פורום הסרת שיער ואפילציה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לגלח או למרוט בשעווה לפני טיפול
    דינה
    12/05/2011

הייתי אצל רופא עור הואו אמר לי בשום פנים ואופן לא לייזר.
    יש לי תור לשבוע הבא למכשיר פורמקס. הקוסמטיקאית אמרה לי לגלח בסכין לפני הטיפול. וחברות שעשו בעבר טיפולים במכשיר מסוג IPL אמרו שהורידו בשעווה.
    מה עלי לעשות לפני טיפול? לגלח בסכין או למרוט בשעווה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם לגלח או למרוט בשעווה לפני טיפול - תגובה

סופי ברנר
    17/05/2011

קודם כל ברגע שאת עושה טיפולים להסרת שיער לצמיתות לא לעשות שעווה בשום פנים ואופן, רק גילוח.

לגבי איסור של הרופא לטיפול בלייזר: מה הסיבה שהוא אסר עליך לטפל בלייזר?!
    במידה ואין לך מחלות קשות אין שום סיבה שלא תטפלי בלייזר, טיפול הרבה יותר יעיל, איכותי שישאיר אותך תוך תקופה יחסית קצרה עם גוף חלק ללא שיער. נכון להיום העוצמות שלייזר עובד איתן הן פי כמה גבוהות יותר מIPL - קרן אור אינפרא אדום, ולכן היעילות שלו היא גבוהה בהרבה משאר השיטות.

החשוב הוא לבחור מקום מקצועי ואמין שיודע לעבוד נכון.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה . ועוד שאלה

דינה
    18/05/2011

הסיבה שהרופא אסר עלי לייזר היא כי אני כהת עור ואשר משתזפת בקלות . מספיקה הנסיעה ברכב ואני כבר מקבלת צבע בגוף .
    הלא לייזר מתביית על פיגמנט כהה. וגם השערות שלי כהות וגם צבע הגוף שלי כהה.

אז את אומרת שבכל זאת ניתן לעשות לייזר?

האם את נמצאת גם במכון שלכם בירושלים???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה . ועוד שאלה - תגובה

סופי ברנר
    19/05/2011

דינה,

היום קיימים מכשירי לייזר שמתאימים במיוחד לבעלי צבע עור כהה, כך שגם עם צבע עור שלך הלייזר הוא הטיפול המועדף, כי כך תיפטרי מהר יותר מהשיער המיותר.

לרוב אני נמצאת במשרדים שלנו בת"א, למעט ביקורים שאני מבצעת בסניפים מעט לעט. במידה ותחליטי להגיע ליעוץ אלינו, אתאם לך פגישה עם מנהלת סניף ירושלים - היא תוכל לאבחן אותך ובמידה ויהיה צורך במעורבות שלי, היא תוכל ליצור איתי קשר ואני מבטיחה לעזור.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי שיניים - לייזר - תשובות:
    מיקי
    12/05/2011

שלום ד"ר ותודה רבה על מהירות התגובה,

אני מטופלת במכשיר "אלכסנדריט" (במכשיר זה טופלתי בחלקי גוף נוספים ), אין לי בעיות מיוחדות בשיניים . ישנן סתימות גדולות בשיניים אחוריות וכתרים רגילים (אין שתלים או תותבות ), מלבד משקפי מגין לעיניים אין כל דבר אחר (לא גזות /צמר גפן או כיו"ב). האם התופעה מוכרת לך? יש סכנה בכך שאני מרגישה כאבים בזמן הטיפול?

שוב תודה,

מיקי

הוספת תגובה

• כאבי שיניים - לייזר - תשובות: - תגובה

17/05/2011

שלום מיקי,
    אני מציעה לשים את הגזות או גלילי הצמר גפן ולבצע טיפול. בד"כ זה מאד עוזר.
    אם את חשה עדיין רגישות קלה וחולפת לא אמורה להיות בעייה, זאת תופעה מוכרת. אם זה מעבר לכך,
    כדאי לשקול ביקורת אצל רופא השיניים שלך ולהתייעץ גם איתו.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר אהרונוביץ',

מיקי
    17/05/2011

תודה רבה על תשובתך:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער לילדה בת 12
    מיכל
    12/05/2011

שלום, ביתי בת 12 ורוצה להסיר שיער. היא בלונדינית ויש לה שיער פלומתי בהיר ברגליים. איך כדאי לה להסיר שיער גילוח? שעווה?

