מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער לא מכאיבהשני04/02/2010
שלום
אני ממש חדשה בתחום :) מעולם לא עשיתי טיפול לייזר להורדת שיער ולא השתמשתי באף אחת מהטכנולוגיות האחרות שקיימות בשוק. הדבר היחיד שעשיתי בחיי חוץ מלגלח היה לעשות שעווה פעמיים שלוש ופרשתי כי תמיד מיד אח"כ הופיעו לי אדמומיות בכל הרגליים שנמשכו כמה ימים טובים
אז הגעתי למסקנה שכנראה העור שלי מאוד רגיש מה שהופך כל תלישת שערה קטנה לדבר כואב מאוד מאוד. אני אשמח לשמוע מכן המלצות על טיפולים להורדת שיער ובבקשה כאלה שהם לא כואבים
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תראי, לייזר זה כואב
עדי04/02/2010במיוחד במקומות רגישים אבל אם את שמה אלחוש זה מפחית את הכאב.
וגם עדיף שייכאב ואז לא יהיה שיער. גם אני בהתחלה הייתי רגישה אבל אחרי שאת עוברת לייזר את יכולה בשקט לעשות שעווה ובקושי תרגישי כי לייזר זה אחד הדברים הכואבים ואחרי זה, כל דבר אחר נראה ממש בקטנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה :
מתעניינת04/02/2010IPL = לייזר = כואב אבל שווה
SHR = אינפרא אדום/קרן-אור = לא כואב אבל אומרים שלא שווה לטווח ארוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש דבר אחד ברור
רעות...07/02/2010התוצאות לטווח הארוך אותן תוצאות בכל השיטות, משתנות בין אנשים שונים - אבל מה שבטוח שגם אם צומח אח"כ זה לא באותה רמה של צמיחה כמו לפני הטיפולים.
אני בכלל אישית- טיפלתי SHR ואני לא רואה אופציה אחרת- יש לי עור מאד כהה ואני חטפתי כוויות מטורפות במכשירים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
ד''ר מיכאל שוחט07/02/2010טיפול בטכנולוגיית shr אינו כואב בדכ או עם כאב מינמלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון באמצע טיפולי הלייזרמתעניינת04/02/2010
שלום,
עד כמה שידוע לי אסור להיות בהריון בזמן טיפולי הלייזר.
לא מזמן התחלתי טיפולי לייזר להסרת שיער. שאלתי מה יקרה אם אכנס להריון?
בטח אצטרך להפסיק את הטיפולים.
מבחינת הטיפולים האם זה יהיה בסדר שאפסיק ובתום ההריון אסיים את הטיפולים שנותרו ?
האם זה יפגע בתהליך שכבר התחלתי להסרת השיער ?
שאלה שנייה,
האם רצוי לעשות הפסקה מוקדמת של הטיפולי לייזר טרם הכניסה להריון?
אם כן, כמה זמן של הפסקה מהלייזר כדאי לעשות לפני שאקלט להריון ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עדי, שאלה לי אליך :-)
טליה04/02/2010סגרתי הסרת שיער בלייזר באחד המכונים, עוד שבועיים הטיפול הראשון שלי (מחכה שהשיער יצמח). שאלתי היא מה לגבי המפשעות, שמעתי שזה כאב בילתי נסבל... אשמח אם תכתבי לי (גם לגבי בית השחי) וכמה זמן זמן לוקח כל טיפול, איפה את עושה... וכו'
תודה רבה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמי
עדי05/02/2010אני עושה לייזר במפשעות ובבית שחי ולפני הלייזר אני מגלחת עם סכין את האיזור. אז את לא צריכה לחכות שהשיער ייצמח לך כי צריך לגלח לפני כל טיפול.
בנוגע לכאב של המפשעות, בפעם הראשונה זה כואב אבל זה כאב נסבל. אני התחלתי את הטיפולים האלה כשהייתי בת 17 וגם אמא שלי עושה איתי אז אין לך ממה לחשוש. זה אמנם כואב אבל עדיף שיהיה לך חלק שם. ויש כל כך הרבה נשים שעושות מפשעות אז אם אני עברתי את זה גם את יכולה.
