פורום הסרת שיער ואפילציה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר
    נואשת
    21/01/2010

שלום אני בת 18 והתחלתי לעשות טיפול לייזר באיזור הפנים. (שפם,צוואר עליון,פאות וסנטר) אמנם עשיתי רק טיפול אחד בנתיים אבל יש לי שאלה. האם בין הטיפולים ישנה דרך להוריד שיער שצומח? אמרו לי שאסור לעשות שעווה או מכונה (הפיליידי או משהו בסגנון) ובטוח שלא פינצטה. במקום אחד אמרו לי שכדאי לגלח ובמקום השני אמרו שממש אסור! מה הפיתרון הנכון?!
    נואשת מאוד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בלייזר

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    24/01/2010

ניתן להשתמש במקביל בקרם וניקה במריחה של פעמים ביום המאט את צמיחת השיער בפנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ל"נואשת"

מאיה
    25/01/2010

ראשית: עם כל הצער שבשיער מיותר בפנים אין סיבה להיות נואשת, יש פתרונות נהדרים היום בתחום הסרת השיער ...
    מה שאמרו לך נכון בחלקו: מותר לגלח בין הטיפולים, אבל אסור שעווה, חוט או פינצטה.

הנקודה היא שבין הטיפולים את אמורה להיות חלקה. אם זה לא כך, אולי הטיפול לא מספיק יעיל. מאחר ועברת רק טיפול אחד כדאי להתאזר בסבלנות ולראות מה קורה אחרי טיפול שני. אם גם אחריו יישארו שערות על הפנים – יש לשקול החלפת מכשיר, שינוי פרמטרים או כל דבר שעשוי לקדם את יעילות הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפנים
    חגית
    21/01/2010

שלום
    אני שחומת עור ויש לי שיער בפנים בשטח שמגיע כמעט עד ללחיים ותחתיהן, השערות דקות ולכן אינן מאוד בולטות לעיין, אך אני מתעניינת לגבי הסרת לצמיתות. יש לי מספר שאלות:
    איזו שיטה מומלצת להסרת שיער בפנים לעור כהה?
    האם מבצעים ניסיון כלשהו לפני ההסרה בכל שטח העור? יש לי עור רגיש (גם שמן ונוטה לפצעים) ואני די חוששת מסימנים ומכוויות לאורך זמן.
    קראתי שצריך לגלח את השיער טרם ההסרה, כיצד מבצעים זאת באיזור כל כך חשוף לעיין כמו הפנים - שהרי הטיפול לא מסתיים בפעם אחת.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בפנים

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    24/01/2010

במידה והשיער עדיין ופלומטי הטיפול המומלף הוא אפילציה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום וברכה לשחומת העור...

ריקי מ care
    25/01/2010

1.שיער בפנים מצריך בדיקה באשר למקורו: גנטי? בעיה הורמונאלית? זאת אנו בודקים בפגישת יעוץ, ולעיתים מפנים גם לבדיקה הורמונאלית. יש חשיבות רבה להצלחת הטיפול (או כישלונו) בבירור זה.
    2.אנא ממך, אל תשתמשי במושג "הסרת שיער לצמיתות". לצערי הרב, ולמרות נסיוני רב השנים בתחום, טרם הומצאה השיטה המבטיחה היעלמות מוחלטת של השיער לתמיד, במיוחד כשמדובר באזור הפנים. מטרת הטיפול היא להשיג הפחתה ניכרת בכמות השיער אבל ייתכן כי יידרשו מס' רב של טיפולים, ולעיתים יש חזרה של השיער על רקע שינויים הורמונאליים (למשל הריון)
    3.בחירת מכשיר בהתכתבות אינה מקצועית אם כי יש לי "חשד" שאני יודעת מה עשוי להתאים לך.
    4.אפשר ורצוי לעשות טסט קטן באזור הפנים לבדוק את מידת הרגישות ותגובת העור
    5.אכן יש חובה לגלח. במכשיר מסויים ניתן לקצר את השיער ולא לגלחו לגמרי. בכל מקרה אחרי הטיפול השיער נושר ואת תהיי חלקה למס' שבועות.
    6.העיקר הבריאות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

