מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזה מכון עדיף: care או נטורפיל?אנה22/12/2010
אני מעוניינת לבצע הסרת שיער בלייזר ברגליים ובמפשעה.
מבחינת המכשור - שני המכונים נראים די רציניים.
ומבחינת המחירים - אין הבדל מהותי.
ראיתי שלא מעט אנשים פה הביעו חוות דעת שליליות על נטורפיל.
אשמח אם מישהו יוכל לבסס זאת.
אותו הדבר לגבי care.
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני הסרתי בcare
רותם23/12/2010מפשעות ובית שחי, ואני מקווה לחזור לשם גם לרגליים,
גם המחיר מעולה יחסית לכל שאר המקומות שבדקתי, אבל יותר מזה קיבלתי יחס ממש טוב.
הכל הם מסבירים, על כל סוגי המכשירים ולמה לבחור בכל מכשיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודעה שתולה של care
לירון24/12/2010איך רואים שזו מודעה שתולה של care
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיעראייל22/12/2010
עברתי ניתוחבראש להוצאת גידול ברצוני להסיר שיער באוזנים האם יש דרך לבצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט26/12/2010ניתן בלייזר להסיר שיער בתנוכי האוזניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- SHR ? IPL ? אפשר לעזור לעשות סדר ?אורה22/12/2010
שלום,
אני בת 46 מתעניינת בהסרת שיער בבית שחי ומפשעות. מבירורים שערכתי באינטרנט עלו שמות כמו SHR / IPL. מה ההבדל בין שתי השיטות ? איזה מהן נחשבת ליעילה/בטוחה ובעלת תוצאות אפקטיביות ? האם 10 טיפולים אמורים להספיק להסרת השיער ?
שאלה נוספת - בתי בת 13 האם ניתן ומומלץ לעשות טיפולים להסרת שיער גם בגיל כזה ?
תודה,
אורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי השיטות דומות באופן פעולתן
מיקי סטייל23/12/2010IPL עובדת על הבזק אור אחד שממית את הזקיק, הSHR בנוי על מספר הבזקים בתנועה הלוך חזור על אותו מקום.
לטעמי ה IPL נותן תוצאות טובות יותר מה SHR זמן הטיפול קצר יותר.
לגבי בתך- היא צעירה מדי, נמצאת באמצע תהליך ההתבגרות, עדיף לחכות כמה שנים.
אשמח לייעץ לך מיקי 0523288910* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHR ? IPL ? אפשר לעזור לעשות סדר ? - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט26/12/2010מומלץלהתחיל טיפול רק בגיל 16 לגבי שיטות הטיפול shr ניתן להשתמש גם במכשיר לייזר הניקרא סופרנו או מכשיר קרן אור הניקרא אריה מדובר בטכנולוגיה שבה יש צורך לעבור על העור מס מעברים בניגוד לטכנולוגיה הרגילה של מעבר אחד באם את מתאימה לטיפול גם טיפולי קרן אור ipl יכולים לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפק הסרת שיער -אזהרהדודו22/12/2010
אני רוצה להזהיר את משתתפי הפורום בטראומה שחוויתי במרפאת אפק מדיקל ברית חיים שלהם גם סניף בנהריה.
בשנה שעברה קיבלתי הצעת מחיר ממנהלת המקום גב' יאנה להסרת שיער במפשעות ובבית שחי.
מסע השיכנועיים והלחץ שהפעילה עליי הגב' הנכבדה שכלל הכפשות שונות ומשונות של מכוני הסרת לייזר שונים בטירוצים כמו המכונה שלהם מסוכנת לבריאות,אנשים קיבלו כוויות ברמה של צלקות לכל החיים ורק המכשיר שלה הוא מאושר fda -משרד הבריאות האמריקאי ועוד שיכנועים שכללו לא מעט "ליכלוכים" על מכונים אחרים ביניהם שמכונים אחרים המטפלים המבצעים את הסרת השיער אינם אחיות או רופאים כמתחייב בחוק ואילו אצלהם רק רופאה היא בעצמה מבצעת את הטיפולים.
