מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בשימוש IPULSתמר09/02/2011
שלום רב,
אני מעוניינת לעבור טיפול להסרת שיער באזור בית השחי אצל קוסמטיקאית,ברשותה המכשיר ipulse כפי שהבנתי המכשיר פועל בשיטת אינפרא אדום ipl, האם הוא מוכר לכם? האם הוא מניב תוצאות טובות ? אלו פרטים נוספים עלי לשאול את הקוסמטיקאית ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בשימוש IPULS - תגובה
23/02/2011הי, איני מכירה.בקשי המלצות ממטופלים שסיימו בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לגברליאורה09/02/2011שלום וברכה!
רציתי לברר לגבי הורדת שיער לגבר שעיר מאוד (שיער שחור) בעל גון עור יחסית כהה (עיראקי)
ברצונו להוריד שיער משטחים נרחבים- גב, כתפיים, עורף, ובאופן חלקי מחזית הגוף.
מקריאת חומר בנושא הבנתי שלא בהכרח נמצאת שיטה יעילה וכן כי על-מנת למצוא את השיטה המתאימה לכל אדם יש לגשת לאבחון. לאיזה איש מקצוע לגשת, כך שנמנע משרלטנים וחובבנים?
תודה מראש!
ליאורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער לגבר - תגובה
09/02/2011שלום ליאורה,
בן כמה הגבר?
אני חולקת עלייך לגבי ה"אין שיטה יעילה"...השיטה יעילה כאשר הנתונים מתאימים והמיכשור והמטפל מנוסים.
צריך יחד עם זאת,להבין את היכולת הריאלית של התהליך. תהיה הפחתה משמעותית,ועידון השיער שנותר,אך לא תהיה הסרה של 100%.
מציעה להגיע לייעוץ אצל רופא שעוסק בתחום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיעראנונימית08/02/2011שלום, אני בת 18 ומאוד רוצה להסיר שיער.. יש לי מספר שאלות:
1. האם השיטות שכל המכונים משתמשים בהם הן נחשבות "לייזר"? האם הסרה בלייזר יותר יעילה מ- IPL?
2. אני לא נוטלת גלולות, והבנתי שברגע שמתחילים ליטול גלולות השיער חוזר בגלל השינויים ההורמונלים. אני חושבת שבעוד כמה חודשים אתחיל לקחת גלולות ולכן מפחדת שזה ישבש את תהליך ההסרה אז האם כדאי לי לקחת גלולות מעכשיו, לפני שאני מתחילה את התהליך?
3. אני רוצה גם להסיר שיער בפנים בסנטר ובצוואר אבל הבנתי שזה לא מומלץ ורק גורם לצמיחה מוגברת ושל שיער יותר עבה... זה נכון?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער - תגובה
09/02/2011שלום לך,
1. אין להכליל, "כל" המכונים לא זהים, תצטרכי לברר איזה מיכשור יש להם. בידיים מיומנות ומקצועיות ניתן להגיע לתוצאות בשני הסוגים. יחד עם זאת,ללייזר יש יתרון.
2. אם יש לך שיעור משמעותי בפנים ובצוואר מומלץ לבצע ברור הורמונלי לפני התחלה. לעיתים תיתכן החמרה בצמיחה.
במידה ו יש לך שיבוש הורמונלי והרבה שיער ,יש לשלב את הטיפול עם איזון תרופתי אחרת לא תראי הטבה משמעותית.
אם כמות השיער לא רבה,עדיף אפילציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבת ה18
ד"ר יובל דומנ10/02/2011שלום לבת ה 18,
קיימות 2 שיטות להסרת שיער: לייזר (סוגים שונים של מכשירים) ו-IPL הקרוי גם "אינפרה".
יש הבדל מהותי בין 2 השיטות, בשל העובדה שמכשירי לייזר עוצמתיים יותר ולכן נחשבים ליעילים יותר.
ואשר לגלולות: הגלולות מווסתות את הפעילות ההורמונלית ולכן אין חשש לחזרה או צמיחת יתר- ההיפך הוא הנכון!
בשל גילך הצעיר אני ממליצה בחום כי תעשי סקר שוק במס' מכונים מבוססים וידועים, ומאוד כדאי שתעזרי באחד ההורים - נסיון החיים שלהם רק יעזור לך לקבל את ההחלטה הנכונה. כמובן שנשמח אם הסקר שלך יכלול גם אותנו
בברכה,
ריקי מינצר
CARE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבחירה בין מכון קר לנטורפיל להסרת שאני07/02/2011שלום,
יש לי התלבטות לגבי הבחירה של המכון בו לבצע השרת שיער בלייזר.
לאחר סקר שוק נרחב הגעתי ל"גמר" וההטלבטות היא בין קר לנטורפיל.
שני המכונים מציעים טיפול דומה והמחירים די דומים. לכל אחד מהם יש את היתרונות שלו, למשל, בנטורפיל תוענים שכל המטפלים הם רופאים ובקר יש פיקוח רפואי אך המטפלות הן בעלי הכשרה מיוחדת. מצד שני בקר יש 3 סוגי מכשירי כולל מכשור חדש אשר יודע להתמודד עם שיערה עדינה יותר ובנטורפיל יש רק 2.