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער לילדה בת 12

הוספת תגובה

• לדעתי שעווה

מורן
    26/05/2011

גילוח מעודד צמיחה של השיער, והשיער צומח קשה. איך את מורידה? למה שלא תורידי לה באותה שיטה שהורדת לעצמך כשהיית בגיל ההתבגרות או קצת אחרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום גלי,
    ספיר
    12/05/2011

אני הייתי מטופלת באינפרא אדום לכל הגוף. התוצאה שנהיית לי גרועה יותר. משמע, גם באזורים בהם לא היה לי שיער נהייה לי כפול ! בנוסף היא גם גרמה לי לכוויות בבטן ובאזורים נוספים. הבעיה העיקרית כעת היא השיער בפנים שהתרבה לי בצורה מזוויעה. מה מומלץ? אמרו לי שכדאי לי טיפולי לייזר אצל רונית רפאל וחלק אמרו לי שרק אפילציה עוזרת. מה כדאי ואם תוכלי להמליץ לי על מישהי אבל באמת טובה אני ממש אודה לך !

תודה,
    ספיר.

לקביעת תור
    סגירה
    שלום גלי,

הוספת תגובה

• שלום גלי, - תגובה

17/05/2011

שלום ספיר,אם יש צמיחה רבה בפנים,כדאי לפנות לייעוץ במכונים שמטפלים באזור זה בלייזר. אפילציה תהיה ארוכה ומייגעת. כמובן שאיני יודעת מה מצבך האמיתי ולכן התשובה היא באופן כללי. בנוסף מציעה לך לבדוק את מצבך ההורמונלי,בעזרת בדיקות דם ביום 2-3 למחזור(דרך קופת החולים
    יש חשיבות רבה למיומנות המטפלים ואכות המכשור לשם הצלחת הטיפול,בקשי וקבלי המלצות. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי שיניים בעת טיפול בלייזר
    מיקי
    11/05/2011

שלום רב,

נשמע מוזר...אבל ...בעת טיפול הסרת שיער השפם בלייזר , אני מרגישה כאבים חדים בחלק מהשיניים העליונות. בתחילה חשבתי כי "נדמה לי", אבל הכאב מופיע בכל טיפול (עברתי 6). האם שמעתם על תופעה זו , ואם כן, האם יכול להיגרם נזק לשיניים?

תודה רבה מראש,

מיקי (בחורה)

הוספת תגובה

• כאבי שיניים בעת טיפול בלייזר - תגובה

11/05/2011

שלום מיקי,
    באיזה מכשיר את מטופלת?
    האם השיניים תקינות? יש סתימות מתכתיות גדולות,כתרים,שתלים?
    האם מגנים לך עם גזות מגולגלות ,גלילי צמר גפן,או לשון בעת הטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי שיניים - תשובות

מיקי
    11/05/2011

שלום ד"ר ותודה רבה על מהירות התגובה,

אני מטופלת במכשיר "אלכסנדריט" (במכשיר זה טופלתי בחלקי גוף נוספים ), אין לי בעיות מיוחדות בשיניים . ישנן סתימות גדולות בשיניים אחוריות וכתרים רגילים (אין שתלים או תותבות ), מלבד משקפי מגין לעיניים אין כל דבר אחר (לא גזות /צמר גפן או כיו"ב). האם התופעה מוכרת לך? יש סכנה בכך שאני מרגישה כאבים בזמן הטיפול?

שוב תודה,

מיקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת 10
    גלי
    11/05/2011

שלום, ביתי, בת 10 סובלת מאוד משיעור יתר. זה מתבטא בעיקר בידיים/רגליים
    ושפם. לאחרונה אני רואה והיא גם מספרת לי שבנות צוחקות עליה בגלל זה .
    היא מאוד מיואשת מזה. הסיבה לשיעור היא גנטית. גם אני וגם אבי שעירים.
    א. האם נוכל להתחיל טיפולי לייזר /שיטה אחרת בגיל כזה?
    ב. אנו גרים בירושלים. מהם סוגי הטיפולים המתאים לגיל זה, והאם הם קיימות באיזורינו?

אודה על עזרתך, תודה..

לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 10

הוספת תגובה

• ילדה בת 10 - תגובה

11/05/2011

שלום אושרת
    עם כל כאב הלב,נדמה לי שביתך בכ"ז צעירה מדי. אם יש למצב השלכות רגשיות,המנעות מחברתהילדים וכ"ו הייתי מחזקת אותה ונותנת לה סעד וכלים להתמודד עם מצבים לא רצויים או קשים.תתיעצי גם עם רופא הילדים שלכם.במקרים חריגים או קיצוניים,יש מרפאות שמטפלות בילדים.איני יודעת לנקוב בשמן.אולי תוכלי לברר במחלקת אנדוקרינולוגיה לילדים בהדסה,אולי הם יוכלו לכוון אותך,כמי שמטפלים גם בילדים עם בעיות של שיעור ,התבגרות מינית מוקדמת וכ"ו...בכל מקרה,זה חייב להיות מקום המותאם במיוחד לטיפול בילדים.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער באיזור עם צלקת
    אני
    10/05/2011

שלום
    אני מעוניין לדעת האם יש השפעה שונה, כאב חריג, או איסור, בהסרת שיער בלייזר באיזור עם צלקות? (בטן, לצורך העניין)

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער באיזור עם צלקת

הוספת תגובה

• מישהו? משהו?

אני
    13/05/2011

..........................

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער באיזור עם צלקת - תגובה

סופי ברנר
    17/05/2011

אין שום תופעות חריגות במידה ועושים הסרת שיער באזור עם צלקת. בדרך כלל במקום הצלקת לא יהיו שיערות, ולכן לא יעבדו בזמן הטיפול על הצלקת עצמה אלא מסביבה, אבל גם אם הטיפול יגע בצלקת לא יקרה שום דבר חריג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לסופי וגלי
    שאלה
    10/05/2011

רציתי לשאול מאיזה גיל מומלץ לגבר להתחיל בהסרת שיער מהגב והכתפיים? תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    שלום לסופי וגלי

הוספת תגובה

• הסרת שיער כתפיים

ליאורה
    11/05/2011

חשבתיי שזה מגיל 17, הלכתי לפרופרציה לעשות את זה אבל הפתיעו אותי אמרו לי לחכות כמה שנים בגלל שזה כתפיים, ואז זה לא הסתדר לי עם הצבא בקיצור עשיתי בגיל 19. הבנתי שהגוף צריך לסיים לגדול או משהו כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ללכת לשם!!!!!!!
    נינה
    07/05/2011

אני מצטערת על הרגע שקניתי קופונים למקום המזלזל והמביך הזה!!! ברגע שנכנסתי התנפלה עליי אחת הנשים שם והמליצה לי לרכוש ב-4000 ש"ח להסרת שיער בכל הגוף (אחרי הנחה), בהתחלה ניסתה להיות נחמדה וברגע שלא רציתי לא נתנה לי אפילו לשאול שאלות על הטיפול שם. בתור חיכו המון אנשים - לפחות 23 בנות והיה בלגן אדיר הגעתי באמצע העבודה וכמובן שאיחרתי לחזור. הכניסו את הבנות שעשו רעש ולא הכניסו לפי התור. כל הבחורות שעובדות שם נראות כאילו עובדות בבית בושת ולא במקום שמכבד את עצמו, המנהל צורח שם ומתעלם מכולם, כשכבר נכנסתי לחדר הטיפולים שהיה נראה מאוד מצחין ומלוכלך המטפלת גם יצאה וחזרה תוך כדי ומטפלות אחרות נכנסו באמצע - אין יחס נורמלי לאנשים, הרגשתי ממש מגעיל שהגעתי למקום המבזה הזה ובנוסף גם שילמתי על חנייה 40 שקל. כשקבעתי תור שני ביטלו לי אותו באותו יום בטענה שאבא של המטפלת נפטר ועכשיו לאחר שקראתי את התגובות הבנתי שזה סתם תירוץ ושהם מבטלים לכולם באותו יום כדי לקבל לקוחות חדשים.

בנוסף לזה, נהיו לי סימנים של כוויה בשני בתי השחי ואני מצטערת מאוד שלא קראתי על המקום הזה לפני שהגעתי אליהם.

חייבים לעשות לזה סוף, ללכת לכלבוטק ושהמקום ייסגר

דבר נוסף, מי שהגיבה לטובת העסק בכל התגובות זוהי מישהי מטעמם, כל התגובות בדיוק באותו נוסח אבל בדיוק.

בקיצור אל תגיעו למקום הזההההההה ואמן והם ייפלו ולא יגרמו יותר לאנשים עוול

לקביעת תור
    סגירה
    לא ללכת לשם!!!!!!!

הוספת תגובה

• לא כתבת לאן לא ללכת...

