מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזרלירון27/02/2010
שלום !
אני מטופלת במכשיר לייזר והרופאה שמבצעת את הטיפולים הסבירה לי
שאחרי כל טיפול שעוברים מחכים עד חודש והשערות אמורות לנשור .
לפני חודש עברתי טיפול ברגליים וחצי מהשערות לא נשרו לי ..
מה עושים במקרה כזה ? דורשים תיקון ? זה מסוכן לעבור שוב במכשיר לייזר על השערות שלא נשרו או שאין סכנה ?
תודה רבה מראש !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללירון
28/02/2010שלום לירון,
מה שאת מתארת נשמע כמו פיספוסים. ניתן להגיע למטפל ולהראות את המצב כדי שלהבא ידעו שיש לעבוד צפוף יותר. לא כדאי לחזור לתיקונים,תגלחי,ובקשי בט. הבא להיות יותר יסודי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור חום לאחר הסרת שיער בצווארג'ובראן27/02/2010שלום ד"ר גלי
אני בן 38, לאחר טיפול ראשון בהסרת שיער בלייזר במרפאת פרופורציה בעצמות הלחיים והצואר, כל אזור הטיפול בצוואר הפך להיות חום-סגול (בעצמות הלחיים הייתה רק אדמומיות שעברה לאחר יום) כעת אני שבוע אחרי הטיפול ומודאג מאוד. השאלות:
1. האם מדובר בכוויה?
2. האם זה יעבור, ותוך כמה זמן?
3. האם אני צריך להשתמש במשחות מסייעות ( אני משתמש במשחת אפלומיצין על פי הוראות הרופאה מפרופורציה)
4. האם אנ יצריך להפסיק את הטיפול
תודה רבה לך מראש, מחכה לתשובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתופעות לוואי בהסרת שיער
שרון28/02/2010שלום ג'ובראן,
תופעות הלוואי, לאחר הסרת שיער, לרוב חולפות.
כדי שתוכל לקבל את התשובות המתאימות ביותר למצבך, אנו ממליצים לך להגיע לסניף לביקורת, להתייעץ באופן אישי עם הרופא המטפל, ולהסיר את הדאגה מלבך.
הפורום אינו מיועד לתשובות פרטניות למצבים ספציפיים.
בברכה,
צוות מומחי פרופורציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן פניתי
ג'ובראן28/02/2010פניתי למרפאת פרופורציה והובהר לי שמדובר רק בתגובה של העור לטיפול ולא בכוויות
על אף שלא הובטח כלום , נאמר לי שתגובה זו תעבור תוך שבוע או קצת יותר.
מקווה שהם צודקים
תודה לצוות פרופורציה על התגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזה גיל ניתן לבצע הסרת שיעררחל25/02/2010שלום
ביתי בת 13 ויש לה הרבה שיער בכל מני מקומות כגון גב עליון תחתון
והיא רוצה הסרת שיער בכל הגוף לצמיתות , בקריאת חומרים ברשת התברר שהיא עדין קטנה
האם נכון הדבר ולא ניתן לבצע הסרת שיער מתחת לגיל 18 או שיש יוצאים מהכלל, ואם לא האם ניתן לבצע טיפול אצל קוסמטיקאית או שחייב רופא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרחל
25/02/2010שלום רחל,
אכן היא צעירה מדי ולא מומלץ להתחיל,אלא אם השיעור הוא קיצוני.
במידת הצורך ניתן להתייעץ עם רופא/ת הילדים,ולהמשיך משם.
בגילאים צעירים במידה ויהיה הכרח להתחיל,יש עדיפות לרופא/ה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףףףףףאווה24/02/2010שלום רב
אני מתענינת בהסרת שיער באזור הפות ומפשעות העם הלייזר פוגע בקרום הבתולים ????
עם אני עושה באזור שם למטה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאווה
25/02/2010שלום אווה,
התשובה היא, לא! הטיפול הוא חיצוני.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוגי הטיפולים של הלייזרחסוי23/02/2010אחותי סובלת משיעור יתר בהרבה מקומות והיא רוצה לעשות הסרת שיער בלייזר .