השאלה היא איזה מהמכונים אלו עדיף?
אם יש למישהו איזה עצה לגבי ההתלבטות הזו נשמח לכל תגובה!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעשיתי ב-care והייתי דיי מרוצה אבל..
שלומי08/02/2011שאין להם כבר לייטשיר ואם זה נכון אז זה חיסרון רציני!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי ב-Care והייתי דיי מרוצה אבל..
שלומי08/02/2011שמעתי שאין להם כבר לייטשיר ואם זה נכון אז זה חיסרון רציני!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייטשיר דואטדליה07/02/2011מה ידוע לכם על מכשיר זה? האם מדובר בלייזר? האם הוא יעיל והאם הוא מקיים את ההבטחה לטיפול ללא כאבים? איזה מכונים מחזיקים מכשיר זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלייטשיר דואט - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט07/02/2011מדובר בלייזר עם תוצאות טובות הכאב בדכ נמוךי תלוי באזורי הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כאב נמוך?
מאירה11/02/2011עשיתי בזה כמעט חצי גוף ומרגישים כאב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהיויו07/02/2011שלום רציתי לשאול שאלה כללית בנוגע להסרת שיער בבית השחי.
ברצוני לעשות טיפול כזה, אך אני מתלבטת בין שתי שיטות טיפול:
1) השיטה של אמריקן לייזר אותה הם מתתארים כך : "לייזר ו- DPC הינם 2 טכנולוגיות מבוססות אור הפועלות בעיקרון זהה: אנרגיית האור הנפלטת מהמכשיר נקלטת על ידי הפיגמנט (מלנין) שבשערה, מומרת לאנרגית חום הפוגעת בכלי הדם המזינים את זקיק השערה וגורמת להשמדת הזקיק. ההבדל העיקרי בין הטכנולוגיות נעוץ באורך הגל.
בעוד שבלייזר אורך הגל של קרן האור קבוע, מאפשרת טכנולוגיית ה- DPC אורכי גל שונים, כולל אורך הגל של הלייזר! בנוסף, רק בטכנולוגיה זו מתאפשרת שליטה במאפייני פולס האור בהתאם לגוון העור והשערה של המטופל/ת"
2) השיטה של הSHR אותה מתארים כך :טכנולוגיית SHR היא מקור אור רב עוצמה (AFT ), רחב פס או לייזר דיודה,הפועל בתדירות ובהספק ממוצעים גבוהים ובאנרגיה נמוכה.
אפיון הפרמטרים ויחסי הגומלין (האופטיים-ביולוגיים) של טכנולוגיית ה- SHR
עם העור, מאפשרים את העברת האנגריה האופטית דרך רקמת העור החיצונית
(האפידרמיס) וספיגתה ברקמת העור הפנימי (דרמיס), תוך כדי חימום מבוקר
ויעיל של אזור המטרה בשני אופנים: כללי ובררני. בשל ייחודה, טכנולוגיית SHR
מאפשרת טיפולים בכל גווני העור, בהיר עד כהה ללא מגבלה, וברוב צבעי השערה בכל אזורי הגוף וזאת בניגוד לטכנולוגיות אחרות .
אשמח אם תוכלי לייעץ לי באיזה שיטה כדאי לעשות והאם זה לא מסוכן לעשות זאת באזור בית השחי(בגלל בלוטות הלימפה) ברצוני לציין גם כי אני רזה יחסית - גובה 1.70 ומשקל 50.
תודה על העזרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט07/02/2011בבתי השחי בדכ תוצאות מצוינות אין סכנה לפגיעה בבלוטות הלימפה שני הטכנולוגיות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
יויו08/02/2011הבעיה היא שיש לי עור בהיר יחסית וגם שיער עדין יחסית ובהיר. כלומר באזורים אחרים כמו רגליים, ידיים וכדומה אני לא יכולה לעשות טיפול. אך בגלל שבבית השחי אני מגלחת כבר שנים השיער שלי שם חזק ושחור.
1) האם בשביל מישהי כמוני מתאימה שיטה אחת יותר??
2) אם אני עושה טיפול באחת השיטות לא יהיה בוודאות סיכון לכוויות?איזה שיטה ממולצת יותר מבחינת פחות סיכון?
3) האם בוודאות אין סיכוי לפגיעה בכלי הדם או בלוטות לימפה באזור ?
תודה רבה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר מסביב לפטמותאורלי07/02/2011שלום רב,
לבתי בת ה- 18 שיער מסביב לפטמות.
אני מתעניינת לגבי הסרתו באמצעות לייזר
האם הינכם ממליצים?
האם יש סיכונים/ תופעות לוואי?
בברכה
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בלייזר מסביב לפטמות - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט07/02/2011ניתן לטפל יש להזהר מכוית ופגיעה בפיגמנט של העטרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר מסביב לפטמותאורלי07/02/2011שלום רב,
לבתי בת ה- 18 שיער מסביב לפטמות.
אני מתעניינת לגבי הסרתו באמצעות לייזר
האם הינכם ממליצים?
