מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפגעות מכון הלגהא25/12/2009
גם אני נפגעתי ונעקצתי, ראיתי את התגובות של הבנות שעברו מכון .
מקווה שהנזק הוא הפיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ואחותי גם הסרנו שיערות במכון הז
גלית05/11/2012האמת שעברו כבר כמה שנים מאז שסיימנו עם הסרת שיער במכון הזה של הלגה
נכון לעכשיו אנחנו כן מרוצות. כנראה לפעמים יש תקלות כמו לכל עסק . בכל מקרה אני מאד מרוצה !
יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער מהפניםמיכל25/12/2009
שלום, שמי מיכל ואני בת 26 , יש לי שיעור יתר בפנים ואני מטופלת זה 3 שנים אצל קוסמטיקאית באינפרא אדום, למרות שעבר הרבה זמן והרבה טיפולים השפם עדיין ממשיך לצמוח ואחרי שבועיים אני צריכה לחזור שוב למרות שברוב האזורים בפנים השיער כן הוסר או נהייה בהיר , אני מבקשת את עזרתכם כי הנושא מאוד מתסכל אותי , תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער פנים
ד''ר מיכאל שוחט27/12/2009מומלף לבצע אפילציה ובנוסף למרוח מקומית קרם וניקה פעמיים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון אפשרי
כללית אסתטיקה29/12/2009מיכל שלום,
אופציית האפילציה היא אכן אופצייה טובה מאד במקרה שלך. טיפול זה הינו נקודתי ולכן בעל אחוזי הצלחה גבוהים באזורי הפנים כמו: פאות, שפם, סנטר וגבות. פולס חשמלי לשורש צורב והורס את השערה ובכך נמנעת צמיחה חוזרת. כיון שכבר ביזבזת זמן וכסף רב על האינפרא אדום, כדאי לך לבדוק הסרת שיער במכון שיש לו הסדר עם קופת החולים בה את מבוטחת. ייתכן ותוכלי לקבל הנחה. מה שגם שבמרבית המכונים הללו, הפרוצדורה מתבצעת ע"י רופא ולא ע"י קוסמטיקאית.
מקווים שעזרנו.
את מוזמנת לפנות אלינו לגבי כל שאלה או בקשה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור בפניםגיא22/12/2009
אני סובלת משיעור יתר בפנים. אמרו לי שזה הורמונלי,
זה אומר שזה יחלוף או שכדאי לטפל בזה בלייזר או משהו בסגנון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי קצת מפחיד להסיר שיער מהפנים
שיר23/12/2009נראה לי קצת מפחיד להסיר שיער מהפנים בלייזר..
אולי אפילו קצת מסוכן. שמעתי שזה עלול לעשות פיגמנטציה..
זה משהו גנטי אצלכם במשפחה? או שזה צץ לך פתאום? כי יכול להיות שזה הורמונאלי. כדאי שתעשי בדיקות דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון זה הורמונלי או תורשתי
לילך אור23/12/2009יש המון סיבות לשיעור יתר בפנים לא אמרת בת כמה את זה מאוד חשוב בטיפול בליזר או ב IPL
זה מאוד יכול לעזור לא 100 אחוז אבל כן אם את מאוזנת הורמונלית ואת זה אפשר לבדוק
אז מאוד כדאי לך ללכת על זה.
ובהקשר לפיגמטציה אם את מגנה על עצמך מפני השמש אז ממש אין בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אני לא
גיא24/12/2009מבינה איך מטפלים בזה אם זה הורמונלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
הילה24/12/2009כשתעשי בדיקות ואם יתברר שזה הורמונלי אז אפשר לטפל בחוסר איזון ההורמונלי בעזרת גלולות שיסדירו את ההורמונים ויעלימו את השיעור
חברה שלי לוקחת פמינט בשביל זה למשל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמונאלי זה רק גלולות
שיר24/12/2009הורמונאלי זה רק גלולות. יכול להיות שכדי להאיץ את הטיפול ימליצו לך לשלב עם משחות או טיפולי הסרת שיער בלייזר נגיד.. אבל רוב הסיכויים שאם זה הורמונאלי זה צ'יק צ'ק נפתר לך ואין צורך להמשיך לשבור את הראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער פנים
ד''ר מיכאל שוחט27/12/2009הטיפול המומלץ הוא אפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זאות אני שוב מיטל כנס בבקשהמיטל **22/12/2009
רציתי להגידי הליזר זה איפרה אדומה מותר בהריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליזר
ד''ר מיכאל שוחט27/12/2009לא מומלץ בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לדעתמיטל **22/12/2009
ליזר בפנים זה מסוכן לאישה בהריון זה מסוכן לעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יערית ביוטי27/12/2009בזמן הריון לא מבצעים טיפולי לייזר או תכנולוגיית אור אחרת.