את הטיפול אני עושה אחת לחודשיים ובמקום שאני עשיתי סגרתי איתם בחוזה שאין לי הגבלה לטיפולים, כלומר עד שיפסיקו לצמוח לי השערות לגמרי.
כיום אני לא יודעת אם ללקוחות אחרים הם גם "סוגרים" דיל כזה שאין הגבלה לטיפולים. ואני מקווה שזה לא נשמע כמו פרסומת כי הכוונה שלי לא לפרסם אותם אבל בכל אופן אני עושה באשדוד במקום שנקרא "דרמה לייזר".
ולפני שאת עושה את הלייזר תבקשי אלחוש זה משחה שמפחיתה את הכאבים אבל את צריכה לבוא שעה לפני תחילת הטיפול ולשים אותה ואז לחכות.
מקווה שעזרתי... ואני ממליצה לך להוריד שיער במפשעות זה אמנם בהתחלה כואב אבל עם הזמן את מתרגלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר...
עדי05/02/2010בנוגע לבית שחי, זה פחות כואב ממפשעות וזה לוקח ממש כמה דקות.
גם שם אני משתמשת באלחוש שזה חומר הרדמה מקומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי
טליה05/02/2010עוד לא עשיתי טיפול ראשון ולא אגלח לפני, כדי שיוכלו להתאים לי מכשיר וכו' כי כשסגרתי הייתי אחרי שעווה וזה בכלל לא הכמות שיש בדרך כלל...
מטרידה אותי העובדה מה קורה בין טיפול לטיפול? אני אסתובב אחרי חודש נגיש עם שערות עד הטיפול הבא? (אני יודעת שאפשר לגלח בין לבין אבל בכל זאת...) איך היה אצלך? למה אני צריכה לצפול אחרי הטיפול הראשון? עמה זמן יקח עד שהשיער יצמח שוב? איך הוא צומח, כלומר כבר אפשר לראות דילול? מה לגבי כיוויות שמעתי שאת אופציה... קרה לך פעם? מה עושים?
ולגבי המפשעות כמה זמן הטיפול נמשך? את עושה הכל? או רק קו ביקיני?
הרבה שאלות... תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה בנות אבל אתן בהודעה שלי
מתעניינת05/02/2010כל ההתכתבות הזו ביניכן לא צריכה להיות על הודעה שלי בנושא אחר לגמרי - הריון ולייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שעיר בלייזר והריון
שרון07/02/2010שלום למתעניינת,
אכן, אין לעשות טיפולים להסרת שיער בלייזר בזמן הריון ובזמן ההנקה.
אין שום בעיה לעשות את הפסקה וברב המקרים הדבר אינו מפריע לטיפול כלל.
במהלך תקופת ההיריון הגוף נוטה להיווצרות פיגמנטציה ולכן -הטיפול עלול לגרום לכתמים בעור. כמו כן לא מומלץ להיחשף לחומר האלחוש בזמן ההיריון או ההנקה. פרט לכך אין סכנה מפני קרני הלייזר. ,
שבוע מצוין!
רשת פרופורציה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלת המתעניינת
אורטל12/04/2010באם הלכתי לטיפול לייזר כהמשך לטיפולי והנני בהריון ועדיין לא יודעת האם יש איזשהו סיכון לעובר??
אשמח לתשובה מהירה כי יש לי טיפול בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
ד''ר מיכאל שוחט15/04/2010אין צורך לעשות הפסקה לפני כניסה להריון בזמן הריון יש להפסיק את הטיפול ולחדשו לאחר הלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר במפשעותעדי04/02/2010
שלום, אני בת 18 ואני עוברת טיפולי לייזר במפשעות ובבית שחי. אניבסה"כ מרוצה מהטיפול אבל בנוגע למשפעות, שמתי לב שאחרי הטיפול האחרון יש מין קוו כהה כזה ואין לי שם שיערות אבל האיזור נהיה כהה ולא כולו. רק חלק ממנו וכפי שאמרתי זה בצורת קו.