קראתי על הנושא באינטרנט והבנתי שיש כמה שיטות - SHR IPL ו- 4MP .
כל מקום מבטיח שהוא הטוב ביותר ושהטיפול שהוא מציע הוכח כעדיף .
אז השאלה שלי היא מהו המכשיר החדיש ביותר והאם הוא הכי יעיל ?
בקיצור - מהו המכשיר הכי טוב שנמצא בשוק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה,
רעות קוסמטיק24/02/2010אני מבינה מה את אומרת, כל מכשיר ואמר שהוא הטוב ביותר וכל מטפלת הטובה ביותר.
אבל כעקרון זה מאד פשוט- לכל טכנולוגיה - היתרונות שלה,
אני מטפלת בSHR בחרתי בטכנולוגיה הזו ללקוחות שלי בעיקר שהיא ללא כאב ומאפשרת טיפול על כל גווניהעור ורוב גווני השערה - אם את יודעת שאת לא יכולה להתמודד עם כאב- או שהעור של אחותך כהה (מה שבעייתי בטיפול בטכנולוגיות אחרות ובלתי אפשרי בחלק מהן)
את צריכה לברר את היתרונות של כל מכשיר ומול המידע הזה לבחור מכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזרשירן22/02/2010אני בת 18 ואני מעונינת לעשות הסרת שיער בליזר מיפשעה מלאה עכשיו אני מאוד מפחדת שזה יפגע לי בפוריות
האם אני יכולה להיות עקרה מיזה? האם יש סיכון? והאם יכול להיות שיהיה לי קשה להיכנס להריון??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט23/02/2010אין קשר בין הטיפול לפוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער בחזהירון22/02/2010שלום,
אני רוצה להתחיל להוריד שיער בחזה וקצת גם בבטן ורציתי לדעת באיזה שיטות חוץ מלייזר אפשר עוד להוריד שיער כי חבר שלי עשה עכשיו לייזר ובקושי רואים שיפור
וגם רציתי לדעת אם זה טיפולים מיוחדים לאיזור הזה או שזה לא משנה איפה מורידים- השיטה אותה שיטה
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט23/02/2010במידה והשיער כהה גם טיפולי קרן אור וגם טיפולי לייזר בדכ אפקטיבים ישנה חשיבות רבה למיומנות של המטפלים בדרך כלל יש לראות שיפור כבר לאחר הטיפול הראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שיטה
אורטל24/02/2010אם אתה לא רוצה לייזר כדאי לך אולי לבדוק את השיטה של SHR..אני עברתי אליה מלייזר ואני מאוד מרוצה מהתוצאות בעיקר מזה שהטיפול בהרבה פחות כואב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטל אתה טועה
עמית25/02/2010SHR זאת שיטה זה לא מכשיר.
ואגב יש מכשיר לייזר שמישתמש בשיטת SHR הוא ניקרא "Soprano XL"
מאוד מומלץ בלייזר אני אחרי 2 טיפולים ויש לי מלא אזורים בלי שיער וחלק דילל לי משמעותית את השיערה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמית אפשר לדעת איפה אתה מטופל?
שלומי25/02/2010באיזה מכון?
באיזה איזורים בגוף?
כמה טיפולים? איך התוצאות עד עכשיו?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHR בגדרה
עמית26/02/2010אני מטופל אצל קוסמטיקאית בשם ליליאנה. תחפש אותה באינטרנט.
אני עושה כל הגוף לצמיתות.
היא מישתמשת במכשיר שניקרא "Soprano XL" זהו מכשיר לייזר שעובד בשיטת SHR.
אני אחרי 2 טיפולים ותוצאות ניפלאות המון קרחות יש לי כבר בהרבה איזורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתה לי בעיה דומה עם הבת שלי,
אמא של תמר25/02/2010אין שאלה בכלל שילדה בגיל כזה עוד לא סיימה להתפתח
וכמובן עם השינווים ההרומונלים יהיו שינווים נוספים בשיעור הגוף.