יש להמתין ארבעה חודשים לאחר הלידה.
יערית Yביוטי
הסרת שיער בSHR (חדרה)
052-5935500* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לשעוה ? לאלוורה?גלית21/12/2009
שלום רב,
הנני בחורה בת 28 .שעירה מלידה ברוב חלקי גופי כולל הפנים ואני מיואשת כי כאשר אני עושה שעוות יוצא לי אלרגיה מאוד חריפה ( פצעים כמו עקיצות נפוחות שנרגעים אחרי יום והופכים לפצעונים) אני שנים מסירה שיער בשעוות וניסיתי את כל הסוגים שיש כולל אצל קוסמטיקאיות שנבהלו מהמראה ונתקלו בזה לטענתם בפעם הראשונה.
שאלתי היא האם יש חומר מסוים שהנני אלרגית אליו והאם יש משחה או שעווה שאפשר להמליץ לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעווה..
יערית ביוטי21/12/2009אני אלרגית לשרף והתגובה שאת מספרת נגרמת כתוצאה מאלרגיה.
השעוות שלנו הקוסמטיקאיות בנויות על שרף.
ואם את אלרגית לעצים אז זאת התוצאה בדרך כלל.
אני עובדת עם שעוות לימון והיא לא עושה לי אישית אלרגיות ולא ללקוחותי.
יערית Y ביוטי 052-5935500.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סופרנושירי20/12/2009
שלום,
אני עושה הסרת שיער ברגליים (שוקיים) אני בהירת עור וכהת שיער, עשיתי כבר 5-6 טיפולים בלייטשר ועבד נהדר, עכשיו נאמר לי כי מעבירים אותי לטפל במכשיר הסופרנו מכיוון שהשיער שלי כבר בהיר ומדולל והלייטשר לא יתפוס טוב כמו הסופרנו, האם נכון? שמעתי דווקא שהסופרנו הוא לכהי עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה...
שירי23/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסופרנו
ד''ר מיכאל שוחט27/12/2009לעיתים הטיפול בסופרנו יעיל יותר ואולם שיער דליל ובהיר בדכ לא מגיב לטיפולי לייזר או קרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעיר ומתבייש בזהמני20/12/2009
שלום אני בן 14 וחצי, יש לי שיערות בגוף יותר ממה שיש לכל החברים שלי. אני ממש מתבייש ללכת עם בגדים קצרים.
ואני לא רוצה לעשות הסרת שיער לגמרי. אני רוצה להוריד חצי מהכמות. יעני שישאר שיער בכל הגוף אבל במיעוט.
האם יש דבר כזה להוריד חלק מהשיער באותו מקום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשךך
מני20/12/2009ואם כן באיזה גיל אפשר לעשות את זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמני
21/12/2009שלום מני, אתה נמצא בשלב שהגוף שלך משתנה ומתחיל את ההתבגרות המינית שלו.גם ריגשית צריך להבין את השינויים הללו.אני מציאה לך לדבר עם מבוגר שקרוב אליך,ולשתף במה שאתה חווה.
לעניין ה"דילול",אתה מאד צעיר,ולא כדאי בשלב זה להתערב בלייזר/אור הבזקי.זה יכול להיות מתאים כשתסיים את ההתבגרות המינית,שזה בערך תחילת שנות ה20 שלך.
יש מקרים חריגים שניתן לשקול לגופם.
