מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בקו פיאות הלחייםב27/09/2009
מאז ומתמיד פאות הלחיים שלי היו ארוכות...
לפני כחצי שנה התחלתי להוריד את הפיאות במכונה. לא ידעתי שהורדת שיערות פלומתיות תגרום לצמיחת יתר.
כעת, אם אני לא מורידה את השיער, ישנן שיערות שמגיעות ממש עד סוף הלחי (אמנם לא צפופות כמו ה"פיאות" אך עדיין מיותר לציין את המראה הלא נעים והתחושה..)
אני בהחלט רוצה לשים לזה סוף.
הבעיה היא שצבע העור שלי כהה (צבע ספרדי טיפוסי). הבנתי שטיפול בליזר בעייתי בצבע כהה.
מה אני יכולה לעשות?
אשמח לשמוע על מקומות מוכרים ואמינים באזור ירושלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל ב
30/09/2009שלום לך
ראשית תבדקי את מצבך ההורמונלי,יתכן שמשהו לא מאוזן, במידה וכך כדאי לאזן תרופתית ,אחרת לא יהיה שיפור משמעותי. במידה ולא,אם את רק שחומה ולא שזופה ,מטפלים מנוסים יכולים לעזור בבטחה. בררי ובדקי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי גילוחניב27/09/2009אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אם לא אז אשמח שתפנו אותי לפורום הרלוונטי.
החצי השמאלי של השפם שלי נשאר שחור יחסית גם אחרי שאני מגלח אותו ביסודיות וזה מפריע לי.
מהי הסיבה ומה אפשר לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני בן 22 ומתגלח בתדירות
ניב27/09/2009יומית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסית אולי
גיא28/09/2009להתגלח הפוך? אני מעביר סכין עם הכיוון, מורח קצף שוב ומגלח נגד הצמיחה, אחרת נשארים מלא זיפים מבצבצים. אם לזה התכוונת, אז גילוח הפוך אמור לעשות את העבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על קוסמטיקאית להסרת שיעראיילת26/09/2009הי
ברצוני להמליץ בחום על הקוסמטיקאית שלי.
הסרתי אצלה שיער במספר מקומות בגוף, ואני מרוצה מאוד.
הגעתי אליה בעקבות המלצה של חברה, מקצועית, ונקיה מאוד.
לכל מי שמעוניין, ניתן לפנות לורדה בטל. 050-7761144.
מומלצת מאוד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
30/09/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעיר בפניםס26/09/2009שלום רב,
ברצוני לדעת כיצד ניתן להסיר שעיר בצידי הפנים כיוון שתמיד היה לי שם שעיר ואחרי לידה התחיל לצמןח עוד יותר. בעבר הסרתי שעיר בגב התחתון הפרופורציה והכל ירד ולא צמח עד היום. כבר כחמש שנים. פניתי לפרופורציה שוב פעם ונאמר לי שבפנים לא מורידים עקב רקע הורמונלי.
כיצד ניתן להוריד בשני צידי הפנים שעיר?
מחכה לתשובתך
ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרל-ס.
30/09/2009שלום לך,
ראשית כדאי לך לבדוק פרופיל הורמונלי,דרך רופא המשפחה או הנשים. בהנחה שהכל תקין ניתן להפחית שיער בעזרת אפילציה - מחט חשמלית.
במידה ויש בעיה הורמונלית,יש לאזן אותה תרופתית במקביל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימן שחורדנה25/09/2009שלום,
אני נמצאת במהלך טיפול הסרת שיער בלייזר (עברתי כבר 5 טיפולים) בבית השחי ובמפשעות.
בימים האחרונים שמתי לב כי נהיו לי סימנים שחורים בבית השחי שלא ניתן להתעלם מהם,
בנוסף, בעת התזת דאורדורנט אני מרגישה צריבה.
