוהול 70% ע"י ניגוב ולא בהשרייה או עיקור, האזור שבא במגע עם העור, גוף האדם.
הבנתי מרופאי עור שישנם וירוסים/חיידקים, שיכולים לעבור מגוף האדם למכשיר וכך לגוף אחר.
תודה מראש
שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה מטרידה - תגובה
23/02/2011שלום שלומית,
כאשר המיכשור והטיפולים להפחתת שיער קיבלו אישורים בכל הדרגים בחנו גם את האספקטים הללו. כאשר נהלי שמירת החיטוי נשמרים בקפדנות אנחנו לא נתקלים בבעיות מסוג זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך, כמה ולמה???נועה21/02/2011שלום כולם..
אני חושבת על הוצאת שיער בלייזר ואני כבר משתגעת מרוב עודף המידע הסותר.
ראשית אין לי מושג האם זה בכלל יכול לעבוד אצלי- אני בעלת עור בהיר מאד ושיער בלונדיני. באיזורים המיועדים הצבע הוא חום, די כהה ואין לי מושג האם להאמין למכונים שאומרים שזה אכן יעבוד.
שנית אין לי מושג היכן לבצע זאת- CARE, נטורופיל, אמריקן לייזר??? על כל אחד מהם יש דעות שליליות.
ושאלה אחרונה, הומלץ לי על מכשיר הלייטשיר, מישהו יודע לומר האם הוא טוב?
תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדעה אישית
שולמית22/02/2011לדעתי את צריכה לבקש מכל אחד מהמכונים טלפונים של בנות/בנים שטופלו אצלם. זה מאוד מקובל לבקש מספרי טלפון ולברר עד כמה הם מרוצים. מעבר לזה אני לא יכולה להמליץ כי עדיין לא עשיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך, כמה ולמה??? - תגובה
23/02/2011שלום לך, לא ציינת באילו איזורים את בעלת שיער חום.
בת כמה את וכ"ו...
אין לך נתונים אידאליים ולכן אולי לא תקבלי תוצאות אידאליות.
ניתן לבצע טסט ולבחון תגובה/נשירה,ולהחליט משם.
נקודת המוצא שלך צריכה להיות, הבנה ריאלית - למה את יכולה לצפות מהתהליך ולהחליט אם זה מתאים לך.גם הפחתה של כ-50% אולי תיתן לך הקלה מסויימת, ואם את לא סבורה כך, אז אל תתחילי....
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בפניםגילה20/02/2011יש לי עור בהיר ושיער פלומתי בצואר ובפיאות באיזה מכשיר הכי טוב להסיר את השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בפנים - תגובה
23/02/2011שלום גילה,
שיער פלומתי אינו מתאים להסרה במכשיר אור/לייזר.
אולי אפילציה ואולי עדיף לא לגעת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לילדה בת 6מירי20/02/2011בתי בת 6 ושעירה מאוד , במיוחד באזור השפם וכן ישנם מספר שערות על האף מקדימה
ילדים מציקים לה וקוראים לנו בשמות (את בן וכד'),
בתי די נעלבת ומעוניינת לדבריה" להעלים את השפם , רוצה לגלח אותו"
שאלתי איזה טיפול אמור להתאים לבתי שהינה בת 6 בלבד ולא לסכן אותה עם תופעות לוואי עתידיות.
כמו כן אודה על המלצתכם של מכונים וקוסמטיקאיות שמורשים לבצע טיפולים בילדים קטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער לילדה בת 6
מירי22/02/2011בתי בת 6 ושעירה מאוד , במיוחד באזור השפם וכן ישנם מספר שערות על האף מקדימה
ילדים מציקים לה וקוראים לנו בשמות (את בן וכד'),
בתי די נעלבת ומעוניינת לדבריה" להעלים את השפם , רוצה לגלח אותו"
שאלתי איזה טיפול אמור להתאים לבתי שהינה בת 6 בלבד ולא לסכן אותה עם תופעות לוואי עתידיות.
כמו כן אודה על המלצתכם למכונים וקוסמטיקאיות שמורשים לבצע טיפולים בילדים קטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לילדה בת 6 - תגובה
23/02/2011שלום מירי
נראה לי מוקדם מדי לגעת בילדה כה צעירה במכשירי אור.