אבל מצד שני- אם המצב כמו שהיה אצלנו- ילדה שסובלת פשוטו כמשמעו לא הלכה לים לא הלכה עם קצר בקיץ, פשוט מתביישת ובצער, לקחתי בחשבון שזה עניין לטווח ארוך, ולא קטע זול, אז הלכתי איתה לקוסמטיקאית שמטפלת בSHR שזה בלי כאב- לפחות זה- אני לא אתחיל איתה עם גילוחים ועם שעוות וכאבים בגיל זה..אני פורסת את הטיפולים במרחקים גדולים.. ולוקחת בחשבון שזה לטווח ארוך גם מבחינה פיננסית- היא יודעת ומתחשבת בי בדברים אחרים. אבל זה הוצאה שחייבת לצאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקו הבקינישירן22/02/2010קניתי מוצר שניקרא orna 19 שהוא קרם להסרת שיער לקו הבקיני עכשיו קו הבקיני זה בעצם מיפשעה מלאהה? אני לא בידיוק מבינה איפה אני יכולה לימרוח תמישחה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
25/02/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענה לי.פרץ סלביה22/02/2010כתבתי לך ולא ענית לי, אז בבקשה תתיחס אני צריכה תשובות אני מבולבלת. בעלי בן 45 מעוניין להוריד שיער בבטן, חזה, קצת בגב וכתפיים. צבע עורו שחום בהיר והשיער כהה.היינו בכמה מקומות וכל אחר ממליץ על טיפול אחר: לייזר, ipl , shr כל טיפול מחיר שונה וכל אחד אומר משהו אחר. התבלבלנו לגמריי אנחנו לא יודעים כבר איזה טיפול מתאים לבעלי. אני מבקשת ממך ד"ר שתענה לי איזה טיפול נכון לפי הנתונים שרשמתי לך מתאים לבעלי? (בעלי רוצה להתחיל טיפול אך לא יודע איזה סוג טיפול באמת מתאים לו.)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדעתי
טל23/02/2010בגלל שאמרת שיש לו צבע עור שחום קצת אני חושבת ש- SHR הכי מומלץ בשבילו
גם בשיטה הזאת פחות כואב להוריד שיער שזה תמיד חשוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט23/02/2010במיקרה של שיער כהה ועור שחום מומלץ טיפול בשיטת shr במכשיר לייזר סופרנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשוואה בין מכשירים להסרת שיערהילה22/02/2010אני מעוניינת לעשות לייזר ברגליים ובידיים וקיבלתי מספר הצעות: חלק מהמכונים משתמשים במכשיר לייטשר (מקוה שככה כותבים), אחר במכשיר פור מקס 100 ובאחר ב - S.H.R . כל מקום מציג את עצמו הטוב ביותר והמחירים משתנים ממקום למקום (אף שמדובר באותו מכשיר) . במקום אחד מתחייבים ל - 12 טיפולים ובמקום אחר אין הגבלה, מקום אחד נותן טיפול אחת לחודש וחצי ואילו השני אחת לחודשיים והשלישי אחת לשלושה חודשים. הייתי רוצה לדעת מה מבין המכשירים נחשב הטוב ביותר, כל כמה זמן מטפלים ובכלל התייחסות לכל מה שכתבתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט23/02/2010טיפולים להסרת שיער במידה ואכן את מתאימה לטיפול גם בקרן אור וגם עיי לייזר מצריכים סידרה של טיפולים הנעה בדכ בין 8 ל 12 טיפולים אין כל כך חשיבות למספר טיפולים מעל לכך מאחר ושיער שלא הגיב לטיפול לאחר 10 טיפולים לא יגיב גם לאחר 20 קימת חשיבות ניכרת למיומנות המטפלים ולעוצמות הטיפול לא פחות מאיכות המכשיר לגבי המרווחים בין הטיפולים הדבר משתנה מאזור טיפול אחד למשנהו ומומלץ להגיע לטיפול הבא מייד לאחר שקימת צמיחת שיער מחודשת באזור המטופל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
הילה23/02/2010ראשית תודה.
