מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזר.כ15/12/2009
שלום,
אפשרי להסיר שיער בישבן לגבר אבל לא רק בחיצוני אלא בין הישבן?
כמה סיפור כזה עולה בלייזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל-כ
16/12/2009שלום לך, כן ניתן, בהנחה שהשיער והעור מתאימים,דהיינו,השיער כהה והעור בהיר יותר.
עלויות איני יודעת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנימי דםי אור15/12/2009הורדת נימים היום ונורא לא מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרי אור
16/12/2009לא ברור באיזה מכשיר, למה ,?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר סנטר גנבים שקרנים ורמאיםשני15/12/2009דר סנטר דוחים את הטיפול שלי מעל לשנה! ושילמתי כבר על כל הטיפולים, אפשר להצטרף למישהו לתביעה? אחד העסקים הכי נוראיים שאי פעם ניתקלתי בהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתביעה נגד ד"ר סנטר בתאריך 16.5.
דודו16/12/20090545929340
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר להצטרף לתביעה של הנוכלים ה
אורית מתתיהו09/06/2010אני אורית מתתיהו הצטרפתי לד"ר סנטר בשנת 2005 שילמתי עד השקל האחרון בקושי רב!!!!!
גם התוצאות על הפנים, גם הנחיית הטיפול זוועה. וגם צריך לשלם בסוף על כל טיפול בנוסף למה ששילמנו בעבר........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי פשוט זה להגיש נגדם תביעה
דודו12/06/2010הגשתי נגדם תביעה אבל משום מה דחו אותה כי ד"ר סנטר לא לקחו מהדואר את ההזמנה. לכן, אני הולך באופן אישי אליהם כדי למסור להם את ההזמנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת אנשים שתובעים את דר סנטר
סיוון31/10/2010גם אני שילמתי להם מראש 9 אלף שח על טיפולי לייזר חזרתי מחו"ל והם לא קיימים יותר מה עלי לעשות? מישהו תובע אותם? אני מוכנה להצתרף לתביעה בכל מחיר!!!
בבקשה צרו איתי קשר ..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בעררהsigal15/12/2009שלום בת 40. יש מספר שערות בערווה, מעוניינת לגלח את האיזור, האם מס השערות הלבנות יתרבו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרל-sigal
16/12/2009שלום לך, גילוח לא גורם להתרבות שיער,הוא רק מקצר אותו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר או בקרן אור?ויקי14/12/2009שלום,
ברצוני להסיר שיער בבית השחי, ובידיים. ניגשתי לאמריקן לייזר, שם הסבירו לי שהם משתמשים בשיטת בקרן אור, ואילו בנאטוריפל משתמשים בלייזר. נכנסתי לדילמה מאוד רצינית לגבי שתי השיטות. בנוסף, באמריקן לייזר לא מגבילים את מס' הטיפולים עד שמגיעים לתוצאה הרצויה, ואילו בנאטורפיל ההגבלה היא עד 10 טיפולים...וזה מעלה את השאלה, האם טיפול בקרן אור פחות יעיל מלייזר?
גוון העור שלי בהיר, והשערה קצת יותר כהה (לא שחורה!) ופלומתית. איזו שיטה מומלצת? האם יכולה להיות החמרה בעקבות הטיפולים? (בת 18).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלויקי
16/12/2009שלום ויקי,
שיער פלומתי הוא לא כ"כ מתאים להפחתה בלייזר/אור הבזקי,ולכן לפני המכשיר והמקום צריך לאבחן את ההתאמה.הגיל שלך לא בעייתי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת SHRמיקי14/12/2009אני מבינה ש- SHR זו שיטה ולא סוג מכשיר.
מה ההבדלים בינהם?
האם גם קוסמטיקאית מורשת לעבוד עם זה ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחבל על הכסף
דנה14/12/2009עשיתי 10 טיפולים וכל השיערות חזרו לגמרי, אפילו לא דילול מועט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה, יש לך שיער בהיר?
ליטל15/12/2009אחרי כמה זמן השיערות חזרו? אחרי תקופה מסויימת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה, יש לך שיער בהיר?