מהם הסימנים, האם זה סימן לכוויה? זה יעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדנה
30/09/2009שלום דנה,
בפורום לא ניתן לענות פרטנית. גשי והבדקי אצל המטפל/ת שלך להמשך ברור ומעקב,או רופא עור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיערמיואש25/09/2009האדם הצליח להגיע לפני שנים לירח - אבל עוד לא הצליח להגיע לפיתרון אמתי לנשירת השיער הגנטית
האדם הצליח לשכפל כבשה שלמה - אבל עד עכשיו לא מצליח לשכפל שערה קטנה
האדם פיתח כבר ממזמן תרופה שתשים קץ לבעיית האקנה - אבל עוד לו הצליח לשים קץ לנשירת השיער
והכל הכל בגלל הורמון אחד שעושה לכולנו קרקס
מדוע הגוף פוגע בעצמו ומנשיר את השיער במקום ובגיל שאנו הכי צרכים אותו - למה לא יכול במקום בראש לנשור לי השיער ברגלים
כמה אנו נלחמים להסיר שיער בשאר הגוף והוא מתעקש להשאר - ובראש אנו ממש מתעקשים להשאיר אותו והוא נוטש אותנו -למה הגוף בכלל צריך DHT? - למה DHT לא גורם לשאר השיער בגוף לנשור?
מתי הבעיה שקיימת מבראת האדם תפטר?
ד"ר מתי סוף סוף ימצאו פתרון לבעיה הנוראית המדכאת ומעצבנת כאחד?
מה עם תרופת האבודרט - למה זה נעצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיואש
30/09/2009שלום לך,
ראשית, ברכות על הסגנון.
אכן מרגיז,אך זה המצב ואיתו אתה צריך "לנצח...".
איני אשת בשורה לצערי, אך אדם חכם אמר פעם, שכדאי לקבל את אשר לא ניתן לשנות....
החזק מעמד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4MP........אור24/09/2009שלום ד"ר רציתי לשאול על מכשיר חדש להסרת שיער 4MP
אלו הפרטים עליו : אורך גל-650
עוצמה-13/14 ג'אול
יצרן-SHARPLIGHT מבית אמייקן לייזר ולשאלתי אני צורכת כדורי ברזל בשם FERROCAL ותרסיס לאף בשם אלגרו {תרסיס סטוראידי במינון נמוך }ככמו כןמשאף נגד אסטמה בשם סימביקורט טורבוהלר האם יש סכנה או בכלל לא רצוי להמשיך את הטיפול במכשיר החדש 4MP בפרט בגלל התרסיס הסטרואידי אגב אני בטיפול 5 ועד עכשיו טופלתי SHR האם זה לא מסוכן לעבור באמצע טיפול ממכשיר אחד לשני
בתודה ......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרד"ר גלי שלום ...
אור02/10/2009הפרטים שביקשת על ה-4MP אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור
12/10/2009שלום אור
איני מכירה את המכשיר. הפרטים שנתת נראים לי חלקיים בלבד.אני סבורה שזה לא אתי להתערב בפרטי מטופלים או מוסדות אחרים מעל גבי הפורום.לכל שאלה ספציפית שיש לך ,פנה/' למטפלים שלך. ובאופן כללי אין סכנה בלהחליף מכשירים תוך כדי התקדמות הטיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור דחוףחלי23/09/2009היי,
אני עובדת במכון להסרת שיער בלייזר כטכנאית לייזר
אני בתחילת היריון ואני חוששת לגבי ההשפעה של המכשיר
אני עובדת עם מכשיר הלייט שייר והקנדלה
אשמח לתשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחלי
30/09/2009שלום חלי,
ככל הידוע עד כה, אין השפעה לא רצויה על מהלך ותקינות ההריון אצל מטפלות במכשירי לייזר/אור הבזקי.אין כאן קרינה.
את יכולה לפנות גם לברור נוסף במשרד הבריאות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש צורך בטיפול גם אם לא גדלמ22/09/2009טופלתי 3 פעמים בלייזר במכשיר SHR ולא גדל לי בבית השחי.
במכון אומרים שאני צריכה לבוא שוב לטיפול למרות שלא גדל שיער.
האם אני צריכה לעבור טיפול או פשוט לחכות שיגדל למרות שעבר
חודש מאז הטיפול האחרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרל מ
30/09/2009שלום לך
כדאי לך לפעול עפ"י המלצות המטפלים ועפ"י הוראות היצרן של המכשיר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב שיניים בזמן הלייזרמתעניינת22/09/2009אתמול עברתי את הטיפול הראשון באזור הפנים, ושמו לי אצבעות צמר גפן בין השיניים לחניכיים כי יש לי כתרים (מחרסינה).
למרות הצמר גפן, מאד כאב לי בשיניים בזמן הלייזר. כמו זרם חשמל חזק מאד וכואב בשיניים.