דנית
    27/01/2010

היי יפעת,
    מניסיון עדיף להסיר שיער בפנים ע"י אפילציה.
    אני מטופלת אצל אפילטורית מצויינת!
    אם תרצי אשמח לתת לך פרטים, תפני אליי במייל.
    בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה........
    דנה
    21/01/2010

שלום!!!
    יש לי שאלה:
    אני בת 20 ויש לי פצעי אקנה בפנים, צבע עורי לבן ושיער שחור.
    אני רוצה להסיר בעורף את השיער שצומח לי.
    ההיתי אצל קוסמטיקאית והיא המליצה על מכשיר אינפרא אדום IPL
    רציתי לשאול האם כל קוסמטיקאית רשאית לעשות את זה?או שממולץ ללכת לרופא???
    האם המכשיר מתאים לכל אחד?והאם יכול לגרום לצלקות???

אודה לתשובה...........

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה........

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    24/01/2010

טיפול בקרן אור יכול להתבצע עיי קוסמטיקאית טיפול בלייזר בדכ מומלץ שיתבצע עיי רופא ואולם ישנה חשיבות לניסיון ומיומנות של המטפל יותר מאשר לתוארו מכשירים להסרת שיער יכולים לגרום לכויות מקומיות ואולם בדכ אין צלקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער מאיזור הפנים
    גולשת
    20/01/2010

אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס ונוטלת אלטרוקסין 100 כ-5 ימים בשבוע ויומיים 75 מ"ל
    בנוסף גלולות דיאנה.
    אני מעוניינת להסיר שיער מיותר מאיזור הסנטר צוואר עליון..
    האם מומלץ לבצע זאת עם לייזר?
    האם התוצאות יהיו אפקטיביות ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מאיזור הפנים

הוספת תגובה

• שיער פנים

ד''ר מיכאל שוחט
    24/01/2010

לא מומלץ לטפל באזור זה בלייזר או קרו אור הטיפול המומלץ הוא אפילציה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי
    מיכל
    20/01/2010

רציתי לשאול האם אינפרא אדום באזור הפנים יכול לגרום לצלקות/פימגנטציה?
    האם הטיפול יעיל?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• מיכל שלום

יערית ביוטי
    21/01/2010

הי מיכל, לאחר שתעברי הבחנה לגבי צבע העור ,גוון השיער, מצב הורמונאלי ועוד מספר גורמים ותמצאי כאחת שיכולה לעבור טיפול, אני ממליצה לך לטפל בSPA SHR וכמובן עם מטפלת מקצועית ומיומנת . הSPA SHR ללא כוויות וללא כאב.
    אם את מעוניינת להוריד מספר שיערות בודדות אני ממליצה על אפילציה.

מוזמנת ליצור קשר ולקבל פרטים

Y ביוטי
    הסרת שיער ב SHR
    יערית052-5935500
    איזור חדרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    24/01/2010

טיפול בקרן אור יכול לגרום לפיגמנטציה הטיפול יעיל רק במיקרה שהשיער כהה ועבה ובאזור שפם ופאות לא מומלץ לטפל בקו הצוואר והסנטר מחשש לצמיחה מוגברת פרדוקסלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלטרנטיבות ל-IPL, לייזר ואפילציה
    עידן
    20/01/2010

שלום, אני מדוכא טיפול בלייזר וב-IPL, ויש לי צמיחת יתר של שיער שחור ועבה בפלג הגוף העליון, הכתפיים והזרוע, וצמיחה של שיער רב גם בשאר חלקי הגוף.
    אחרי 6 טיפולים בטכנולוגיות הנ"ל שום דבר לא השתפר והמצב אף החמיר מאד.

אני מאד מעוניין למצוא טיפול שיעזור לי להיפטר משיעור היתר אחת ולתמיד (לפחות בשערות העבות).
    מהן הטכנולוגיות החדשות שיש היום לטיפול באנשים כמוני?

מה נחשבת טכנולוגיה שמטפלת בשורשי שערה שיושבים עמוק מאד בעור (כמו אלו של השערות שצומחות בכתפיים ובגב העליון?).

צבע עורי דבשי (חום בהיר צהבהב) עם נטייה לשיזוף אך כבר שנים שלא נחשפתי לשמש.
    אני בן 23.
    צבע שערותיי שחור.

