מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הלייזר יכול לעשות צמיחת יתר ?נופר29/01/2010
באיזורים הורמונלים כמו חזה ובטן או יד עליונה.
האם יש סיכוי שב SHR או בלייזר רגיל תהיה פתאום צמיחה מוגברת ולא טבעית באיזורים אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחה מוגברת
ד''ר מיכאל שוחט30/01/2010הדבר יתכן ואולם שכיח יותר באזור הצוואר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הלייזרנופר29/01/2010
האם לייזר (באמצעות סופרנו או לייטשר) מעוררים זקיקי שיער רדומים???
כי במכון אחד אמרו לי שזו השיחה לעורר אותם ואז אחרי שנה וחצי גם הם "מתחסלים"
במכון אחר שמשתמשים בסופרנו אמרו לי שזה לא מעורר אותם.
אני בהירה עם שיער כהה-האם הסופרנו פחות יעיל עם השיטת ה SHR?
האם מספיק שטכנאית לייזר תטפל בי ולא רופאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סופרנו
ד''ר מיכאל שוחט30/01/2010לעיתים בטיפ]ולים בעיקר באזור הפנים וצוואר בנשים ניתן לגרום לצמיחה פרדוקסלית של שיער כלומר שיער שהיה פלומטי יהפך לכהה יותר ועבה יותר הסופרנו אינו פחות יעיל ומקובל שטיפולי לייזר יבוצעו עיי רופא ואולם אין חוק שמחייב לכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- shrרוני28/01/2010
האם באמצעות טכנולוגיית shr ניתן להסיר שערות נורא דקות ודי בהירות? נגיע לתוצאה של 80% הצלחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט30/01/2010לא ניתן להגיע לתוצאה טובה בשיער בהיר ועדין גם בטכנולוגיה הזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באינפרה ובאפילציהרוני28/01/2010
היי,
אני מעוניינת להסיר שיער מהבטן ומאזור החזה... ללייזר אני לא מתאימה בחלקים אלו בשל דקיקות השערות וצבען... יש לציין שהשערות בבטן די חומות ודקות, ובחזה יותר נוטות לצבע בלונד ונורא נורא דקיקות... האם אינפרה אדום הוא טיפול יעיל באזור הבטן ואפילציה במחט חשמלית באזור החזה? מגיעים עם השיטות טיפול האלה לתוצאות טובות? אין סיכון לסימנים כלשהם על האזור המטופל (בעיקר בחזה אחרי טיפול של אפילציה במחט חשמלית) ?
אני אשמח לקבל תשובות, אני ממש מתלבטת אם לעשות או לא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער בטן וחזה
ד''ר מיכאל שוחט30/01/2010ניתן לבצע אפילציה בזהירות ועיי מטפלת מיקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפנים דחוףףאלה27/01/2010
שלום אני בת 18 וסיימתי טיפול בראקוטן לפני 9 חודשים בערך.הטיפול בראקוטן גרם לי לצמיחה מוגברת.מאוד.התחלתי להוריד עם שעווה וזה דילל אבל יש לי הרבה שערות שרואים אותם בסנטר ובפאות ..אני חומה.ואני ממש מבולבלת מכל מה שכותבים באינטרנט רציתי לדעת
מה הטיפול הכי יעיל לצבע אור כמו שלי אחרי טיפול בראקוטן..???
אם יש כאן מישהי שראתה תוצאות טובות ..אשמח אם תגידי לי באיזה מכון.תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלה
28/01/2010שלום אלה,
1.המחזור שלך סדיר,אם לא,
בידקי מצב ההורמונים הזיכריים שלך.(בדיקת דם פשוטה דרך ר. המשפחה / נשים.)בקשי אולטראסאונד שחלות.
2. את נוטלת,נטלת גלולות ? אם כן אילו?
3. אם אין רבות עדיף אפילציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בשעווהנוני26/01/2010הייתי מעוניינת לדעת האם שימוש בוניקה אפרי גם במקרה של הסרת שיער מהפנים בשעווה והאם מאט את הצמיחה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלנוני
28/01/2010שלום נוני,
אין מניעה. כל עוד תמרחי את הוניקה תהיה האטה בצמיחה,מה שיצא תוכלי למרוט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום כמה שאלותפולינה25/01/2010רציתי לברר באיזה מקום הכי כדאי להוריד שיער באזור הסנטר ובאיזו שיטה.
יש לי שם גם שערות בהירות וגם שערות כהות צבע העור שלי יחסית בהיר.
ובכלל זה עוזר? מה ההתרשמויות שלכם?