לא ענית לי איזה מהמכשירים מומלץ יותר (לייטשר, פור מקס או SHR). אציין כי גוון העור שלי הוא מעט שחום (לא כהה) והשערות שחורות. איך אדע שכל מכון שממליץ על המכשיר שלו לא משכנע אותי סם ואיך אדע איזה מהמכשירים באמת מתאים לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה לך לקרוא את התשובה
רעות קוסמטיק24/02/2010שכתבתי ל"חסוי"
כתבתי שם ואחזור על זה גם כאן- שבחירה נכונה של מכשיר היא
לפני בדיקה איזה יתרונות יש לו לעומת אחרים ומה מתאים לעור גופך ולאופי השערה,
למי מה שאת מתארת SHR נראה מתאים ביותר,
אבל שוב- כדאי לבדוק אצל מטפל מקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמכונה הטובה ביותר להסרת שיער
שרית07/09/2010שלום
אני מטופלת בהסרת שיער במכשיר סופרנו SHR לייזר ולפי המלצות שקיבלתי הוא המכשיר הטוב ביותר ומספר הטיפולים משתנה כול אחד וגופו שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסופרנו XL וגם IPL של ג'יג'י
שלומי19/09/2010שניהם עושים את העבודה במינימום כאב, הטכניקות דומות פחות או יותר, התוצאות מספקות מאד. כמובן שאיכות המטפל כאן קובעת כמו בכל דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה הי
מורן ב14/09/2010הילה קיימים מכשירים רבים המתאימים לכל מיני סוגי עור, גוונים וסוג שיערה. מכון שמכבד עצמו יתן לעשות טסט לפני כן כדי לבדוק את תגובת העור ותוצאה כמו שיש במכון גולדן לייזר הנהריה, שם משתמשים במכשיר הלייטשר וזה נעשה אך ורק ע"י רופאה מקצועית שמלווה אותך לאורך כל הדרך. בקשר למרחק בין הטיפולים זה תלוי בצמיחת השיער של המטופל ולא בזמן שמקציבים לך המכונים. מי שאומר לך תוך 3 חודשים לחזור כנראה שאין לו מקום לתת לך תור בין לבין ומזה רק את מפסידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהאילן22/02/2010שלום,
הייתי מעוניין לשמוע דעכתם על המכשיר Dermo Flash ?
אני בעל שיער בהיר
ואני מתלבט בינו לבין טיפול לייזר רגיל,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער בהיר
ד''ר מיכאל שוחט23/02/2010לא קיים טיפול אפקטיבי להסרת שיער בהיר בלייזר או קרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בקרני אורמיה יפה22/02/2010שלום רב,
אבקש לדעת האם יש סיכון להיווצרות מחלות סרטן כתוצאה מהסרת שיער בקרני אור (מכונה "אינפרא אדום" אך זה גלים שונים).
ד''ר מיכאל שוחט23/02/2010התשובה שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIPLקרן21/02/2010שלום רב,
בעבר עברתי בהצלחה טיפולים להסרת שיער בלייזר בבית השחי. לאחר כל טיפול נשרו כל השיערות, לאחר מכן צמחו כל פעם מעט פחות. כיום אני עוברת טיפול ב-IPL ברגליים, ולאחר הטיפולים נושרות רק חלק קטן מהשיערות, ולא כולן כפי שהיה עם הלייזר. אינני יודעת לומר עדיין האם אלו שנשרו חוזרות לצמוח או לא. הקוסמטיקאית אומרת לי כי ככה זה ב-IPL. האמנם זהו אחד ההבדלים בין מכשיר הלייזר ל-IPL או שהטיפול לא נעשה כראוי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקרן אור
ד''ר מיכאל שוחט23/02/2010גם אחרי טיפול בקרן אור רוב השערות צריכות לנשור לאחר הטיפול וזאת בתנאי שאת מתאימה לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואש מטיפוליםיוסי21/02/2010שלום , עשיתי כבר 13 טיפולים באמריקן לייזר כל 3 חודשים (בטן וגב )
אני בן 19 , ואין שום תוצאות , חודש ראשון לאחר הטיפול יש תוצאות יפות ואז כל השיער חוזר בלי קרחות ובלי נעליים , אני לא יודע מה לעשות השקעתי מלא כסףף בזה
לפי מה שהבנתי הם משתמשים בשיטת IPL נראלי
ביקשתי מהם לעשות טיפול בתדרים נמוכים יותר כל חודש וחצי אבל הם אמרו לי שאני צריך כל חודשיםם מינימום והרופא שמטפל בי אמר כל חצי שנה לעשות בגלל שאני אחרי טיפולים ...