הוספת תגובה

• לעידן

28/01/2010

שלום עידן
    גב עליון כתפיים הם מהאזורים העיקשים ביותר להפחתה,בעיקר בגיל צעיר כגילך. לא ניתן לייעץ פרטני,אך ,ללייזר יש עליונות בטיפול ,בהנחה ששערך מתאים.כמו שנאמר לא פעם,למיומנות המטפל יש גם כן חשיבות רבה מאד.

יש להבין את יכולות התהליך ולעשות תיאום ציפיות אמיתי,לא ניתן להביס את מינך,תורשתך,או את תיפקודו של גופך.

6 טיפולים לאזורים אלו,הם די תחילת התהליך,בגילך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר
    טליה
    20/01/2010

5 שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה:
    1. אני מעוניינת בהסרת שיער בלייזר מהמקומות הבאים: ידיים, רגליים, מפשעות, בית שחי, בטן,
    גב תחתון, ישבן סביב הפטמות וחזה (בעיקר בין השדיים). שאלתי היא אלו מבין האזורים שמניתי מגיבים טוב לטיפול בלייזר ואלו אזורים פחות... (אם תוכל/י להעריך את ספר הטיפולים שלאחריהם אראה תוצאות זה יהיה נהדר)
    2. עד שיגיע התור שלי לטיפול הראשון יעברו כחודשיים מאז שהסרתי שיער באמצעות שעווה. האם משך הזמן הזה מספיק כדי שהשפעת הלייזר תהיה אפקטיבית?
    חימצון- יש איזורים כמו בטן וגב תחתון שאותם חימצנתי ממזמן אך עדיין גוון השערה בהיר. במקור השערה כהה. מה לעשות? לגלח? או להשאיר את זה להחלטת המטפלת?
    3. הבנתי שלאחר שבוע- שבועיים מהטיפול בלייזר מתחילה נשירת שיער. אז מה בעצם קורה בזמן שאני ממתינה לטיפול הבא? יש פרק זמן שאני אהיה חלקה? כמה זמן אשאר חלקה עד שאצטרך שוב לגלח עד הטיפול הבא?
    4. הבנתי שיש סכנה לכוויות לאחר הטיפול בלייזר. זה משהו שקורה לעיתים נדירות או שזה שיגרתי. תוך כמה זמן זה חולף והאם זה משהו שמגביל אותי באזשהי צורה?
    5. האם מכשיר אלקסנדריט יתאים לי: גוון העור שלי ממוצע (לא בהיר אבל גם לא כהה) השערה כהה, אם כי לא שחורה... יותר נוטה לחום העובי נראה לי רגיל סביר כמו לכל אישה לא עבה... (פרט למפשעות שם היא שחורה ועבה...)

המון שאלות, אבל אשמח לקבל תשובה.
    נעמי.

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בלייזר

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    24/01/2010

בתי שחי מפשעות ושוקיים הם האזורים המגיבים טוב יותר לטיפול מומלץ לגלח לפני טיפול במידה ויש צמיחה כבר לאחר שעווה אין בעיה בטיפול מכשיר אלכסנדריט סהכ טוב ואולם איכות הטיפול תלויה במיומנות המטפלים וגוון השיער כאשר ככל שהשערה עבה וכהה יותר התוצאות טובות יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער במכשיר לייטצ'ר וSHR
    אילנה77
    19/01/2010

שלום לכולם. הציעו לי במכון כלשהו טיפול במכשיר לייטצ'ר.
    ולבעלי טיפול SHR.
    מה ידוע לכם על מכשירים אלה? האם יעילים? האם כדאי?

לפי מה שקראתי בפורום, הבנתי שמכשיר SHR מתאים לבעלי שיער בהיר ובעלי שיערו כהה ועדיין המליצו על הטיפול זה. האם זה בסדר?

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר

שרון
    20/01/2010

שלום לך,
    מכשיר הלייטשר הוא המכשיר הותיק, החזק והאיכותי ביותר להסרת שיער בטכנולוגיית הלייזר והוא אכן מתאים בעיקר לבעלי גון עור בהיר ושיער כהה. עם זאת, בזכות היכולת להתאים את עוצמת המכשיר, ניתן להתאים את הטיפול לבעלי סוג עור ושיער מגוונים יותר מבעבר ועל כן, יכול להיות שגם בעלך יכול לעבור את הטיפול במכשיר הלייטשר (יש להיוועץ ברופא).