אשמח לקבל תגובות מאנשים שעברו הסרת שיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלפולינה
28/01/2010שלום פולינה,
סנטר,אם אין שיער רב כהה בו,עדיף אפילציה.
לך כדאי לבדוק האם,השעירות היא משפחתית, או שיש לך חוסר איזון הורמונלי,שגורם לשיעור.
במצב השני, כדאי לך לאזן אותו תרופתית,אחרת המצב לא ישתפר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לדעתיעלי25/01/2010באיזה חומר הבהרה יש להשתמש על מנת להבהיר שיעור יתר מהידיים והפנים והאם יש לו תופעות לוואי כגון הארכת השיערה
האם יש חומר שהוא טבעי ולא כימי
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
28/01/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לחולי סרטן לשעברגיא25/01/2010שלום,
רציתי להתעניין האם טיפול להסרת שיער באינפרא הוא בטוח לחולה סרטן (לימפומה) לשעבר?
ראיתי שבחלק מהמכונים הם מציינים זאת, ולכן לפני שאני ניגש לטיפול רציתי לדעת האם זה אפשרי בכלל או שמומלץ לי ללכת על אפילציה?
תודה לעונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגיא
28/01/2010שלום גיא
צריך לברר מס. נקודות: מתי סיימת טיפולים ? האם אתה נוטל תרופות ואילו ? האם עברת הקרנות באזור? בנוסף השאלות הרגילות של בן כמה אתה,אילו אזורים מעניינים אותך מה סוג השיער צבעו,צפיפותו וכ"ו...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת פרטים רלוונטיים
גיא29/01/2010אז אין עיקרון כזה שאומר שבחולים לשעבר לא מטפלים? סיימתי את הטיפולים לפני 13 שנים, ללא הקרנות כלל, רק כימותרפיה. לא נוטל כדורים כלל. כיום אני בן 32. הוקג'ינס לימפומה בבית השחי, ואני מוריד בגב התחתון עד קו השכמות... אם עוזר המידע.
שאלתי היא האם טיפולי הסרת שיער בלייזר או IPL מציבים אותי (האם ידוע על כך) בסיכון כלשהו, מבחינה המטולוגית או אחרת, הקשורה למחלתי בעבר (מעבר לסיכונים הרגילים של כל אדם..).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת פרטים רלוונטיים
גיא29/01/2010אז אין עיקרון כזה שאומר שבחולים לשעבר לא מטפלים? סיימתי את הטיפולים לפני 13 שנים, ללא הקרנות כלל, רק כימותרפיה. לא נוטל כדורים כלל. כיום אני בן 32. הוקג'ינס לימפומה בבית השחי, ואני מוריד בגב התחתון עד קו השכמות... אם עוזר המידע.
שאלתי היא האם טיפולי הסרת שיער בלייזר או IPL מציבים אותי (האם ידוע על כך) בסיכון כלשהו, מבחינה המטולוגית או אחרת, הקשורה למחלתי בעבר (מעבר לסיכונים הרגילים של כל אדם..).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת פרטים רלוונטיים
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהיעלי25/01/2010שלום יש לי שני ילדים קטנים ושניהם שעירים ורציתי לדעת אם ואיךך ניתן להסיר את השיער בגיל קטן גילאי 5 ו 6.5 בנוסף לכך הם בגוון מוקה + .
ואם ניתן בדרך אחרת לאוו דווקא בלייזר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיכלי
28/01/2010שלום מיכלי,
עקב הגילאים הכה צעירים,נראה לי שיש להתייעץ עם רופא הילדים שלהם שיפנה אולי לייעוץ אנדוקריני להמשך ברור. לייזר נראה גם לי לא מתאים.
האם השעירות מפריעה להם באיזה שהוא אופן? אם לא הייתי מניחה לזה בשלב זה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHRצילה23/01/2010אני מעוניינת להסיר שיער מהרגליים+ מפשעה.עורי בהיר והשיער כהה.בריאה בד"כ.
עברתי טסט בלייטשיר על הרגל עם תגובה קשה.(כוויה ותגובה אלרגית של גרד).
במכון אחר הציעו לי טיפול SHR במכשיר סופרנו.לשמחתי לא היתה שום תגובה לטסט אבל השיער צמח רגיל ולא נשר.(העוצמה היתה הנמוכה ביותר 8לפי מה שנאמר לי)
לאור מה שעברתי אני עדיין חוששת שיהיו תגובות בהמשך.
האם יש אנשים שSHR מכשיר סופרנו לא מתאים להם ?