תהיה בטוח רק,שאין לך כלל במה להתבייש,זה תהליך טבעי וחשוב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכבוד ד"ר
מני21/12/2009אוקיי אני ממש מודה לך על עצתך אבל אני ממש ממש שעיר וזה לא שעיר כמו שאת חושבת. זה ממש שעיר אני יותר שעיר מאבא שלי.. =/
וזה ממש מביך אותי ואני אומר לו שזה מפריע לי ודברים כאלה והוא אומר שאני גבר וככה גבר צריך להיראות. הוא מודה ואומר נכון זה קצת יותר מהרגיל אבל אין מה לעשות .. והתקופה שהוא היה ילד זה לא כמו היום, בגיל 12 צחקו עלי בכיתה וממש ירד לי הביטחון ואני עדיין עם התואר של "השעיר" ועוד מעט קיץ ואני רוצה "להיפטר" מהשיערות כמה שיותר מהר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון: לכבוד דוקטור גלי *****
מני21/12/2009..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה ונזקיםל.20/12/2009שלום
עשיתי אפילציה באיזור הסנטר. לאחר הטיפול הויפיעו סימנים של "חורים" במקום שערות , ויש לי סימנים אדומים במקום.
האם אמורים להופיע כאלו סימנים, ובהנחה שלא, מה לעשות כעת?
דבר נוסף - לא ניתן לי מחט אישית , האם יש סיכון להדבקות במחלות?
תודה
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
21/12/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה שלי להסרת שיער - פרופורציהדודו19/12/2009אמנם המחירים קצת בשמים, אך בשביל שירות מצוין וטיפול טוב כדאי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראז זהו שממש לא כול המכונים האלה
סיוון20/12/2009על הפנים
זו דעתי
ואני מדברת מניסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לגרד את האזור?סיוון19/12/2009שלוםאני עושה בפנים בפאות אפילציה
ומגרד לי
אם אגרד יהיו לי סימנים או שאין קשר ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
21/12/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לצמיתות עם 4MP האם כדאי?אביבית18/12/2009שלום רב,
אציין ראשית שבעבר נכוותי ממרפאת אריאל, שהבטיחה והבטיחה לי ולחברותי תוצאות ובסוף לקחה את כל כספנו ועם השערות עדיין נשארנו, מדובר בסכומים גדולים ובמרמה גדולה.
כיום לאחר תקופה מעונינת עדיין לטפל בשערות המיותרות והתעניינתי לגבי המכשיר 4MP האם המכשיר הוכח שטוב, או שקיימים טובים ממנו, אשמח לשמוע מלקוחות מרוצים ממכשיר ה-4MP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראביבית שבוע טוב!
יערית ביוטי19/12/2009אני עובדת בטכנולוגיית SPA SHR.אני לא יודעת עם איזה מכשיר טופלת, האם לפני כל טיפול היתה לך צמיחה מלאה?? או שבצעו טיפול גם ללא צמיחה??
את מוזמנת להתקשר ולקבל פרטים ללא התחייבות.
יערית Y ביוטי 052-5935500.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי זה עשה עבודה מצויינת
מיטל מגבעתיים21/12/2009אביבית שלום רב,
המכשיר הזה הציל אותי, ראשית 4mp זהו שם מסחרי לשיטה, שם המכשיר שארפלייט - ראי באינטרנט ובדקתי יש לו אישור בטיחות ויעילות של רשויות הבריאות האמריקאיות ה- fda.
אני עשיתי תחקיר שלם כי גם אני נפגעתי בעבר ממכשיר של shr שטופלתי וללא תוצאות. ואז אחרי 12 טפיולים וללא תוצאות שעזבתי את הקוסמטיקאית שלי. היום אחרי שהקוסמטיקאית שלי עברה ל4mp והיא מטפלת בי עם המכשיר החדש וזה אחלה. וללא כאבים והטיפולים רוחוקים זה מזה ואני כמעט מסיימת אחרי א-ר-ב-ע-ה !!! טפיולים, את מה שנראה קודם לא אפשרי גם ב12 טיפולים.
בקיצור זה עובד מצויין.
רק שימי לב לשני דברים: 1. רק שלא יגידו לך שאפשר לטפל בשיער פלומתי ובפנים כי אין דבר כזה. 2. תבדקי טוב מי מטפלת בך, כי המכשיר הזה יכול לעשות כוויות ואז רוצה לעשות אצל קוסמטיקאית מנוסה.
בהצלחה מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שקוף שאת מושתלת..!!!!!!
שרית23/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מושתלת גם בפורום הידפראק...