צריך לחזק אותה ולתת לה כלים רגשיים להתמודד מול הצקות הילדים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהE STAYL או IPLהסרת שיער-!20/02/2011יש לי שתי שאלות:
1. רציתי לדעת מה ההבדל בין טכנולוגית (אינפרה וגלי רדיו)E STAYL ל (אינפרה)IPL . אמרו לי שבשתיהן יש אינפרה אדום.
האם השוני הוא אורך הגל? האם התוצאות הן אותן תוצאות?
אני מטופלת כבר בIPL ומאוד מרוצה. אך ישנו מכון' שהציע מחיר חסר תקדים לפס תבור ופנים אך הטכנולוגיה היא E STAYL מבית ALOS .
אינני יודעת אם המכשיר מהימן וחדשני, אלא רק ע"פ מה שהם אמרו לי שהוא טוב כמו IPL.
2. והאם שיער בפאות ובסנטר ירד טוב. יש לי בסנטר שיער שחור אך בודד. אני מטופלת באפילציה שהגבירה לי את הצמיחה. האם כדי לעבור להורדת שיער במכון ב E STAYL מבית ALOS. האם הוא טוב לפנים ? ובפאות חלק טוב לטיפול וחלק פלומתי. האם כדי להתחיל . אני מאוד חוששת מהחמרת המצב.
אנה עיזרו לי להבין.תודה
(יישר כוח לפורום.מידע זה חשוב מאוד ועוזר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרE STAYL או IPL - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט20/02/2011מדובר בשילוב של קרן אור ואנרגיית גלי רדיו התוצאות זהות לפחות לטיפול בקרן אור באזור הפאות במידה והשיער כהה ניתן לטפל בלייזר או קרן אור באזור הסנטר לעיתים יש צמיחה מוגברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעצה!חן19/02/2011שלום לכן
אני בת 27 לאחר 3 לידות ומלידה ללידה אני מתמלאת בשיער.
אני בהירה ושיער כהה. כאשר אני לוקחת כדורים למניעה השיער יורד אך בזמן האחרון השעיר חזר. וכאשר אני מפסיקה אני מתמלאת שוב בשעיר בכל הגוף! הדבר ממש מחמיר ומקש עלי
אין לי אפשרות ללכת למכון כי אני בחו"ל אבל הייתי רוצה מכשיר ביתי טוב ללא כאבים עם תוצאות טובות.- אשמח לשמוע שמות של מכשירים
*איך אפשר לדעת אם זה הורמונלי? השיער נמצא לי בכל מקום בגוף (בבטן בפנים , בידיים וכו'...)
אשמח לתגובה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזקוקה לעצה! - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט20/02/2011מומלץ לבצע בדיקות דם לפרופיל הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעתרותם19/02/2011שלום ..
ביררתי לגבי טיפולים באיזור הפנים( סנטר ולמעלה של הלחי ) , אני מורידה שם עם פינטצה , הרוב עדינות אבל כהות .
אמרתי לה שבשום אופן אני לא מוכנה שהיא תגלח לי את הפנים אבל היא התעקשה ואמרה שאם היא לא תגלח הטיפול לא יתפוס.
גם ככה אני מורדה עם פינצטה אז למה לגלח ? הטיפול באמת לא יעיל בלי גילוח?
אני פשוט מפחדת שהיא תגלוש לאיזורים אחרים ...
היא גם אמרה שפנים איזור הורמונלי ולך ברגע שמתחילים לעשות שם לייזר הטיפולים לא ניגמרים רק ההפרש בין הטיפולים ...
זה נכון ???.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשכחתי
רותם19/02/2011SHR ARIA זה המכשיר , יעיל ?...לפנים ולגוף ...