הן מבחינת יעילות והן מבחינת תופעות לוואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט24/01/2010טיפול באזור המפשעות והרגליים בדכ מאד אפקטיבי ואולם יש לציין שתוצאות הטיפול באזור הירך העליונה הינן פחות טובות הטיפול בסופרנו שהינו לייזר בדכ מאד אפקטיבי ואולם יש חשיבות לטכניקה של הטיפול יש לעבור על האזור המטופל מס פעמים בניגוד לטיפול בלייזר אחר בכדי להגיע לתוצאות אופטימליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך SHR
צילה25/01/2010תודה על ההסבר לגבי היעילות.בכל מקרה הבנתי שמדובר על 10 טיפולים.
האם לכך התכוונת כשאמרת שצריך לחזור על הטיפול?
לא ענית לשאלתי לגבי אנשים שהטיפול אינו מתאים להם כלל.
מבחינת תופעות לוואי או שהטיפול כלל לא משפיע עליהם.
אשמח מאוד להתיחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מומחה SHR31/01/2010ראשית, כפי שנוכחת לראות בעצמך, טכנולוגיית SHR מאפשרת טיפול ללא כאבים, ללא כוויות וללא תופעות לוואי בלתי רצויות. מדובר בשיטת הטיפול יעילה ובטוחה ביותר אשר גם שומרת על העור.
יש לציין, שבאזורי טיפול רגליים ומפשעה ניתן בד"כ להגיע לתוצאה טובה ובטוחה, כמו שציין ד"ר מיקי שוחט, אך אין להסתמך על טסט כמבחן תוצאת הטיפול, אלא כבדיקת רגישות / תופעות לוואי בלבד.
טכניקת עבודה "בתנועה" שמהווה חלק בלתי נפרד בטכנולוגיית SHR המביאה להצטברות אנרגיה רצויה בכל אחד מאזורי הטיפול- הינה נתון חשוב ביותר בביצוע טיפולי הסרת שיער ב- SHR, ולכן יש לעבור מספר טיפולים ע"מ לראות התקדמות וקבלת תוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
ד''ר מיכאל שוחט31/01/2010טכנולוגיית הטיפול בסןפרנו שונה בכך שהטיפול מתבצע תוך כדי תנועה ובכל טיפול יש לעבור על האזור המטופל מס פעמים עד להעברה של כמות אנרגיה אפקטיבית טסטים בדכ בודקים אפשרות לתופעות לוואי ולא יעילות טיפול בכל מיקרה חלק מהמטופלים בכל מכשירי הלייזר והקרן אור מגיבים בצורה פחות טובה מאחרים ולעיתים לא ניתן לצפות מראש את התוצאות אלא לאחר מס טיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה בהורדת שיער מהרגליםרוחלה23/01/2010רציתי הכוונה לגבי מהי הטכנולוגיה המומלצת להורדת שיער ברגליים (חלק תחתון מהברך למטה)
מה היתרונות ומה החסרונות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער שוק
ד''ר מיכאל שוחט24/01/2010מדובר באזור שמגיב בצורה הטובה ביותר לטיפולים להסרת שיער וזאת בתנאי שהשיער כהה ולא פלומטי בהיר ישנה חשיבות גבוהה למיומנות המטפלים וסביר להניח שבכל טכנולוגיית לייזר או קרן אור תגיע לתוצאה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
מאיה25/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעוות סוכר לפנים(כולל פאות וסנטר)אביטל23/01/2010היי מישהי אמרה לי שהיא מורידה שיער עם סוכר גם זול וג פחות כואב.שאלתי היא כזו אני מאוד שעירה פאות סנטר איך מכינים את השעווה??והאם היא אפקטיבית כמו שעווה רגילה?תודה אביטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
28/01/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער במקום לא נעיםליבי22/01/2010אני בלונדיני ואני מעוניין להוריד שיער מהישבן.
מה הדרך הכי יעילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר?
ליבי24/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
ד''ר מיכאל שוחט24/01/2010במידה והשיער פלומטי ובהיר הטיפול המומלץ הוא אפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIPL, DCP, אולטרה ולייזראיה21/01/2010
שלום,
מה ההבדלים בין 4 השיטות הללו: איזו סוג קרן כל אחד מהם + הבדלי יעילות.
IPL, DCP, אולטרה ולייזר
תודה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט24/01/2010בהסרת שיער משתמשים בשלוש טכנולוגיות קרן אור לייזר וגלי רדיו סהכ במכשירים החדשים היעילות די זהה וזאת בתנאי שהטיפול מתבצע עיי מטפל מיומן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?היועצים שלנו
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)