ה- SHR היא שיטה ולא מכשיר והיא יכולה לעבוד על בסיס טכנולוגיית לייזר או טכנולוגיית הבזקי אור (מוכר כ- IPL) בשיטת SHR שוברים את קרן הלייזר/אור לפולסים רבים. חד משמעית, מכשיר הלייטשר הוא יעיל יותר ממכשירים הפועלים בשיטת SHR.

המשך שבוע חורפי ונעים!
    צוות פרופורציה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיונות מייאשים להורדת שיער מהפנים
    אנונימית
    19/01/2010

שלום רב, הנני בעלת שיער לבן ופלומתי. לאחר שנים של הסרת שיער בשעוות מאיזור הפנים, נשברתי לקוסמטיקאית ששיכנעה אותי לנסות אינפרא. כיום(עברו 3 שנים) לאחר אולי 5 טיפולים סיימתי את הניסיון בכך שאני מגלחת את כל הפנים ולא רואה לזה סוף. נבדקתי אצל אנדוקרינולוג בעבר ואני מאוזנת הורמונלית. הבעיה היא תורשתית. אני לא יודעת למי לגשת והאם אפילציה יכולה להציל את המצב כשהשיער קשה מהגילוח (סנטר,פיאות,צוואר עליון) ואיך אני יודעת למי ללכת, מפחדת מפיגמנטציה או מכוויות שישאירו צלקות על הפנים שלי. עזרהההההה

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהפנים

שרון
    19/01/2010

שלום לך,
    כאשר מגיעות אלינו בנות המתלוננות על בעיה דומה לשלך אנו ממליצים להן לבדוק אפשרו של איזון תרופתי (במקרה שלך את אומרת שאין לך בעיות הורמונליות) ולאכן לשקול טיפולי אפליציה. איננו ממליצים לעבור טיפולים להסרת שיער בלייזר באזור הפנים שכן הדבר עלול לעורר דווקא את הצמיחה ואף רופא כיום לא יכול לנבא האם הטיפול יעזור או שדווקא יגרום להחמרה.

המלצתנו היא לפנות למכון/קוסמטיקאית מומחים בטיפולים אפילציה ואף לבקש ייעוץ רפואי נוסף (חוות דעת שנייה)

בהצלחה!
    צוות פרופורציה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית שלום

דנית
    20/01/2010

יש מוצא לבעיה, אשמח לתת לך המלצות ופרטים נוספים (בטח יש לך גם שאלות...מניסיון :-)))
    בהצלחה!
    דנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מסירה שיער בלייזר מהפנים בהצלחה

גם אני
    23/01/2010

שלום לך אנונימית,

גם לי בפרופורציה אמרו שלא יעשו לי בסנטר לייזר.
    הלכתי לייעוץ בנטוראפיל והם כן המליצו על טיפול גם בשפם וגם בסנטר בלייזר.
    מה אני אגיד לך...קיבלתי חיים בחזרה.
    אני כבר לא צריכה להסתתר ולהסתיר
    אני יכולה להסתכל לאנשים בעיניים.
    אין לי איך לתאר לך את ההרגשה.
    מה שכן, גם בנטוראפיל אמרו לי ששיער לבן הלייזר לא יסיר ואותם באופן ספציפי שאני אצטרך לעשות באפילציה.

אחרי שאני אסיים את הלייזר אני אעשה לשיער הלבן שישאר אפילציה וזהו.

אל תתייאשי. יש מה לעשות !!!! מנסיון !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    24/01/2010

כפי שכבר צינתי מס פעמים הטיפול היחיד שאפקטיבי לשיער בהיר בפנים היא אפילציה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר לא עזרה, להפך
    חסוי
    19/01/2010

הייתי בטיפולי לייזר לגב ולכתפיים עקב מכרה שהטיפולים עזרו לה אצל אותו ד"ר וראיתי שזה עזר
    עשיתי 7 טיפולים חזקים עם הפסקות של חודש וחצי כל פעם, הטיפולים לא עזרו והחמירו את המצב עוד יותר ברמה קיצונית

מה הסיבה ואם יש פתרון אחר? יש הבדלים בין גברים לנשים מבחינת הלייזר? איך הטיפול הצליח למכרה שלי ולי לא?