מה אני אמור לעשות ? :\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט23/02/2010במידה ולאחר 13 טיפולים אין כלל תוצאות אין טעם להמשיך טיפול ניתן לנסות לעבור לטכנולוגיה אחרת של הסרת שיער ואולם אם לאחר טיפול אחד לא יהיה שיפור אין טעם להמשיך טיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו?
יוסי24/02/2010טכנולוגיה אחרת כמו ?? ומה עם כל הכסף ששילמתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה הורמונלית ?
יוסי24/02/2010אני שילמתי כבר את כל הסכום ויש לי טיפולים ללא הגבלה
ובמצב שלי השיער יותר מידי מפריע
אני שעיר ברמות שלא יתוהרו אין בן אדם שמתקרב לרמה הזאת שאני מכיר
לא יכול ללכת לים להוריד חולצה מול בנות כלום !!!
יכול להיות שזו בעיה הורמונלית ?:S* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעווה ?
יוסי26/02/2010יש לי טיפולים ללא הגבלה .... כדאי לי לעבור לשעווה ואז שאני יגיע לגיל 25 להמשיך בלייזר ? או פשוט להמשיך לעשות ?
ואם יש סיכוי שזה בעיה הורמונלית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוועה
יוסי02/03/2010לא עדיף לי ללעבור לשעווה ובגיל יותר מאוחר לחזור ללזייזר ? כי הלייזר בנתיים לא עוזר בגרוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ברגליים
יוסי08/03/2010יש טעם לעשות טיפול ברגליים ?או שגם שם לא יהיו תוצאות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרה ברגליים
יוסי08/03/2010אם הטיפול לא יועיל לי , הוא יכול להזיק ? להצמיח שערות שעוד לא צמחו ?
אם אני יעשה טיפול אחד יש לי מה להפסיד חוץ מהכסף ? צמיחה מוגברת של השיער ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו בבקשה
יוסי10/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מיואשתאנה20/02/2010היה לי מעט שערות בפנים בצד . הלכתי למישהי עשתה לי את כל הפנים בסכין גילוח . לא עזר האינפרא הלכתי למישהי אחרת עם אינפרא זה עזר אבל בגלל סיבות הפסקתי את הטיפול לזמן מה . היא גם גילחה לי תפנים אחרי זה עשתה את האינפרא. ובחודשים שהפסקתי גילחתי את הפנים תמיד כי היא אמרה לי שמטיפול לטיפול לגלח אם יצמח . עכשיו הפנים שלי נוראיות התחלתי אצל מישהי מהכפר שלי לפני כמה ימים עשיתי טיפול ראשון . היא אמרה לי לעשות בשעווה מטיפול לטיפול . אבל השערות ממש קצרות אז לא נתפס בשעווה ויש לי בכל הפנים . באיפרא אדום מטיפול לטיפול עושים בשעווה או מגלחים? ושמעתי ששעווה מבליטה את הורידים בפנים האם זה נכון?
תעזרו לי בבבקשה אני מיואשת :(( אני לא יוצאת מהבית מרוב שיש לי שערות בפנים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאנה
25/02/2010שלום אנה,
אין למרוט את השיער במהלך טיפולי לייזר/אינפרא.
לדעתי,את זקוקה למטפל/ת מיומנת עם מכשור מתאים. במידה והשיעור רב,בידקי מצב הורמונלי,ובקשי מרשם למשחת וניקה מרופא המשפחה/עור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

(1).jpg)