האמת השיכנועים קנו אותי ובדיעבד הבנתי שפה המלכודת שהתמינה לי הגב' יאנה הנכבד.
לאחר התבוננות באזורים המוצנעים החליטה הגב' ש-10 טיפולים יגרמו לי לשכוח שפעם היו לי שערות במקומות הללו.
סגרנו מחיר ויצאנו לדרך , מלכתחילה ולפני ובמהלך כל טיפול הפעילה מנהלת המקום יאנה שהיא גם ה"מטפלת" לחץ מסיבי שאני חייבת להוסיף עוד אזורים בגוף כמו ידיים ורגלים מסע לחץ שהפך כל פגישה בקליניקה שלה לסיוט.
יש לציין שבין טיפול לטיפול לא חשתי ירידה עוצמתית בשטח השיער שטופל ובשלב מאוחר יותר הבנתי גם למה.
כשהגיע הטיפול התשיעי הכינה אותי הגב' הנכבדה כי הטיפולים עומדים להסתיים וכי נדרשים עוד חמישה טיפולים לפחות שעלותם 1500 ש"ח נוספים.
הוכתי בתדהמה הרי היא הבטיחה כי אשכח מהשיער לחלוטין ,ועכשיו מתברר לי גודל הרמאות הטיפולים נעשו בעוצמה נמוכה כדי להגיע לסיים את מכסת הטיפולים שהיא קבעה אותם ומתוך כוונה להאריך עוד טיפולים ולהכניס לכיסה עוד כסף.
לסיכום:
השיער נותר ללא שינוי בגופי גם לאחר עשרה טיפולים ,2000 ש"ח יצאו מכיסי לכיסה של הגב' הנכבדה מבלי שקויימה הבטחתה.
המלצתי למי שחושב לטפל במקום הזה ,דבר ראשון לחתום חוזה בכתב ולא לקבל הבטחות שבע"פ ממנה כי הם שוות כקליפת השום,ליהיה ברור ומודגש ויחתם על ידה לכמה אחוזי מהשיער היא מתחייבת להסיר ללא תלות בטיפולים ואם תרצו לחסוך לעצמכם עוגמת נפש עזבו אותכם מהקליניקה הזו ותעברו לקליניקה ברמה ארצית מוכרת.
נ.ב. הכי חשוב מברור מול משרד הבריאות הבג' יאנה אינה רופאה או אחות ולא הוסמכה לכך מעולם במשרד הבריאות הישראלי .
אני נכוויתי אבל אם אחרים ינצלו מנסיוני המר הרי זוהי גדולתה של שיתוף מידע במאה העשרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי זה קרה
ענבל27/06/2011דודו, איך אפשר ליצור איתך קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדודו
רונית27/06/2011אני עדיין לא התחלתי הסרת שיער אותה סיבה שאני פוחדת לא לייפול בידיי קוסמטיקאית לא מיקצועית ולא מיומנת
אני גם לא יודעת מה לעשות
אינ לא יודעת למי להאמין
מה אתה מציע לי כדי לא לייפול?
עבר נשבר לי לחפש מכונים וקוסמטיקאיות כי אני פוחדת שלא יקרה לי מצב כמו שקרה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדודו - תגובה
שי שחר27/06/2011רונית היקרה
באופן מאוד אוביקטיבי, היזהרי גם מממליצים כלשהם, יתכן ומקבלים שכר ממכונים מסוימים וכל תפקידם ליחצ"ן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוחים בצורה מסודרת!
דנה05/07/2011אני חושב שמעבר להמלצות שמקבלים וצריך להיזהר ממנה אפשר ליצור כמו בארה"ב-
ארגון שמקבל תלונות כאלו ומעביר אותם הלאה בצורה מסודרת. ניתוחים פלסטיים וטיפולים קוסמטיים מעבירים היום המון אנשים ייסורים אם הם לא מקצועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער IPLיפעת21/12/2010
שלום רב ,
שמי יפעת מקרית חיים , התחלתי טיפולי הסרת שיער באזור הקריות אצל
טוהר החן הסרת שיער בשיטת IPL , הגעתי בהמלצות טובות וראיתי תוצאות מדהימות אצל חברות.