תודה מראש

הוספת תגובה

• לייזר

ד''ר מיכאל שוחט
    20/01/2010

אכן בחלק מהמיקרים טיפול בגברים באזור כתפיים וגב עליון אינו מספק ולעיתים גורם גם לצמיחה מוגברת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער בגבות - לייזר או אפליציה?
    אלי
    18/01/2010

טוב לאחר מחקר ארוך ושאלות עדיין אין בידיי התשובה לכן אני פונה לכל חבריי הפורום כולל הרופאים לעזרה.
    החלטתי שאני מוריד את השיער בין הגבות ( אני בן 25) אך אני לא יודע מה עדיף לייזר או אפליציה?
    אשמח לדעת מאנשים שעשו הורדת שיער מהגבות איך הם עשו זאת וגם אשמח לדעת מה חושבים שאר חברי הפורום מה עדיף לייזר או אפליציה על כל המשתמע מכך, יעילות הטיפול, זמן, יתרונות וחסרונות, והכי חשוב תופעות לוואי כגון צמיחה מוגברת, צלקות, וכל מה שאפשר!!! תודה.

הוספת תגובה

• לאלי

19/01/2010

שלום אלי, בין גבות הוא אזור שמגיב הייטב ללייזר,בהנחה שאינך בלונדיני או ג'ינג'י.
    אם יש שערות ספורות בלבד,עדיף אפילציה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SPA SHR

יערית ביוטי
    19/01/2010

שלום לך במכשיר הSPA SHR יש תוצאות מדהימות לאיזור בין הגבות ,קו גבות ועצמות לחיים כל עוד השיערה בעלת פיגמנט לא לבנה ג'נג'ית או שקופה.
    ממליצה בחום ללא משחות אלחוש ללא כאבים וללא כוויות.
    תוצאות מהטיפול הראשון.

מוזמן ליצור קשר ולקבל פרטים נוספים

Yביוטי
    הסרת שיער בSHR
    יערית052-5935500

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים לא עוזרים-שאלה לכולן
    arh,
    18/01/2010

שלום רב
    אני מטופלת כבר שנה אצל קוסמטיקאית שמטפלת שלייזר באזור המפשעה ובית השחי.
    התשלום הוא פר טיפול וזה קרוב לכן בחרתי בה.
    אני כבר בטיפול העשירי.
    החסרתי טיפול מכיוון שלא היה לי מספיק שיער בעת הטיפול המקורי-דבר שאמרה שנורמלי.
    הטיפולים שהיא מבצעת הם בהפרש של שישה שבועות ומכיוון שאינני שעירה ולבנה מאוד, היא אמרה שאני מטופלת אידאלית, גם התחלתי את הטיפולים עקב הפצעים ששעווה הייתה עושה לי.
    אך הפעם מכיוון שהחסרתי טיפול גדלו לי המון שערות, נכון שהם ישרות ודקות אבל המון, האם זה בסדר לאחר כל כך הרבה טיפולים?
    האם כדאי להחליף מטפלת?
    תודה מראש

הוספת תגובה

• תשובה

יערית ביוטי
    18/01/2010

שלום לך, טיפולים עושים רק לאחר שיש צמיחה כלומר "שיש על מה לעבוד" שיהיו את אותן שערות שיקבלו טיפול אפקטיבי ולא לבצע טיפול אם אין צמיחה.
    קצת קשה להסביר בכתב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר
    טליה
    17/01/2010