שרית23/12/2009למה את עושה את זה??? הרי כל מי שטופל ב-S/H/R יכול להעיד על הצלחה !!! מכשיר נהדר... ללא כאבים, אפשר לטפל על עור שזוף...ועוד...אני הסרתי את השיער בכל הגוף במכשיר הזה, "מאוד שקוף" שאת מושתלת!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שאניי תמיד אומרת....
מאיה14/01/20104MP טוב בשביל מוסיקה :-P
הסרת שיער- רק SHR למה לסבול שאפשר לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין לבצע הסרת שיערעמית17/12/2009שלום,
אני מעוניין לבצע הסרת שיער בכל הגוף ואני לא יודע איזו שיטה מתאימה לי אינפרא אדום או לייזר.
אני בן 18 וחצי ויש לי עור בהיר ושיער שחורה עבה.
האם יש סיכונים בכל אחת מן השיטות האלו?
אשמח לקבל תשובות בתודה עמית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט18/12/2009בדכ מטופל בעל גוון עור בהיר ושיער כהה מתאים מאד לטיפולי לייזר ואולם התוצאות של הטיפולים הינן שונות בחלקים שונים של הגוף הסיכונים של הטיפולים הינן כויות הדבר תלוי בגוון העור סוג המכשיר ועוצמת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליזר ופוריותאסתי17/12/2009ברצוני לעשות הסרת שיער בליזר לבית שחי, רגלים מלא ומפשעה, רציתי לדעת האם יש סיכוי שטיפולי הליזר פוגים בפוריות= מורידים את הסיכוי להיכנס להריון? אם כן עד היכן (ברגלים) אפשר, אם בכלל. חשוב לי להדגיש כעת אני לא בהריון, יש לי שלושה ילדים, ואני רוצה ללדת עוד בעתיד (כמובן שטבעי וללא טיפולים)
מה ידוע לכם על מכון פרופורציה בירושלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלייזר ופוריות
ד''ר מיכאל שוחט18/12/2009אין כל קשר בין טיפולים להסרת שיער ופוריות בעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד לטפל באזור הרוס מטיפולי לייזר?אור16/12/2009שלום רב,
טופלתי במרפאת הדסה אופטימל באמצעות IPL ובאמצעות מכשיר לייזר מתקדם.
לצערי הרב עד מאד, הטיפול נכשל והפיק תוצאה הפוכה - כעת כל הגב, הכתפיים, הזרועות העליונות, מכוסות שיער שחור ומכוער. אינני מסוגל להסתכל על עצמי במראה, ללבוש חולצות קצרות וחיי השתנו לתמיד.
צבע העור שלי חום בהיר מאד, השיער בצבע שחור.
האם זה נכון שזיק השערה ברצועת הגב העליון נמצא בעומק 3 מ"מ ואילו מכשירי הלייזר הקיימים היום יכולים לחדור רק עד 1.5 מ"מ? כלומר - אין לי פתרון אמיתי?
קראתי על טיפולי אולטרא סאונד כטיפולים משלימים לטיפולי לייזר? האם זה נכון שזה יכול לעזור לי?
אנא חזרו אליי בהקדם. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלייזר
ד''ר מיכאל שוחט18/12/2009אזורים שלא מגיבים לטיפול בלייזר או בקרן אור במידה והטיפול היה בעוצמות מתאימות יש לעבור לטיפול באפילציה חשמלית או עיי אולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי אולטרא סאונד
אור20/12/2009תודה על התשובה.
לא הצלחתי למצוא מספיק מידע לגבי אולטרא סאונד:
- היכן בארץ, ואפילו בירושלים, ניתן למצוא מטפלים באולטרא סאונד?
- מה משך הטיפול הכולל? כמו IPL או ארוך יותר? באיזו תדירות צריך לטפל?
- כתוב בכל מקום שכבר לאחר הטיפול הראשון יש ירידה של 38% מהשיעור, אבל לא כתוב מה התוצאה הסופית. IPL מדברים על ירידה של 80%. מה לגבי אולטרא סאונד?
לגבי אפילציה חשמלית - הבנתי שזו עלולה ממש להשאיר כוויות עבור עור שאיננו עור בהיר מאד. האם זה נכון? האם בכלל ניתן לעשות אפילציה לאזורים גדולים כמו הרצועה העליונה של הגב והכתפיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)