מאיה
    08/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחויבות לסודיות
    גל
    07/05/2011

שלום סופי,
    אני כרגע מחפשת לעשות לייזר באזור אינטימי שאני לא רוצה שאף אחד ידע שאני עושה שם.
    נכנסתי לאחד הסניפים שלכם (care)וראיתי שמישהי שאני מכירה ושהיא חברה טובה של כמה מחבריי ,עובדת שם פעם כמזכירה ופעם כטכנאית (למיטב ידעתי אין לה שום הכשרה של קוסמטיקה ובטח לא רפואה אז אני גם לא יודעת איך היא לעזאזל עוסקת בזה? לא רק לרופא מותר לעשות לייזר?) בכל מקרה ברגע שראיתי אותה יצאתי מהסניף והלכתי לנטוראפיל לקבל הצעת מחיר.
    אני לא רוצה שאותה אחת תדע שאני עושה לייזר באותו מקום ובטח שאני לא רוצה שיצא מצב שהיא תעשה לי טיפול או שהיא תספר למישהו מחבריה וחברי איפה אני עושה טיפול!!!
    האם העובדים שלכם מחויבים וחתומים על סודיות לגבי פרטי הלקוחות?
    האם אסור לה לספר איפה אני עושה ליזר לאנשים מחוץ לעבודה?

לקביעת תור
    סגירה
    מחויבות לסודיות

הוספת תגובה

• למה לא עונים להודעה???

גל
    11/05/2011

זה ממש חשוב לי לדעת,
    אשמח למענה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה להמלצה - הסרת שיער
    שרון
    07/05/2011

שלם לכולם,
    אשמח להמלצה (אמיתית) על מכון להסרת שיער בלייזר בת"א.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה להמלצה - הסרת שיער

הוספת תגובה

• זקוקה להמלצה - הסרת שיער - תגובה

סופי ברנר
    07/05/2011

שלום לך שרון!

אני משוחדת, אז כמובן CARE! :-)
    אבל אם אנחנו מדברים ברצינות. בחירה בין מכונים להסרת שיער בלייזר כיום היא לא דבר פשוט ..
    אני ממליצה לבחון מס נושאים:
    1. מקצועיות ואמינות
    (מי שמבטיח לך 100% הפחתה לכל החיים מוכר לך אשליות שלא בטוח שהוא ישאר שם לעמוד מאחורי ההבטחות - לברוח )
    2. מגוון של סוגי מכשירים במכון
    (כי כל סוג של מכשיר מתאים לסוג עור ושיער אחר. במהלך הטיפול השערה משתנה והרבה פעמים צריך להחליף גם סוג המכשיר שבו תטופל)
    3. חוסן כלכלי – הרי הטיפול נמשך מספר שנים ובמידה והחברה פושטת רגל,( ממליצה לך לעשות גוגל על החברה שאתה מתעניין בה בהקשר של פשיטות רגל וכו ) אתה נשאר עם שיער ובלי מכון לטפל בו .. כסף כאמור שילמת מראש והלך

בכול אחד מהפרמטרים שציינתי לcare יש יתרון גדול מול כל החברות בענף שלנו.
    אנו מציעים חברה עם חוסן כלכלי ועם ותק הגדול ביותר בענף – מעל 20 שנות פעילות בארץ , ללא החלפת בעלים ולו פעם אחת. יש לנו עוד 2 חטיבות, אחת מהן מתמחה ביתוחי הסרת משקפיים בלייזר. מגוון מכשירים בכול אחד מהסניפים שלנו, מטפלות מקצועיות ומנוסות
    אני מאמינה שאנו יכולים להציע לך להיות לקוח בעסק יציב אמין !! ומקצועי.
    אשמח לעמוד לשירותך גם באופן אישי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    osi
    07/05/2011

היי,
    האם הכרחי לגלח את המקום לפני\ בעת טיפול SHR או שאפשר גם למרוט בשעווה?

תודה ....

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

סופי ברנר
    07/05/2011

כאשר הטיפול מתבצע בשיטת SHR, הגילוח הוא הכרחי ע"מ שהטיפול יצליח. במידה והאזור לא מגולח האנרגיה שאמורה ליבש את זקיק השערה תתפזר ותבלע ע"י שיער על פני העור. כמו כן במידה מורטים את השיער בשעווה - לא נשאר שורש לטפל בו, שכן השיטה אמורה לטפל בשורש/זקיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער
    אני
    06/05/2011

היי,
    עכשיו נכנס לשוק מכשירי הלייזר הביתיים. רציתי לדעת עד כמה הם באמת יעילים, האם באמת לאחר מספר טיפולים ניתן לראות הבדל משמעותי בצמיחה?
    כל החומר באינטרנט שקראתי עד כה בנושא כתוב שצריך לקחת בחשבון את חולשת המכשירים אבל האם באמת הם מביאים ל89% ירידה בצמיחת השיער כמו שהחברה טוענת?
    יש לי שיערות שחורות ועור יחסית בהיר כמה הטיפולים האלו יהיו יעילים לי, אם בכלל?