בנוסף, אני שחומה יכול להיות שיש קשר בין הדברים?
וזה לא כוויה או משהו זה פיגמנט צבע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר
ד''ר מיכאל שוחט07/02/2010תיתכן פיגמנטציה בעיקבות טיפולים להסרת שייער במיפשעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה ניתן לעשות?צריך ללכת לרופא עור?
עדי08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
ד''ר מיכאל שוחט13/02/2010יש לרדת בעוצמות הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור יתרר חמורר!!מודאגת03/02/2010
שלום אני בת 18 ויש לי שיעור בכל הגוף.
רגלים, בטן, גב, פנים, ידיים! הכללל!!
רציתי לדעת אם זה בעיה הורמונלית או שזה משהו גנטי מכיון שלאף אחד ממשפחתי את שיעור ברמה שלי, וגם הורי לא שעירים במיוחד!!
הייתי רוצה לדעת איזה בדיקה אני צריכה לעשות על מנת לדעת ואם הבעיה הורמונלית מה שאני חושדת אז כיצד אני מטפלת בה.
לדעתי הבעיה הורמונלית מכיון שההתפתחות שלי מאוד איטית ואולי זוהי הבעיה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למודאגת
03/02/2010שלום לך,
מאד פשוט לבדוק,פני לרופא/ת המשפחה שלך או לרופא/ת נשים והציגי את בעייתך.בקשי לבצע ברור הורמונלי מלא בתחילת המחזור(יום 2-3 לדימום) .אם את נוטלת גלולות צייני בפניה.אם לא ויש חריגה ברמות ההורמונים הגבריים בקשי גם הפנייה לאולטראסאונד שחלות,ומשם תוכלי להתקדם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך......ועוד משהו...
עזרה03/02/2010למה לאולטרסאונד? יכולה להיות בעיה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער בלונדינימרד02/02/2010יש לי שיער בלונדיני פלומתי באזור השפם הסנטר והלחיים אני רוצה להוריד אותו לצמיתות אבל אמרו לי שבלייזר זה לא אפשרי
אילו אופציות קימות חוץ מהלייזר?
מה כואב ומה פחות?
מה יותר זול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמרד
03/02/2010שלום מרד,
אפילציה או מריטה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשרת שיער במפשעה.שרון02/02/2010אני עומדת לפני טיפול השרת שיער לצמיתות מהמפשעות.
יש סברה שאומרת שיש להשאיר מעט שיער ליד השפתיים, כדי למנוע זיהומים בעתיד.
האם יש בסיס לעיניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשרון
03/02/2010שלום שרון,
לא מכירה סברה שכזאת.
כל אחת על פי טעמה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה במצחסיוון02/02/2010ניתן לעשות באזור הזה ?
שכן הוא חשוף מאוד לשמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
03/02/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מהגב ומהכתפייםא02/02/2010אני בן 34. בהיר עם שיער גוף שטני ולא צפוף .
רציתי לשאול איזה מבין השיטות להסרת שיער היא האפקטיבית ביותר.
בנוסף ראיתי התייחסות לכך שניתן להסיר שיער דרך קופ"ח כללית. האם אפשרי גם ללקוחות מכבי?
אם יש למישהי/הו המלצה על מכון להסרה- אשמח לשמוע
א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער מהגב והכתפיים
כללית אסתטיקה18/02/2010שלום,
בשנים האחרונות הסרת שיער הפכה תופעה נפוצה גם אצל גברים, והטיפול הרווח הוא הסרת שיער בלייזר. אמנם הטיפול יעיל יותר אצל בעלי שיער כהה, אבל מומלץ לראות רופא מומחה על מנת שיוכל לומר האם הטיפול יוכל להתאים גם לצבע שערך. טיפול בלייזר הוא טיפול באורך גל אשר אפקטיבי במיוחד לשיער עם פיגמנט כהה. כמו כן קיים טיפול בקרן אור אשר הינו טיפול בספקטרום של אורכי גל, וגם הוא מתאים במיוחד לפיגמנט השערה הכהה. המכשיר יעיל מאוד על כל גווני העור וצבעי שיער שונים, וניתן לראות תוצאות כבר מהטיפול הראשון. במידה ואתה בוחר לבצע הסרת שיער במכון שיש לו הסדר עם קופת החולים בה אתה מבוטח, ייתכן ותוכל לקבל הנחה. מה שגם שבמרבית המכונים הללו, הפרוצדורה מתבצעת ע"י רופא ולא ע"י קוסמטיקאית.