ליטל15/12/2009אחרי כמה זמן השיערות חזרו? אחרי תקופה מסויימת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דנה15/12/2009אין לי שיער בהיר -שערותיי שחורות. השיערות חזרו כבר במהלך הטיפולים, כלומר - בטיפולים הראשונים היה שיפור ניכר ולקראת הטיפול ה7-8 החלה רגרסיה וכל השערות חזרו כבר שבוע- שבועיים אחרי הטיפול, מה שלא אמור לקרות. מיד בתום עשרת הטיפולים שבתי להיות עם כל השיערות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער במכון care,במכשיר סופרנודבורי14/12/2009האם מישהו מכיר את מכון care,האם הם אמינים יעילים?קיבלתי הצעה להורדת שיער מרגליים ,מפסעות ובית שחי בסך 6000 ש"ח,ל-12 טיפולים.האם ההצעה טובה?
בבקשה תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי דבורי,
שרית14/12/2009אשמח להציע לך מחיר "מאוד , מאוד אטרקתיבי", אני קוסמטיקאית, מנהלת מכון קוסמטיקה בתל אביב ,
יש עכשיו אצלי מבצע עד סוף דצמבר! שלא כדאי לפספס! השאירי לי את המייל שלך ואצור איתך קשר בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מציעה לך !
שרית15/12/2009המכונים הגדולים בעייתים בדרך כלל!!! יש בפורום המון ... תגובות שליליות על המכונים הגדולים...תיקראי למטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן בין טיפוליםשעיר לעזאזל13/12/2009אני מבצע הסרת שיער בלייזר כבר סביבות 4 שנים, בתדירות של 3 חודשים בממוצע בין טיפול לטיפול
השיער שלי צומח די מהר וכבר אחרי חודש וחצי חודשיים חוזר לגודל הכמעט מקסימאלי שלו
לאחרונה אני מרגיש שמתחילים למרוח אותי בקביעת תורים וכו', והפטנט האחרון הוא שאני צריך טיפולים פעם ב 6 חודשים במקום פעם ב 3 חודשים, כי השיער לא מצליח לצמוח, ושזה מה שנכון לאחר יותר מ 11-12 טיפולים. אני יחד עם זאת מרגיש שהשיער שלי עדיין צומח במלואו תוך משהו כמו חודשיים ואין טעם לחכות עוד 4 חודשים..
מי צודק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשעיר לעזאזל
מירה14/12/2009כמובן שאתה צודק
מבדריך אני מבינה שאתה שילמת עד סוף הטיפולים בעיסקת חבילה
עכשיו כשיש רק עלויות למכון ואת הכסף הם קיבלו מזמן הם רוצים שתפסיק להגיע
באיזה מכשיר אתה מבצע את הטיפולים?
אחרי 12 טיפולים הייתה צריך לראות כבר תוצאות מצויינות
הכותבת היא מומחית בתחום הסרת השיער בעלת ותק של 30 שנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת..
שעיר לעזאזל14/12/2009אני לא יודע מה סוג המכשיר האמת..
ואת צודקת, עסקת חבילה
אני בהחלט רואה תוצאות של הטיפול
אני לא מומחה, אבל לדעתי בשביל להגיע לרמה סבירה ייקח עוד בין שישה ל עשרה טיפולים בקצב שבו זה מתקדם עד עכשיו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער ע"י רופאמיכל13/12/2009שלום לכולם,
בחלק מהמכונים (פרופורציה, נאטורפיל) הסרת שיער נעשית ע"י רופא ובחלק ע"י טכנאיות לייזר
(care)
רציתי לשאול עד כמה זה קריטי שהפעולה תעשה ע"י רופא?
ועד כמה הרופאים האלה זה באמת, האם יש רופאים שמסיימים בי"ס לרפואה ומגיעים ללייזר??
וגם מה יותר מומלץ, לעשות ב-care או פרופורציה?
ומה הביקורות על מכשיר הסופרנו?