שאלתי היא : אני בטיפול 3 ולא צומח לי כלום כבר חודש , האם זה בסדר , האם זה חוזר , האם אני חייבת לעשות 10 טיפולים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער IPL - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט26/12/2010בדכ לאחר חודשיים שלושה מתחיל לצמוח שיער ואז יש להגיע לטיפול נוסף באם לא צומח שיער אין צורך בהמשך הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזרדנה20/12/2010
שלום, אני בת 17. לאחרונה התחלתי טיפולים להסרת שיער בלייזר במכשיר הלייצ'ר באזור המפשעות ובית שחי. רציתי לדעת אם שימוש במכשיר זה יכול לעכב את ההתפתחות שלי ולפגוע בגדילה שלי. בנוסף, רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע בביציות שלי ולמנוע ממני להיכנס להריון בעתיד.
אשמח אם תענו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בלייזר - תגובה
02/01/2011שלום דנה,
ככל הידוע לנו עד כה, אין ממש בסכנות שציינת.
הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזרמיקי20/12/2010שלום,
מרוב דעות אני מבולבלת. האם יש סכנה בטיפול לייזר בפנים במכשיר אלכסנדריט? אם עשיתי באיברים נוספים ועבר בסדר, האם זה אומר שגם בפנים יהיה בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלייזר - תגובה
02/01/2011שלום מישל,
לא ניתן לנבא, אך לאזור הפנים ובעיקר תת סנטרי, תת ליסתי וצוואר יתכן ועלולה להופיע צמיחה מוגברת. יתכן שזה לא יקרה מטיפול ראשון אלא רק בהמשך וגם יתכן בהחלט שזה לא יקרה כלל, ומכאן הסיכון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר אהרונוביץ',
מישל02/01/2011סוף סוף תשובה ברורה... :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בפניםלי19/12/2010שלום
רציתי לדעת מה מומלץ להסרת שיער מהפנים
ליזר או שעווה
האם בכלל כדאי להתחיל עם לייזר בהסרת שיער מהפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחד משמעית אפילציה או לייזר או IPL
מיקי סטייל20/12/2010שעווה זו עבדות לכל החיים, בכל אחד המטיפולים שציינתי כמה טיפולים ונפטר מהשערות לגמרי, אם תרצי עוד הסבר אשמח לייעץ לך מיקי 0523288910
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בפנים
אלקיים יפעת23/12/2010לי שלום רב
בפנים מומלץ חד משמעי להסיר שיער באפילציה
אשמח ליעץ
אלקיים יפעת
אפילטורית מוסמכת
0544268540* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט26/12/2010מומלץ טיפול באפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער ערווהרעות19/12/2010אני בת 30 ומעוניינת להסיר את שיער ערווה.
האם אפשר להסיר הכל ? כולל באיזור השפתיים?
האם זה מסוכן?
איך מומלץ לעשות את זה אני קצת מפחדת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפשר והמון בנות עושות את זה
מיקי סטייל20/12/2010אפשר להסיר את שערות הערווה, הטיפול בIPL באזור זה אינו כואב בכלל ולכן אין לך ממה לפחד,רוב הבנות שעושות מפשעה מבקשות גם את כל האזור, האזור הזה מגיב נהדר לטיפול בהבזקי אור, ואת תראי תוצאות כבר אחרי מספר טיפולים בודדים, אשמח לייעץ לך בנושא, מיקי 0523288910
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציהלילי19/12/2010שלום
מחפשת המלצה לאפילטורית בתל אביב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפילציה
אלקיים יפעת20/12/2010אשמח לייעץ ולתת טיפים
אלקיים יפעת
אפילטורית מוסמכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער וחשיפה לשמשקרן18/12/2010שלום,
אני מעוניית לטוס לברזיל בעוד כחודשיים.