האם אפשר לעשות משהו בנדון ?
האם יש משהו אחר שניתן לשים בפה כחוצץ טוב יותר ומבודד יותר לשיניים ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיניים כואבות
יערית ביוטי27/09/2009אני משתמשת במכשיר הSHR ובזמן טיפול באיזור השפם אני לוקחת נייר סופג הלבן מקפלת שיהיה קצת עבה וחותכת חתיכה שתיכנס לפה בין השפה לשיניים. מקווה שהבנת אותי. יערית ביוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנייר סופג לבן של מטבח כזה ?
מתעניינת29/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתעניינת
30/09/2009שלום לך
לעיתים, גלילי צמר הגפן נכנסים נמוך מדי ולא מגנים על הכתרים לכן ניתן להשתמש בגזות מקופלות(זה לא מתפורר כמו מגבת נייר,וגם לא יוצר בליטה לא נוחה לטיפול.)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה על הרעיון !!!
מתעניינת30/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושעוד שאלה קטנה בנדון :
מתעניינת30/09/2009איפה היו צריכים היו להיות ממוקמים גלילי הצמר גפן ? גבוה בין השפה הפנימית לחניכיים ? מעל שורשי השיניים ?
או נמוך יותר מעל הכתר ?
או בחיבור בין הכתר לחניכיים ?
בקיצור, מה צריך לדאוג שיהיה מכוסה עם הגזות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את שאלתי.
מתעניינת08/10/2009מ ק פ י צ ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתעניינת
12/10/2009שלום לך,
כל מה שמכיל מתכת,כתרים,מבנים,סתימות כסופות נרחבות,שתלים וכ"ו...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מתעניינת12/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר לגבריעל21/09/2009האם גבר צריך לעשותצ לייזר לפנים? או אפילציה?
ומה הסיכונים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר?? יש תשובה? - תודה!
יעל22/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
30/09/2009שלום יעל
ראשית,גבר לא צריך לעשות שום דבר.
שנית, לא הבנתי מה את שואלת או מה מפריע לך או לגבר ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור או אפילציהאייל21/09/2009אני בן 28 ורוצה לדלל 50% משיער החזה והבטן
האם כדאי לעבור את זה באפילציה או בקרן אור
אני מבין שמכשירי הקרינה מסוכנים ומעודדים צמיחת שיער של שערות רדומות ואפילציה זה בטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרובכל זאת תשובה?
אלי29/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול שיער - עורגני
עורגני-29/09/2009לתשומת ליבך, אין הסרת שיער ב100% דילול.גברים מגיעים בין 50% ל-60% דילול. נשים מגיעות ל כ80% דילול .לא יתהייה לך צמיחה מואצת ,אלה להפך שאר השיער ישאר פלומטי ודק. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה - עורגני
עורגני-29/09/2009כמובן שעדיף קרן אור מאחר והשיטה עובדת על שטחים רחבים יותר. אפליציה היא השיטה היחידה לצמיתות , אך יש לקחת בחשבון שזה הרבה זמן מאחר ועובדים על כל זקיק בנפרד. בשיטות המתקדמות היום זה לא מומלץ. אפליציה טובה לשיער בהיר אותו קרן האור לא מזהה מאחר ואין לה פיגמנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאייל
30/09/2009שלום אייל
השיטה בה עדיף לטפל קשורה קודם כל במצב השיעור : כמותו,עוביו,צבעו,פיזורו וכ"ו...
כאשר הכמות רבה,והשיער מתאים, אין לשקול אפילציה אלא מכשירי לייזר/אור הבזקי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות דחופה - אודה לעזרה.!רוית21/09/2009אני מטופלת במכון אצל מישהי שעובדת בשיטת SHR.
אז נכון שיש מידע לא מועט על השיטה הזו והספקתי להתרשם כבר לא מעט.
הבעיה היא שאחרי 3 שבועות אמורה להופיע נשירה (יש לציין שזה טיפו לראשון שלי בבית שחי במכשיר הARIA SHR) וללא תוצאות, אולי יש קרחת קטנה.
הסברתי לזו שעשתה לי והיא אמרה לחכות עוד טיפה ושאין מצב שזה לא מגיב.
יש לציין שיש לי עור בהיר ושיער כהה ושחור - ככה שאני אמורה להיות דיי טובה.