הרבה שאלות... אבל תודה מראש! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרל מיכל
13/12/2009שלום מיכל
על פי הוראות יצרן בלייזר צריכים לטפל רופאים ואנשי צוות רפואי מוסמכים. ב-IPL יש מכשירים לרופאים ויש לקוסמטיקאיות רפואיות.חשוב מאד שהטיפול יבוצע בידי מטפל מנוסה ומוסמך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוויותדנה12/12/2009שלום,
לאחרונה עברתי טיפול הסרת שיער בידיים במכשיר IPL חדש בשוק. בעקבות הטיפול יש לי הרבה כוויות שחלקן החלו להתקלף ונגלה עור בהיר יותר. ברצוני לדעת האם כוויות בדרגה כזו נורמליות ושכיחות לטיפול IPL או שמא הן נגרמו מרשלנותה או חוסר מקצועיותה של המטפלת? אציין כי עניין השיזוף אינו רלוונטי כיוון שהשיזוף בידיי היה מינימלי ביותר וגם בפרסומים נטען כי ניתן לעבוד עם מכשיר זה בכל עונות השנה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדנה
13/12/2009שלום דנה
אין כל דרך לענות על שאלותייך,באופן כללי ניתן לומר שלרוב, אם קרה והופיעו כוויות,הן חולפות ללא סימנים. העור המעט בהיר יותר הינו עור חדש שלא "ראה" שמש כלל.
בררי מה מידת הניסיוןשיש להם עם המכשיר ומה ניתן לעשות בהמשך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת
דנה14/12/2009אחרי כמה זמן להערכתך הסימנים אמורים לחלוף? והאם כדאי לי לשזף את הידיים או דווקא אסור להחשף? יש לי ממש ריבועים לבנים..
תודרה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
16/12/2009שלום דנה,
קשה לענות מבלי לאבחן.הכי נכון הוא לגשת ולהבדק,כדילפעול נכון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש מוצא לשיעור בפנים?ליאת12/12/2009אני סובלת זמן רב משיעור יתר בפנים (לחיים, סנטר). מעולם לא הסרתי את השיער שם בשום צורה. לאחרונה פניתי למכון כלשהו בנוגע להסרה בלייזר, ותשובתה של הרופאה היתה שאין אפשרות להסיר שיער מהפנים בשום דרך. כל מכונות הלייזר (כולל shr) עשויות לגרום נזק של צמיחה מוגברת באיזורים חדשים בפנים.
אני אובדת עצות ומיואשת. האם יש למשהו הצעה כיצד להפטר ממטרד זה?
האם שעווה היא אלטרנטיבה מספיק טובה שלא תפגע ותחמיר את המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער
ד''ר מיכאל שוחט12/12/2009ניתן לעבור טיפולי אפילציה בפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בלייזר ושיער פנים
פרופורציה13/12/2009שלום לך,
הבעיה העיקרית עם טיפול הלייזר לשיעור הפנים הוא שהלייזר עשוי לעורר דווקא את הפעולה ההפוכה: לעודד את השיעור ולא ניתן לדעת בוודאות למי הטיפול יעזור ובקרב מי יחמיר.
שעווה עלולה לגרות את עור הפנים שלך והיא בעיר מכאיבה.
אנו ממליצים לאזן את המצב באמצעות נטילת תרופות (היוועצי כמובן ברופא שלך) יחד עם טיפולי אפילציה
בהצלחה!
צוות רשת מרפאות פרופורציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בפנים
מירה13/12/2009הפנים הינו איזור בעייתי ביותר
ולכן הטיפול המומלץ הינו אפילציה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמומחים ולגולשות - אשמח לדעתכםסיוון11/12/2009היי אני "סובלת" ממצח ממש ממש קטן עכשיו עלה במוחי רעיון אולי תיצחקו עליי תגידו שאני לא שפוייה אולי לא ...אולי עושים את זה אני לא יודעת לכן רשמתי שאלה
חשבתי אולי לעשות אפילציה בקו של תחילת הראש שזה ייתן אשליה למצח קצת גבוה ...
מה דעתכם ?????
אשמח לתשובה מהירה
תודה סיוון
וחג חנוכה שמיח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראת שפויה לחלוטין...
שרית12/12/2009את גם יצירתית...זה קיים והרבה נשים עושות הסרת שיער במקום הזה על מנת לתת אשליה של מצח גדול! אני מציעה לך ללכת על לייזר או i.p.l באפילציה זה יקח שנים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל תגובה של ד"ר ????