האם אמור להיות מרווח זמן בין הנסיעה לבין טיפול הלייזר להסרת שיער (אני מסירה בסופראנו)?
כיצד עלי להגן על עצמי במהלך הטיול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער וחשיפה לשמש - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/12/2010מומלץ שימוש בקרם הגנה משמש ואין צורך במירווח זמן בין הטיפול לטיסה לברזיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואקוטן וטיפולי לייזר בעצמה נמוכהאורית בן יהודה16/12/2010הרופא שלי אמר לי שבזמן שאני נוטל רואקוטן אני יכול לעשות טיפולי לייזר (במכשיר אלכסנדרית) ורק שצריך להקפיד שהעוצמה תהיה נמוכה יותר. האם כך או שעליי להימנע לגמרי מלייזר בזמן נטילת התרופה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררואקוטן ולייזר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/12/2010מומלץ להימנע מטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מאזורים עדיניםאנונימית16/12/2010איף אפשר להסיר שיער מאיזור החזה, הבטן והפטמות?
מותר לחמצן שיער פלומטי בבטן העליונה ובאזור החזה או שזה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער מאזורים עדינים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/12/2010ניתן לחמצן את השיער במידה והשיער פלומטי ועדיין לא מומלץ טיפול בקרן אור או לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - פגישות ייעוץפלונית אלמוני16/12/2010שלום לכולם
אני בחורה בת 26 שרוצה לעשות הסרת שיער והתחלתי לעשות השוואת מחירים.
שאלתי היא , אם קבעתי פגישת ייעוץ עם 2 מכונים באותו יום בהפרש של שעה בערך ושניהם הבטיחו לי הדגמת נסיון האם זה יכול להוות בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער - פגישות ייעוץ - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/12/2010אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר - פניםמיקי15/12/2010שלום רב,
אני יודעת שנשאלו שאלות רבות בנושא ובכל זאת.. אבקש את התייחסות הממומחים בתחום.
אני מטופלת ותיקה במכשיר הלייזר (רגליים, מפשעות, ידיים) ומאד מרוצה מהתוצאות.
מאד מפתה אותי ללהסיר שיער שחור ועבה גם באזורי הפנים הנ"ל : בין הגבות ומעליהן , שפם ו"זקן". ירשתי את ה"כיף" הזה מהורי... לכן , הבעיה אינה הורמונאלית. עברתי גם בדיקות הורמונאליות לפני שנים והכל יצא לפי הנורמה.
מדוע מציינים כי שיער פנים = הורמונאלי? האם גבות הן איזור הורמונאלי? שפם? מדוע עלול להופיע שיעור מוגבר אחרי הסרה באזורים הנ"ל? הלייזר הרי משמיד את השערה ואת מקור המזון שלה?
ושאלה אחרונה..מדוע כל מכון אשר פניתי אליו לגבי מחירים, מציע סידרת טיפולים בסכום גבוה ולא מאפשר לשלם פר טיפול בסכום סביר? אני מתכננת הריון ואז כידוע לא אוכל להמשיך ולטפל. אילו יכולתי לשלם פר טיפול היה לי יותר קל..
תודה מראש על התייחסותכם,
מיקי (בחורה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בפנים
אלקיים יפעת16/12/2010שלום מיקי
מומלץ מאד להסיר שיער בפנים בעזרת אפילציה.
טיפול באפילציה וא טיפול נקודתי וממוקד.
עדיף על טיפול בלייזר או בכל מכשיר אחר.
בברכה
אלקיים יפעת
אפילטורית מוסמכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובת המומחים
מיקי16/12/2010תודה לך יפעת אבל לא שאלתי לגבי אפילציה... ממתינה לתשובת המומחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר - פנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/12/2010לעיתים באזור הפנים במיוחד בקו הסנטר לסת תחתונה וצוואר הטיפול יכול לגרום לצמיחה מוגברת באזורי השפם והפאות ניתן לעבור טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)