תודה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט20/02/2011הגילוח בא למנוע אפשרות של כויה בפנים לעיתים תיתכן צמיחה מוגברת של שיער במהלך סידרת הטיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקיף פרואמיר19/02/2011היות ויש ברשותי מכון יופי לקוסמטיקה חשבתי לרכוש את המכשיר שנקרא סלקטיף פרו העובד על גלי קול..רציתי לדעת מה עלותו של מכשיר כזה פחות או יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרממתינה לתשובה
אמיר23/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקיף פרו - תגובה
23/02/2011פנו למשווק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתחילת הדרך... הסרת שיערדנה19/02/2011שלום
אני בהירה מאד, רוצה להסיר שיער במפשעה בעיקר
כיוון שגם ביתי בת ה 17 מעוניינת בזה, חשבנו על מכשיר ביתי
איך בכלל מחליטים מה כדאי? האם יש מספיק נסיון עם המכשירים הביתיים וידועה יעילותן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבתחילת הדרך... הסרת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט20/02/2011יעלות המכשירים פחותה מהמכשירים במכונים הקוסמטיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערות סביב הפטמה לאחר ניתוח סיליקוןחסוי19/02/2011שלום
לפני שנה ביצעתי ניתוח להגדלת חזה
אני מעוניינת להסיר את השערות סביב הפטמה באינפרא אדום/ ליזר
האם זה יכול לפגוע בשתל? האם הדבר אפשרי?
אודה להתייחסותכם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשערות סביב הפטמה לאחר ניתוח סיליקון - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט20/02/2011אין סכנה לפגיעה בשתל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער בפעות ובעורףעמית19/02/2011שלום
אני בת 21, יש לי בעיה של שיער שחור ועבה בפאות ובעורף. יש לציין כי צבע עורי הוא שחום בינוני.
הפאות שחורות ועבות ומלוות גם בשערות בצוואר עם חיבור לשיער הראש.. בעורף יש לי שיער שמתחבר לשיער הראש וגם לכיוון הגב (מעין פס שכזה. בייעוץ עם יועצות של נאטורפיל נאמר לי כי לא נהוג לעשות לייזר לשיער העורף שמתחבר לדיער הראש כי זה בעצם דיער ראש ובזה הם לא נוגעים (וזה דווקא הכי מפריע לי!!), הם אמרו שאפשר לעשות רק ב"פס. לגבי הפאות,הם אמרו שהם לא עושים בצוואר...
חוצמזה, אני רואה כאן באתרים כל מיני תגובות שלא כדאי לעשות לייזר לפנים.. זה מגדיל צמיחה, כוויות וכו'..
אני רוצה גם לציין שעשיתי לייזר במפשעות ובבית השחי והתוצאות מעולות.
מה אפשר לעשות??? נמאס לי מהשעוות!
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער בפעות ובעורף - תגובה
23/02/2011שלום עמית, ראשית מציעה לך לבצע פרופיל הורמונים גבריים בזמן מחזור אם אינך נוטלת גלולות. אם המצב תקין באזור פאות ניתן להפחית בלייזר ואולי בצוואר ובסנטר אפילציה. אם יש בעיה הורמונלית,תצטרכי טיפול תרופתי מאזן ע"מ להצליח בטיפולי הפחתת השיער בלייזר/ אפילציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בפנים.מיכל19/02/2011שלום,
לצערי, יש לי שיער עבה, שחור ובולט לעין באזור הפנים (בסנטר, מתחת ללסת ובלחיים). צבע העור שלי הוא בהיר מאד. באיזה מכשיר לייזר כדאי לי להשתמש- בסופרנו, בלייטשיר, באלכסנדריט או במכשיר אחר?
ושאלה נוספת- האם מפעילי המכשירים השונים באמת חייבים להיות רופאים? כי באחד המכונים שהייתי בו, נעשה שימוש באלכסנדריט ומי שמפעיל אותו הוא קוסמטיקאיות.
אשמח לקבל את תשובתכם,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בפנים. - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט20/02/2011מקובל שמכשירי לייזר מפעיל רופא ואולם אין חוק ברור בנושא מומלץ טיפול בלייטשיר או סופרנו ןאולם יש לדעת שבפנים לעיתים ישנה צמיחה מוגברת במהלך סידרת הטיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי מכשיר הaria האם יעיל לגוף?
סיגי21/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש צמיחה מוגברת בפנים גם ב-
ימית22/02/2011אפילציה?
או רק בטיפולי לייזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?היועצים שלנו
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עודבוגרת ביה"ס לרפואה באוניברסיטה העברית בירושלים מנהלת המכון הארצי להמופיליה וקרישת הדם בביהח שיבא, תל השומר. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)