מקווים שעזרנו להתמצא קצת יותר.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער שטני
ד''ר מיכאל שוחט18/02/2010שיער שטני יגיב פחות טוב לטיפול משיער כהה יש צורך לעבור אבחון לפני התחלת טיפול ויתכן שאתה בכלל לא מתאים לטיפול להתראות דר שוחט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר הסרת שיער no no!יעקב01/02/2010שלום.
ראיתי שישנו מכשיר ביתי מפורסם להסרת שיער.. no no! זהו שמו.
עושה רושם שהמכשיר אמין ויעיל.
האם מישהו התנסה בו אי פעם? אם אני שעיר מאד, ואשתמש בו בהתדמה ולטווח ארוך הוא אמור להשיג תוצאות טובות?
אשמח לקבל אינפורמציה...
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמצטרפת לשאלה.
@01/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב מאוד !!!סיוון01/02/2010כמה זמן לאחר טיפול באפילציה מותר להיחשף לשמש ? !!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
03/02/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בשיטת ellosאייל01/02/2010האם הסרת שיער בשיטה זו מתאימה גם לנערות בגיל 13?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאייל
03/02/2010שלום אייל,
אלוס וכל שאר שיטות הלייזר /אור הבזקי,מעט מוקדמות בגיל 13. מומלץ להמתין לסיום ההתפתחות המינית,שזה 3-4 שנים מיום קבלת המחזור.
כמובן,ייתכנו מקרים חריגים, בודדים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא טוב להיחשף לשמשסיוון31/01/2010באפילציה???
למה זה יכול לגרום ??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפילציה
ד''ר מיכאל שוחט31/01/2010חשיפה לשמש יכולה לגרום לפיגמנטציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער עם מכשיר BEAMAX של 4MPTAL31/01/2010שלום, רציתי לדעת האם מכשיר זה מומלץ להסרת שיער ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהשאלה כמה את רגישה לכאב,
סיוון31/01/2010השיטה הזאת כואבת, ועל עור כהה אפילו עלולה לעשות כוויות, אני ניסתי טיפול אחד וזה עשה לי ממש רע.. החלטתי שאני מעדיפה לגלח.... (אפילו שעווה אני לא עושה כי זה כואב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה גיל מציין את סוף ההתפתחותרועי30/01/2010איזה גיל מציין את סוף ההתפתחות מבחינת שיעור. כי באזורים שאני רוצה להוריד עדיין גדל שיער. אני בן 19 וחצי איזה גיל הוא הסוף אצל גברים , כי אני רוצה לעשות הסרת שיער בלייזר. אני חושב שאני מתאים השיער הוא שחור אומנם לא עבה וגוון עורי בהיר. אבל חשוב לי לדעת באיזה גיל מסתיים תהליך גדילת השער כדי שאז אני אעשה לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט30/01/2010בדכ עד גיל 21
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אומרת שבגילי אני לא יכול לעשות?
רועי31/01/2010זאת אומרת שבגילי אני לא יכול לעשות? או שכל מקרה לגופו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל
ד''ר מיכאל שוחט31/01/2010אכן כל מיקרה הוא שונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים לאחר שעווהעידו29/01/2010יש לי עור רגיש ואחרי ביצוע שעווה מופיעים לי פצעים קטנים למשך כשבוע.
האם יש דרך טובה להמעיט ואף למנוע את הפצעים המופיעים לאחר הסרת שיר בעזרת שעווה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשעווה
ד''ר מיכאל שוחט30/01/2010ניתן למרוח מקומית קרם כמו אפלומיצין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?היועצים שלנו
שיקומי שיניים מורכבים דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992. כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית. במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עודלימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם. הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד. מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)