האם יש סיכונים/ תופעות לוואי?
בברכה
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בלייזר מסביב לפטמות - תגובה
09/02/2011שלום אורלי,
אם אין שיער מרובה,עדיף להסיר במחט חשמלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן שד והסרת שיער בלייזר,האם זהנתי06/02/2011בטוח?
אני בת 43, ואני מעוניינת להסיר שיער בשיטת shr או ipl מהרגליים, לפני 10 שנים עברתי קריטת שד עקב גידול והחלמתי, אני חולמת כבר הרבה שנים להסיר שיער לצמיתות אך פוחדת שיש קשר בין הדברים, האם קיימים מספיק מחקרים על הנושא?
מה שמעורר את חשדותי בנושא היא העובדה ששנה לפני שהתגלה הגידול עברתי כמה טיפולים להסרת שיער בלייזר סביב הפטמות... יש קשר לדעתך?ואיך זה משפיע על העניין? אשמח מאוד לתשובה נחרצת שלא קיבלתי עד עכשיו מאף רופא כששאלתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסרטן שד והסרת שיער בלייזר,האם זה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט07/02/2011נכון לידע הרפואי הקיים היום אין קשר בין טיפול להסרת שיער וגידולים סרטניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הסרת שיער "באינפרא" היא טיפול פלילי06/02/2011פולשני?
כיצד המכשיר מזהה מיקום השערה?
האם נפגע העור, זה שללא השערות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם הסרת שיער "באינפרא" היא טיפול פ - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט07/02/2011הטיפול אינו מוגדר כפולשני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר בהנקהליבי06/02/2011הי
האם מותר לעשות לייזר באזור המפשעה והבטן בזמן הנקה חלקית?
מדובר בלייזר ipl shr , מניקה פעמיים ביום
זקוקה לתשובתכם המהירה מאחר ואני פונה לליזר בגלל בעיה רפואית של שערות שגודלו הפוך ויצרו פצעים כואבים ומוגלתיים במפשעה, הבנתי שזה יכול להעלים את הפצעים
האם הבנתי נכון ? :)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלייזר בהנקה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט07/02/2011ניתן לטפל ואולם התוצאות יכולות להיות פחות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער ב- SHR ומטופלים ברמיקיידאלינור06/02/2011היי,
אני חולת קרוהן מטופלת ברמיקייד.
רציתי לשאול האם יש מניעה לטיפול בשיטת SHR (פנים ובית שחי).
אגב, גוון העור שלי יחסית כהה - האם הטיפול עשוי לעשות לי פגמנטציה בפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער ב- SHR ומטופלים ברמיקייד - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט07/02/2011אין בעיה לטיפול . בפנים יש להזהר מצמיחה מוגברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער למטופלים באימוראן
זוהר04/02/2014שלום,
האם קיימת בעיה בטיפול בהסרת שיער באותה שיטה באזורים שונים לחולי קרוהן המטופלים באימוראן וסלאזופרין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDPCטלי03/02/2011האם השיטה DPC נחשבת לחדישה ביותר ונושאת תוצאות?
האם השיטה מתאימה לכל אזורי הגוף?
האם אמריקן לייזר נחשב למקום אמין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתגובה על טכנולוגיית DPC
גל13/10/2011אני עשיתי 11 טיפולים בפנים באמריקן לייזר בטכנולוגייה הזו והשיער רק התרבה והתקשה לא עזר בכלל רק החמיר את המצב ובמקום לומר לעשות אפילציה הם אמרו לי לעשות עוד 6 טיפולים שרק החמירו עוד יותר. עשיתי גם בית שחי ומפשעות ואני אחרי 8 טיפולים והשיער ממשיך לצמוח קשה ועבה עם מעט דילול. אני ממליצה לך על לייזר ולא טכנולויית DPC
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDPC - תגובה
07/02/2011שלום לך, אין לי נסיון עם המכשיר/שיטה.
איני יודעת אם היא החדישה ביותר,ולא תמיד זה יתרון.
בקשי המלצות מכאלה שסיימו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש ב-IPL במצב של קרישיות יתראליקי03/02/2011אני נמצאת במצב של קרישיות יתר.
הרופאה שלי אמרה שאין בעיה בהסרת שיער בקרני אור אך לא בלייזר.
לא ברור לי אם שיטת IPL היא קרני אור או לייזר.
האם בטוח להשתמש במכשיר?
השימוש הוא לטיפול באקנה קשה בפנים (בת 40+)
לתשובתכם המהירה אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשימוש ב-IPL במצב של קרישיות יתר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט07/02/2011ipl הוא טיפול בקרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באיזור איבר המיןדן02/02/2011שלום רציתי לדעת האם זה מסוכן לעשות הסרת שיער בלייזר באיזור האשכים ???
האם זה כואב ??
ואם זה מסוכן מה זה יכול לגרום??מהן ההשלכות\תוצאות??
תודה מראש דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעשיתי
ב04/02/2011קוסמטיקאית מקצועית בתחום תעשה לך את זה ללא נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באיזור איבר המין - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט07/02/2011ניתן לבצע את הטיפול יש להזהר מכויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)