סיון12/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיון
13/12/2009שלום סיון, ניתן להעלות את קו השיער במצח בעזרת לייזר/IPL יש להתאזר בסבלנות,כי שיער קרקפת הוא רב,אך יש תוצאות יפות בהנחה ששערך לא בהיר או ג'ינג'י.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
אטי13/12/2009IPL שיטה כואבת. אני הולכת ל LHE, לא כואב בחלל ותוצאות OK!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדלים בלייזררותם11/12/2009שלום
אני מעוניינת להסיר שיער בלייזר מכל הגוף, בת 22 בהירה עם שיער כהה
ניסיתי לברר במספר מכונים ואצל קוסמטיקאיות ולכל אחד יש מכשיר לייזר מסוג אחר
יש את האלכסנדריד לייצ'ר סופרנו 4mp וכו'..כמובן שכל מכון אומר שהמכשיר שלו הוא הטוב ביותר
רציתי לשאול מה ההבדל בין המכשירים והאם כולם הם מכשירי לייזר או שחלקם הם עובדים על שיטת קרן אור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפולי לייזר
ד''ר מיכאל שוחט12/12/2009בדכ בשיער כהה התוצאות טובות ואולם יש הבדל בתוצאות בחלקים שונים של הגוף קימת חשיבות גם למיומנות של המטפלים ולא רק למיכשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשי אפילציה
סיוון12/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מכשיר
מירה13/12/2009כיום יש המון מכשירים בשוק
לא בטוח שדווקא מכשיר לייזר הוא הבחירה הנכונה
הסופרנו הינו מכשיר ליזר 4MP קרן אור
הכל תלוי בסוג העור והשערה שלך במכונים מקצועיים מבצעים איבחון מקדים ע"י מספר שאלות שנקרא פיצפאטריק ואז מתאימים לך את הטיפול אני הייתי ממליצה לך על מכשיר 4MPכמו כן תמיד ניתן לבצע השלמה באפילציה אל תתיאשי יש תקוה!
הכותבת הינה מומחית בעלת ותק של 30 שנה בתחום הסרת השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
רותם25/12/2009אז מה בעצם אתם אומרים שהיום לייזר וקרן אור שווים ברמה שלהם?
לייזר לא אמור להיות חזק ויעיל יותר מקרן אור? אז מה בעצם ההבדל ביניהם?
כי המחירים זהים וזה מפליא אותי מעט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזורי הטיפולאנה10/12/2009
אני עדיין רוצה לדעת כמה אזורים ניתן לטפל באותו יום בסופרנו? נגיד האם אפשר לטפל גב כתפיים חזה בטן ועורף לגבר בטיפול אחד או כדי להפריד בין האזורים
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפולים
ד''ר מיכאל שוחט11/12/2009ניתן לטפל בטיפול אחד ואולם הייתי ממליף לטפל בחזה בטן בנפרד ובכל אזור הגב בניפרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם המכשיר IPL יעיל לשיער פלומתי?מישל10/12/2009כאשר הלכתי לייעוץ נאמר לי שהשיער שלי פלומתי, לפי דעתי השיער הוא לא פלומתי ובכל זאת התעקשו שאין טעם להסיר בעזרת לייזר, ואם כן ייעשה הדבר הוא יגרום יותר לנזק מאשר לשיפור מצב השיעור. האם בעזרת מכשיר ה- IPL של הדרמו פלאש- Dermo Flash הייעילות עולה כאשר הדבר נוגע "לשיער פלומתי" והאם יכול באמת לגרום לשיעור יתר? אודה לכם מאוד על תשובתכם הכנה והמקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמישל
10/12/2009שלום מישל, אכן שיער פלומתי הוא לא היעד של טיפולי הפחתת השיער בלייזר/IPL כי התוצאות לא יכולות להיות מאד משמעותיות ואכן יתכן באזורים מסויימים שאף תחול החמרה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פתרון - לשיער פלומתי ושיער לבן
שמואל11/12/2009חברת אפליסוניקס הוציאה מכשיר אולטרהסאונד חדש שמתאימה לשיער לבן בהיר ופלומתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה שטויות !!! איו דבר כזה
שרית11/12/2009כשהשיער לבן אין פיגמנט ....מה בידיוק הלייזר או כל מכשיר אחר יקלוט...???????? קצת היגיון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לבן
מירה13/12/2009הפתרון היחידי להסרת שיער לבן הוא אפילציה
חשוב ללכת לאפילטורית בעלת נסיון
הכותבת הינה מומחית בעלת ותק של 30 שנה בתחום הסרת השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?היועצים שלנו
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)