שלום!
    יש לי מספר שאלות, אשמח אם תוכל/י לענות לי עליהן:
    1. סגרתי באחד המכונים הסרת שיער לכל הגוף. עדיין לא הלכתי לטיפול הראשון (מחכה שכל השיער יצמח) האם יש משהו שמפעיל מכשיר הלייזר אמור לעשות כשהוא עובד מסביב לפטמות (חמשל: כיסוי שלבם על מנת לא להתקרב לפטבה עצמה) ובאזור השפתיים הגדולות באיבר המין הנשי. אם אנני רוצה מראה חלק, אבל גם לא רוצה שישארו הרבה שערות יש שבלונות שמראים לי או אני פשוט אמורה להגיד מה אני מעדיפה?
    2. מבירור טלפוני מסתבר שהמכשיר איתו עובדים בסניף הוא אלכסנדריט מקריאה בפורום הבנתי שזה מכשיר לאחר שהשערה הופכת לעדינה יותר ובשלב הראשון משתמשים במכשיר אחר. אם זהו המכשיר היחיד בסניף יתכן והתוצאות של הלייזר לא יהיו אפקטיביות באופן מקסימלי?
    יש לציין שהשערה שלי ברוב המקומות עדינה אם כי יש מקומות שבהם הוצאתי עם פנצטה ואז היא יותר עבה. השערה כהה יחסית לעור. צבע העור שלי ממוצע וגוון השערה משתנה ממקום למקום אבל ברוב המקומות חום כהה. האם האלכסנדריט מתאים לי (לפי התיאור שלי) והאם זה קריטי שאין סוגי מכשירים נוספים בסניף?

בתודה מראש, שני.

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בלייזר

הוספת תגובה

• הסרת שיער

עורגני-
    18/01/2010

אזורים שהם כהים יותר המטפל יכסה אותם במדבקה לבנה על מנת לא לפגוע ברקמה הסמוכה.
    באזור איבר המין הנשי בדר"כ יש צורך להחליף תוכנית.
    לגבי המכשיר ,אם את לא שקטה כדאי שתתיעצי עם המכון עצמו , אם זה נכון לגבי אופי השערה שכתבת אז הם אמורים לעבוד עם שתי מכונות. בהצלחה!
    אורנה
    עורגני- מרכז להסרת שיער וקוסמטיקה אורגנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשני

19/01/2010

שלום שני.
    1. העיצוב צריך להיות שלך ועל פי העדפתך. מטפל/ת מיומנת תדע כיצד להגן על העור הכהה של הפיטמה או נק' חן.
    2. במכשירי אלקסנדריט חדישים יש פרמטרים שונים לסוגי שיער שונים. יש יתרון לריבוי סוגי מכשירים, אך,לא קריטי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער בפנים- תשובה בבקשה!!
    אלי
    17/01/2010

שלום לכל חברי הפורום !
    בהמשך לשאלתי שנענתה, האם לא עדיף להוריד את השיער בין הגבות ע"י אפליציה? והאם תופעות לוואי אצל גברים שונות מנשים בהורדת שיער מהפנים בגלל שינוי הורמונלי? כלומר האם לא מומלץ לנשים לבצע לייזר בפנים נוכח השינויים ההורמונליים ולגברים כן נוכח זה שאין הם עוברים שינויים הורמונליים כמו נשים ( כמובן שאני מדבר על אנשים שעברו את גיל ההתפתחות שלהם, גיל 25)

לקביעת תור
    סגירה
    שיער בפנים- תשובה בבקשה!!

הוספת תגובה

• הסרת שיער בין הגבות

עורגני-
    18/01/2010

הIPL עובד יפה מאוד לאזור שבין הגבות. אפילציה הוא תהליך ארוך יותר ומשאירים אותו לסוף סדרת הטיפולים וזאת ל20% שיער שנותר.
    גם גברים עוברים שינויים הורמונליים ולנוכח העובדה שהשיער בפנים מציק ומטריד אני ממליצה לעשות בכל זאת . גם אם לא נפתר מהכל לפחות תהייה דחיה בצמיחה.

אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער מאזור הבן
    סיון
    17/01/2010

שלום,
    רציתי לדעת האם יש סכנה לפוריות (לאישה) כאשר מבצעים הסרת שיער בלייזר מאזור הבטן (עקב קירבה של רחם ושחלות). תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מאזור הבן

הוספת תגובה

• הסרת שיער בבטן

עורגני-
    18/01/2010

ממש לא, לייזר או כל שיטה אחרת עושים גם בשפתיים שבאזור איבר המין.כך שאין סכנה כלל וכלל.
    הלייזר וה IPL בתחום הרפואה כבר מספר שנים טובות . והם הוכיחו את עצמם. בהצלחה!
    אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיון

19/01/2010

שלום סיון.
    אין כל סכנה לפוריות האישה עקב הפחתת שיער בלייזר. הקרן נכנסת רק לעומק של עד כ- 3-4 מ"מ,בשכבות העליונות של העור.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה