מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חמצון בגוףמוריה19/05/2009
שאלה נוספת: זה נכון שכשמחמצנים שיער בגוף הוא גדל יותר מהר, מתעבה ומתארך??
תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימצון
ד''ר מיכאל שוחט20/05/2009בדכ לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציה לגברמיכאל18/05/2009
היי
רציתי לברר האם אפשרי לבצע אפילציה באיזור הכתפיים וגב עליון .
אני יודע שהתהליך יותר כואב אולי ויותר איטי גם לפי מה שהבנתי יותר יעיל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה
ד''ר מיכאל שוחט20/05/2009התהליך אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת המלצה לקוסמטיקאית בת"א עם SHRקטי18/05/2009
האם מישהי מכירה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר aria shr?
מרינה22/05/2009aria shr?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIPL או לייזר?
אילנית22/05/2009לא מומלץ להשתמש באריה SHR, יש עליה המון תגובות נוראיות, אם רוצים SHR אז צריך לחפש מקום שמשתמש בלייזר SHR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות
ד''ר מיכאל שוחט23/05/2009איננו נוהגים להמליץ בפורום עלייך לפנות למפיץ הישראלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזר לייטשירשי17/05/2009
התקשרתי למרפאות עדן בפ"ת כדי לברר לגבי הסרת שיער בלייזר ואמרו לי שלא כדאי לי להתחיל טיפול בגלל שאני עוד צעיר ,ושהטיפול ימשך סתם הרבה שנים ועם הרבה טיפולים. אני בן 19 וחצי
אז השאלה שלי היא באיזה גיל מומלץ להתחיל טיפול בלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשי
18/05/2009שלום שי
לא ציינת באיזה איזור רצית לטפל. יש אזורים שאכן בגילך עדיין מוקדם להתחיל,כגון כתפיים/גב עליון.. אלא אם אתה מאד מאד שעיר שם כבר כעת.
הכלל אומר בסיום ההתפתחות המינית,שאצל גבר זה, תחילת שנות העשרים.
כמו כן צריך לדעת שגבר מוסיף שיער עד סוף שנות ה30 שלו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רבדני_2017/05/2009לפני כשנתיים עברתי ניתוח באיזור הצוואר - צד שמאל ונשארה לי צלקת די גדולה 4 ס"מ בערך
באיזור זה גודל לי שיער, ובזמן הגילוח אני מתגלח גם באיזור הצלקת דבר שהוא לא נעים ובעייתי
שאלתי היא, האם אפשרי להסיר שיער באיזור הזה ע"י שעווה,האם זה לא יפגע בצלקת?
אציין כי הזיפים ממש צמודים לקו הצלקת ומעטים גם על הצלקת עצמה.
אם הבעיה הזו אינה קשורה לפורום הזה, מתנצל מראש לא מצאתי מקום אחר רלוונטי
ואודה לכם מאוד אם תוכלו לענות ולעזור
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
18/05/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזה גיל אפשר להסיר שיער באינפראדורית17/05/2009האם לילדה בגיל 12 (שקיבלה מחזור) מכשיר אינפרא אדום מסוכן? האם יש השלכות על גיל ההתבגרות או שפשוט הטיפול לא כל כך יעיל כי הילדה עדיין מתפתחת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדורית
18/05/2009שלום דורית
כפי שציינת,הטיפול לא יהיה יעיל,ויותר מכך עלולה להיות החמרה והתפשטות של השיעור .
כל דבר בעיתו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער במכשיר חשמלי ביתי בהריוןמריל17/05/2009שלום,
האם מותר בזמן הריון להסיר שיער מהרגליים, ידיים ובית שחי בעזרת מכשיר חשמלי ביתי (סילקנ אפיל)? אין בעיה עם הזרם החשמלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמריל
18/05/2009שלום לך,
פני ליצרן,בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באפילציהבר16/05/2009שלום,
רציתי לדעת אם מומלץ לנשים להסיר שיער באפילציה באזור העורף אצל נשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
18/05/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתר לילדה בת שנה ושבעה חודשיםמרינה15/05/2009בתי בת שנה ושבעה חודשים וסובלת משיעור בעורף גב תחתון ובאזור המרפקים בידיים. השיעור הוא כמו פלומה אבל השערות מאוד מאוד ארוכות. היתי אצל אנדוקרינולוג שטען שלפי מיקום השיער זה לא הורמונלי אלא קוסמטי בלבד. הוא אמר שהכי טוב לגילה זה לחמצן לה את השיער.
שאלותי: האם חימצון גורם לצמיחה מרובה יותר?
האם יש פתרון אחר לילדה בגיל זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמרינה
18/05/2009שלום מרינה
עקב גילה הרך,לא הייתי עושה דבר בשלב זה,אלא עוקבת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
a20/05/2009הבנתי שהמכשיר בדור הרביעי של הלייזר מתאים לכל גיל
כיוון שהוא לא מכאיב בכל אופן מה הרופא\ה אומר\ת???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער ואפילפסיהענת15/05/2009אני מעוניינת לבצע הסרת שיער (בשלב ראשון, שחי ומפשעות) ומטופלת תרופתית נגד אפילפסיה. במספר מקומות אליהם פניתי נאמר לי עקרונית שלא ניתן לבצע הסרת שיער עבור חולי אפילפסיה (אף אחד לא טרח לפרט יותר מידי מדוע בעצם לא). האם לנצח נדונתי למרוט בשעווה? האם ישנם בכל זאת פתרונות מתאימים ויעילים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלענת
18/05/2009שלום ענת, הסיבה לכך היא הוראת יצרן,אשר מציינת זאת כהתוויית נגד. ההבזקים של המכשיר יכולים לעורר התקף אפילפסי,והם לא מוכנות להיות אחראיות לכך.
אם רמת האיזון שלך טובה ומעלה,יתכן שבכיסוי עיניים מלא,במרפאות פרטיות של רופאים,בשיתוף עם הנאורולוג המטפל תוכלי לקבל טיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשירים להורדת שיער בכללית אסטתיקהבר14/05/2009שלום,
מישהו אולי יודע באיזה מכשירים משתמשים בכללית??
חשוב לי לדעת את הדגם המדויק.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמכשירים להסרת שיער בכללית אס'
בר16/05/2009מישהו יודע אולי באיזה מכשירים משתמשים בכללית???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בפניםמיכל14/05/2009אני רוצה להתחיל לעשות הסרת שיער בלייזר בפנים. אני בת 16.5, ויש לי עור מאוד כהה.
אחיותי הגדולות עושות זאת ויש להם פצעים בפנים אחריי שהתחילו את הלייזר.
אני מפחדת שגם לי יצמחו פצעים..
אז השאלות שלי הן:
1. האם אתם ממליצים לי לעשות לייזר בפנים?
2. האם זה יגרום לצמיחה נוספת של שיער בין הצוואר לפנים?
3. האם זה יעשה לי פצעים בפנים?
תודה.. נואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבפנים רק אפילציה אל תתעסקי עם לייזר
טלי15/05/2009בפנים, במיוחד שזה עור כהה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסוריאזיסמישהי14/05/2009שלום רב,
רציתי לדעת אם מותר למי שיש לו פסוריאזיס להסיר שיער בלייזר (מאיזור הרגליים והבית שחי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמישהי
18/05/2009שלום לך
פסוריאזיס היא התוויית נגד,להפחתת שיער בלייזר.יש רמות שונות של תחלואה ובמקרים קלים ולא באזור המבוקש,לעיתים ניתן לטפל. הבעייה היא שזה יכול לגרום להתפרצות קשה ולהתפשטות הנגעים ולכן נמנעים מלקחת סיכון,כי לא ידוע למי זה יקרה ולמי לא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcare או כללית אסתטיקהבר13/05/2009שלום,
אני מעוניינת להסיר שיער בלייזר מהרגליים ומהידיים. אני בעלת שיער לא בהיר במיוחד אך פלומתי.
בכללית אסתטיקה נאמר לי כי באזור הירכיים והידיים זה קצת בעייתי והמליצו לי לעשות טסט בעוד חודשיים(כשיגיע מכשיר חדש המיועד לשיער פלומתי shr).
בנוסף הייתי גם במכון care שם נאמר לי שיש מכשיר המיועד לשיער פלומתי ושמו סופרנו.
רציתי לדעת אם מישהו שמע על אחד מהמכשירים הללו? האם הם באמת עושים את העבודה או שאין טעם להתחיל בטיפול?
אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו באחד מהמכשירים והיו באחד מהמכונים הנ"ל ולקבל חוות דעת על שניהם.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני מטופלת בכללית אסתטיקה
אירית14/05/2009ומורידה בכל הגוף.
מאוד מרוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיזהרי מ-SHR
אלירון14/05/2009אני יודע מנסיון שהשיטה לא עובדת. אנ י באופן אישי עברתי 15 טיפולים בשיטה הזו, אכן, לא כואב, אך מצד שני לא חל שום דילול אצלי. (אין לי קרחות). ואיפה שהיה - חזר תוך כחודש ימים. בקיצור-חזרתי להיות קופיף קטן עם שיער ועם נזק משמעותי לכיס.
אני מודה שהייתי צריך לבדוק יותר על השיטה לפני שהסכמתי, אבל בפועל לא בדקתי. ואכלתי אותה.
היום אני יודע שיש רבים כמוני.
היזהרי והישמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מכשיר shr סופרנו או shr aria?
בר15/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בעיה עם האריה אך לא עם הסופרנו
אילנית22/05/2009באמת כדאי להזהר מהאריה SHR, אך בניגוד אליה, הסופרנו עובד מצויין למרות שזה בשיטת SHR.
ההבדל הוא שהאריה היא IPL והסופרנו הוא לייזר.
אחד עובד והשני לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהARIA SHR - לא עובד!
יובל23/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש לא נכון!!!!!
שרית15/03/2010לי יש את האריה s.h.r ואני מאוד, מאוד, מרוצה!!!
הלקוחות מרוצים!!! והתוצאות מצויינות...!!!
וכל מי שכותב פה שהמכשיר לא טוב, דעו לכם שהוא "מושתל מחברות אחרות.."
.לפני שאני רכשתי את האריה... עשיתי בדק שוק מאוד כפדני...דברתי עם המון קוסמטיקאיות ולקוחות שסיימו את הטיפולם וכולם ... כולם מרוצים!!!
אגב הסקר שלי היה על 20 קסמטיקאיות ומכולם קבלתי המלצות טובות ... אני עובדת כ- שנה וחצי עם המכשיר ומודה לאל שרכשתי אותו !!! ולא שום מכשיר אחר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר ה-ARIA SHR לא עובד
אילנה30/03/2010הוצאתי כל-כך הרבה כסף ומעל 10 טיפולים והכל חזר. מדוע שלא יעשו משהו כדי לפקוח את עיני הצרכנים שלא יפלו בפח כמונו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהARIA SHR - זה לא IPL!!
יובל23/05/2009לכל המומחים פה, גם אני טופלתי ב-ARIA SHR, כן, גם לי כל השיער חזר. וכשביררתי לעומק מדוע. הבנתי עובדה אחת מאד פשוטה, המכשיר הזה הוא לא IPL המסורתי, ולכן הוא לא עובד. אם זה היה IPL מסורתי . מן הסתם, לא היה צורך לחזור על מקום הטיפול כ"כ הרבה פעמים. אם אתם זוכרים. ב-IPL מסורתי, נותנים פולס אחד במקום ולא חוזרים עליו.
ולכן קוראים לשיטה SHR ולא IPL. ותאמינו לי, שהיום מכשירי IPL טובים נותנים מענה נהדר. האריה SHR הוא לא IPL נקודה! ומכאן כשלונו.
כדי להשמיש שיער הטמפרטורה שאצורה להגיע לזקיק היא 75-80 מעלות. וב-SHR זה מגיע לסביבות ה-43 מעלות. ולכן הוא רק מחליש את השערה, אבל בפירוש לא מסוגל להשמיד אותה.
אנא מכן, החכימו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון ולא נכון
אילנית24/05/2009אריה SHR זה כן IPL
הפטנט של אלמה לגבי הSHR הוא גאוני, הבעיה היחידה שהוא לא מתאים למכשיר הזה.
אותו הפטנט עובד מעולה בסופרנו כי לסופרנו יש מספיק כח לספק את הסחורה.
ARIA SHR פשוט מכונה חלשה מדי, זה כן IPL אבל אין לה מספיק כח לחדור מספיק בשביל באמת להרוג את השיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהARIA SHR מכשיר מ ד ה י ם !!!
יוגב26/05/2009אני לא יודע מאיפה אתם שואבים את ערמת השטויות האלה - אלא אם כן אתם עובדים עם מכשיר אחר וטיפול ללא כאב לוקח לכם עבודה.
טופלתי שנה וחצי במכשיר, כיום אני 10 חודשים לאחר הטיפול ה11 גב כתפיים.
הכי פשוט שיש - חלק כמו תחת של תינוק !
יוגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוגב - פשוט אין מצב!! פשוט אין!!
ספיר שבה29/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ליוגב
אלמונית10/08/2009מה אתה מבלבל במוח? טופלת באריה SHR?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריה SHR -לא עובד
רינה14/03/2010כאחת שמחזיקה את המכונה , בהתחלה האמנתי לחברה ורכשתי, היום מחזיקה כי אין ברירה ואין כסף לקנות מכשיר אחר.
היום אני בוכה על הטעות שעשיתי ורכשתי.
החברה לא עומדת מאחורי המכשיר וזורקת את כל האחריות על הקוסמטיקאיות בטענה
שהן לא יודעות לעבוד..(מעניין אף אחת לא יודעת לעבוד?)
אני מזהירה - אל תתפתו ואל תאכלו את הלוקשים שמאכילים אותכן, חבל על הכסף וחבל על העצבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט שקר.
רעות קוסמטיק14/03/2010אני לא יודעת מטעם מי את עובדת, זה שתא מקפיצה הודעה מלפני שנה כבר מראה בדיוק כמה תא מעורה בפורום.
אני עובדת כבר 4 שנים עם מכשיר הסופרנו - ואני מודיעה באופן חסר תקדים- את מוזמנת לבוא ולשאול לקוחות שלי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובל...תסלח לי...
שרית15/03/2010אתה ממש אדיוט!!!
אם אתה עשית בדיקה מעמיקה...אז אני צינצנת....
אתה מדבר שטויות במיץץץץץץץץץץץץ
דיי כבר אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי משהו...
שרית15/03/2010תומר לי בבקשה..כולם מתומתמים???
ואתה החכמולוג???
ה-s.h.r נמצא במקומות הכי נחשבים ואצל המון רופאים... והמון מטופלים סיימו את ...ואתה החכם
בדקת ותוען שהוא לא טוב...מעניין מאוד!!!
נו דיי... שומעים את הקינאה...
איך אומרים...שיחיו ויסבלו...אמן...חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלירן...יודעים שאתה מושתל!!!!!!
שרית15/03/2010מכיוון ששיטת S.H.R מוכחת ומצויינת!!! נ ק ו ד ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט23/05/2009התוצאות של הסרת שיער פלומטי אינן מספקות בכל הטכנולוגיות הקימות להסרת שיער בקרן אור או לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באזורים אינטימיםy13/05/2009שלום,
מהי הדרך הטובה ביותר להסיר שערות ערווה? (לא רק קו ביקיני)
בגילוח הן גדלות קשות יותר.
האם יש מכשירים חשמליים מיוחדים כמו לשאר הגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?היועצים שלנו
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עודמומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)