יש לה עוד מכשיר שם סופרנו XL שגם לו יש תוצאות טובות ככה היא טוענת.
מה אתם אומרים כדאי לנסות?
אשמח לעזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרוית
30/09/2009שלום רוית
הסופרנו,חזק יותר מה-ARIA אך אני לא יודעת אם לקוסמטיקאיות מותר להשתמש בלייזר?!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHR
עורגני-01/10/2009יקירתי, את רק בטיפול הראשון. לכל אחד מאיתנו יש סוג שיער שונה,(עובי,עומק,צבע) כך שכל אחד מגיב אחרת. תהייה סבלנית ותראה תוצאות. שימי לב רק להגיע בזמן לטיפולים ולא לדחות אחרת מפספסים את מחזור צמיחת השערה ואז באמת לא תראה תוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכ
גל05/10/2009קודם כל, אם את מטופלת אצל קוסמטיקאית אז דעי לך שאין לקוסמטיקאית אישור לעסוק בלייזר.
דבר שני, לפי מה שקראתי באינטרנט (וקראתי הרבה..), הARIA SHR הוא בעל קרינה חלש שיכולה רק לדלל את השיער אך בשום אופן להשמידו. הסופרנו הוא יותר טוב ומומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהו קו ביקיני?אנה21/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגאיה
30/09/2009שלום גאיה
קו ביקיני זה האזור בין המפשעה לירכיים(גבול בגד הים...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערנירה21/09/2009שלום רב
אני בת 26 ומזה 10 שנים אני מורידה את שערותיי (רגליים, מפשעה, בית שחי) בעזרת סכין. הייתה שנה אחת בה נעזרתי במכונת גילוח אך הזמינות והנוחות שבסכין הכריעה וכך אני פועלת שנים רבות.
בשנים האחרונות (שנתיים לערך) לאחר גילוח בעזרת סכין במפשעה ובבית השחי יוצאים לי פצעים ואדמומיות. מה גם, שהגילוח לא חלק כמו שאני רוצה שיהיה.
אני בודקת אפשרות של הסרת שיער בצורה אחרת שתבטיח בית שחי חלק לגמרי.
אשמח לשמוע על יתרונותיו וחסרונותיו של הלייזר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש המון מידע
לבנת23/09/2009על כל האופציות של הסרת שיער בכל מקום שלא תכתבי "הסרת שיער". אבל בנימה אישית יותר, כי לא מזמן אני הייתי בדיוק בבעיה שלך וכיום אני מסירה בשיטה שנקראת IPL בבית השחי, מפשעות ורגליים. IPL=INTENSE LIGHT PULSE . הIPL הוא מכשיר מאד טוב להסרת שיער כי הוא פחות כואב מלייזר יותר יעיל מאינפרא ואפשרי למשטחים גדולים יותר מאפילציה למשל.
אני עושה בכללית אסתטיקה ואני כבר בטיפול ה-5 ומאד מרוצה. השיער עוד גודל אבל ממש לאט, ובפלומתיות ככה שאני לא מתעסקת איתו יותר מידי. חשוב מאד שתוודאי שאיפה שאת עושה זה מקום מוכר שלא ייעלם לך פתאום ומי שמבצע את ההסרה הוא רופא/ה מומחים. שתרגישי בנוח לשאול כל דבר ושיעשו לך התאמה ספציפית לעור שלך (האידיאל זה עור בהיר ושיער כהה)
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר
אלי28/09/2009יש היום הרבה מאו מכשירים (ושיטוט)להורדת שיאר לצמיתות.
לייזר זה השיטה הישנה ולא יהילה במיוחד!! מנסיוני-כאבי תופט ובלי תוצאות!
רק לא לייזר ובמיוחד לא בנאטורפיל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנירה
30/09/2009שלום נירה
ראשית, חובה להבין שאין "חלק לגמרי.." אך שיפור מאד מאד משמעותי ניתן לקבל לאחר טיפולי הפחתת שיער בלייזר ואור הבזקי המבוצע בידי מטפלים/ות מקצועיים ומיכשור איכותי.
החסרונות הם מינימליים ווכרוכים באי נוחות,אודם ובצקת סביב הזקיקים למספר שעות עד 48-72 שעות. יתכנו במקרים חריגים שינויי גוון שלרוב חולפים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?היועצים שלנו
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)