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

סופי ברנר
    07/05/2011

זו לא הפעם הראשונה שיצרני מכשירים להסרות שיער יצאו בהצהרות שהשיער נגמר תוך 3 טיפולים, תוך 6 טיפולים נקבו באחוזים כאלו ואחרים . לצערי לא נולד או הומצא המכשיר שיכול לתת ולהתחייב על תוצאה הנמדדת באחוזים ומתאימה למגוון האזורים השונים שלנו, ללא קשר אם מדובר על גברים או נשים המציאות היא הרבה יותר מורכבת ,במקרים מסוימים באמת אחרי 5-6 טיפולים לא צומח יותר שיער ובמקרים אחרים גם אחרי 20 טיפולים השיער ממשיך לצמוח
    הסרת שיער הוא עסק מאוד מסובך, יש המון קריטריונים שמשפיעים על תוצאת הטיפול
    מכשירי לייזר להסרת שיער ואפילו מכשירי אינפרא אדום לא יכולים לצאת בשום הצהרה גורפת אז להאמין להצהרות כי מכשיר ביתי אחרי 4 טיפולים יסיים 89% מהשיער זה די אבסורד!!! השיטה של המכשיר היא ELOS – אינפרא אדום לכל דבר, רק הרבה פחות מרוכז, לכן סיכוי שיטפל בשיער לכל החיים הוא אפסי. יכול להיות שאחרי 10 שנים של שימוש במכשיר השיער יצמח פחות, אבל בהחלט לא יעלם.
    ומצד שני למה להשקיע ככ הרבה כסף ... אם תמשיכי להוריד שערות בשעווה עוד 10 20 שנה לא יגדל יותר שיער בחלק מהאזורים ...
    הסרת שיער בלייזר תאפשר לך מיד בתחילת הטיפולים להפסיק לחשוב ולהתעסק בשיער שלך ולאחר ממוצע של 8- 12 טיפולים להפסיק להתעסק בהורדת שיער מהאזורים שטופלת בהם.
    הסרת שיער בלייזר פשוט קצרה יותר גם בכמות הטיפולים שתבצעי וגם בזמן סביר שיאפשר לך להנות שנים ארוכות ללא התעסקות בשיער.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבע שיער
    קרן
    05/05/2011

לסופי
    האם הגיוני ששורש השיער יהיה בהיר אך השיער יראה כהה חיצונית למרות השורש הבהיר?

לקביעת תור
    סגירה
    צבע שיער

הוספת תגובה

• צבע שיער - תגובה

סופי ברנר
    06/05/2011

מורן שלום!

בדרך כלל זה לא קורה! יחד עם זאת יכולים להיות מקרים נדירים מאודכאלו. מה גרם לך לחשוב שהשורש הוא בהיר? תתארי לי יורת פרטים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לד"ר בבקשה
    אלעד
    05/05/2011

שלום רב,
    ראיתי לפי החתימה שלך שאת עובדת ברשת פרופורציה אליהם יש לי טיפול ראשון בימים הקרובים.הבעיה שהם נתנו לי מרשם למשחת אלחוש עם מרשם של הרופאה,אבל לא אני ולא הרוקח הבין מה רשום שם.הדבר היחיד שהובן זה המילים CREAM ו-5%.
    המשחה היחידה שאני מכיר מחברים שעשו טיפולים ברשתות אחרות היא אמלה.
    אשמח לדעת מה שם המשחה שאתם עובדים איתה כדי שאוכל לרכוש אותה.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר בבקשה

הוספת תגובה

• שאלה לד"ר בבקשה - תגובה

סופי ברנר
    06/05/2011

לשמואל שלום,

המנהלת הקודמת של הפורום אכן הייתה רופאה מפרופורציה, אבל כבר לא מנהלת את הפורום. לצערי אני לא יודעת עם איזה משחה פרופורציה עובדת, ויש המון. ההמלצה שלי היא ליצור קשר עם סניף פרופורציה שאליו אתה אמור להגיע ולברר ישירות איתם את שם המשחה ואף לבקש שיפקססו לך או יעבירו במייל מרשם חדש. שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה